tekin acarda geçsin
sevilde geçsin
sephorada geçsin
mac de geçsin
derinmorda geçsin
hatta sıtravberide geçse tadından yenmez
efenime söylim
zara da
bershka da
batikte
adil ışıkta falan geçsin
istek yapabiliyor muyuz :teytey:
o zaman kahve dünyasından fondü alana ekstra çilek versin bu kart
sonraa börgır king de big king alan bir köfte daha eklesin
di en ar'da bir kitap alan cd'yi bedava versin
bir de geri ödemesiz nakit avans versin üyelerine
kartın üzerinde nickimiz yazmazsa olur -tatlicadiarzu-
heryerde geçsin istiyorum zara mango batik beymen benetton tbox tekin acar sevil hepsi olsun :ecrin_bebek:
Merhaba,
Kimlikten öte sizin önereceğiniz mağaza ve markalar ile görüşüp üyelere indirim alaınmasını sağlayacağız ama öncelikle talebi toplamalıyız yani kim ister kim istemez ? Bize Kurba'nın önerdiği gibi markalar ve mağazalar önerin ki kimlerle görüşelim bilelim.
platonikim gibi topik açarız geçmiş sayfalarda bi arkadaşın bahsettiği gibi hihoyyyt
x semtinde şu satte şu dolmuşta gördüm seni ..şöfere para uzatma kiçin cüzdanını açtıında kk kartını gördüm...üzerindekiler çok şıktı çantanı nerden aldın çabık bul beni :roflol:
Merhaba,
Kimlikten öte sizin önereceğiniz mağaza ve markalar ile görüşüp üyelere indirim alaınmasını sağlayacağız ama öncelikle talebi toplamalıyız yani kim ister kim istemez ? Bize Kurba'nın önerdiği gibi markalar ve mağazalar önerin ki kimlerle görüşelim bilelim.
Merhaba,
platonikim gibi topik açarız geçmiş sayfalarda bi arkadaşın bahsettiği gibi hihoyyyt
x semtinde şu satte şu dolmuşta gördüm seni ..şöfere para uzatma kiçin cüzdanını açtıında kk kartını gördüm...üzerindekiler çok şıktı çantanı nerden aldın çabık bul beni :roflol:
Tamam ama ben yurtdisinda yasiyorum...bu kartla burda hicbirsey yapamamki!
oooo itiraf com ailesinden olduğunda çıktı bu arada ortayaaa :roflol:fisfisfis:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:eskiden ailemdi ..şimdi aklıma bile gelmio burdan çıkmıom
mesela kiyafet ve makyaj magazasi indirrimide olsa,bide market,aaaa bide ucak biletlerine ,aaaaaay ne iyi oluuuuuuuuur,,,,kaydirigubbakcemile3
bencede canım thy onur air pegasus olsa benim için süper olur .
birde hiper marketler :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?