Büyüyoruz...

KK üye kartı olsa nasıl olur ?

• Süper olur : )

OY: 257 87,7%
  • Şimdi buna ne gerek var : /

OY: 36 12,3%

• Ankete Katılan
    293
Merhaba,
Kimlikten öte sizin önereceğiniz mağaza ve markalar ile görüşüp üyelere indirim alaınmasını sağlayacağız ama öncelikle talebi toplamalıyız yani kim ister kim istemez ? Bize Kurba'nın önerdiği gibi markalar ve mağazalar önerin ki kimlerle görüşelim bilelim.

tekin acarda geçsin
sevilde geçsin
sephorada geçsin
mac de geçsin
derinmorda geçsin
hatta sıtravberide geçse tadından yenmez
efenime söylim
zara da
bershka da
batikte
adil ışıkta falan geçsin

kartın üzerinde nickimiz yazmazsa olur -tatlicadiarzu-

heryerde geçsin istiyorum zara mango batik beymen benetton tbox tekin acar sevil hepsi olsun :ecrin_bebek:

size de elini veren kolunu kaptırıyo haa

bebek ürünleri satan magazalar olması harika olur hihoyyyt

kazen abiii beleşese bende isterim kartımı ee senelerdir üyeyim hakkım yanii yerimseniben abicim mangoda geçcin adil ışıkta geçsin zarada geçsin birde hotiçde geçsinn birdee birde evkurda geçsin :lepi: yeniden çeyiz döşicem malumm çok sevaba girersin biz bekar gençleride düşünürsenn a.s.

koton
tıffany
oxxo
mavi
rodı
lcw
seven hıll
defacto
kompedan
ets tur
jolly tur
güral porselen
krc
ooo bu liste uzar gider hihoyyyt

bebek markaları

wee
craft
chicco da arkadaşım çalşıo o da iletişim geçeriz hemen :)

Çok güzel düşünülmüş bir fikir bu..KK'ya yakışıcak cinsten bir hareket..En revanşta olan markalar için de başka bir anket yapılırsa daha kolay olur gibime geliyor seçim yapmanız..

:roflol::roflol:

şaka bi yana da pisikolocim bozuldu la -tatlicadiarzu- kimdi diye yeminlen çatladım kaydirigubbakcemile

bence her sektörden birkaç mağaza olabilir, çünkü sonuçta hepsinde olması pek mümkün değil sanırsam..

mesela makyaj malzemeleri için tekin acar, watson gibi...
giyim için adil ışık, batik, collezione, derimod vb...
çeyizciler için tefal ya da electro world gibi teknomarket vb..
anneler için mother&care, vb..
ayakkabı için inci, kemal tanca vb..
erkek giyim için kiğılı vb...

not: erkek giyim derken kadın gibi üyelik alan erkek üyeler değil; eşlere falan hediye almak isteyenler için..

yani her sektörden birkaç bilindik ve en istenen, talep gören mağaza olabilir diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
kazen bey selam fikrimi belirtmeden geçmek istemedim benimkilerde diğer bayanlar gibi pek farklı değil ama kart fikri harika olmuş adımız olsa üzerinde daha bir özel hisse3deriz kendimizi bence.

Kullanmak istediğim yerler ise güzellik merkezleri, spor salonları ve kadın erkek textil firmaları çeyiz hazırladığım içinde,hisar,güral porselen gibi bilinmiş yerli firmalar olabilir. Çok mu şey istedim dersin...

Ayrıca bizim topicte hani çeyiz topici var ya burcu özge sunset akımı başlatmıştı ve sunsetciler bizim kk yı biliolar ilk konuşulacak firma orası olabilir bence malum yazda gelio gelsin bikiniler pareolar.....

Zara
Pull and Bear
Stradivarius
Bershka
Koton
Mudo
Matraş
Boyner
Nike
Penti
İnci
Mango
Oxxo
Batik
shoes center

şimdilik aklımdakiler bu kadar

oooo itiraf com ailesinden olduğunda çıktı bu arada ortayaaa :roflol:fisfisfis:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Salı pazarı, cuma pazarı, yeşilköy pazarı, bostancı pazarı , sosyete pazarı (namı diğer ulus pazarı), pazartesi pazarı
c'est tout
ımza:evli ve çocuklu

mesela kiyafet ve makyaj magazasi indirrimide olsa,bide market,aaaa bide ucak biletlerine ,aaaaaay ne iyi oluuuuuuuuur,,,,kaydirigubbakcemile3

Giyim;
Zara
Mudo
Mango
Park Bravo
Coton
Diesel
Lives
Boyner Mağazaları
Sarar
Kiğılı
Ceylan
LC Waikiki
Dagi (iç giyim)

Kozmetik:
Tekin Acar
Kağan Parfümeri

Ev Tekstil & Mutfak;
Bernardo
Paşabahçe
Karaca
Tefal
Brillant

vee EstetiCare........

İlk aklıma gelenleri yazdım...

marketlerde mutlaka geçmeli ee adı üstünde kadınlar klübü kartııı
parfümerilerde
bebek mağazalrında
da geçsin topiğimize bebek bekliyoruz biz...

delikafadulden:roflol::roflol:
eskiden ailemdi ..şimdi aklıma bile gelmio burdan çıkmıom
:roflol::roflol::roflol::roflol:

eskiden bende okuyordum sonraa sıkıldımdı ..şimdi belki aylar oldu açmayalı..dur bakem aklıma gelmişken heheheh:1rolleyes:

bu arada kk nın ablemi değişmiş:uhm:

mesela kiyafet ve makyaj magazasi indirrimide olsa,bide market,aaaa bide ucak biletlerine ,aaaaaay ne iyi oluuuuuuuuur,,,,kaydirigubbakcemile3

bencede canım thy onur air pegasus olsa benim için süper olur .
birde hiper marketler :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

bencede canım thy onur air pegasus olsa benim için süper olur .
birde hiper marketler :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

evet canim yaaa ne iyi olur,bak kazen abicim,ben anami cok ozledim,oda beni ozlemis,yaza gelcenizmi diyo diyom Allah kerim,kismet,yap bi iyilikte geliyom anam diyim,hadi be abiiiii,onluk vermedin bari bu ossun,noluuuuur,a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…