• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüyoruz...

KK üye kartı olsa nasıl olur ?

• Süper olur : )

OY: 257 87,7%
  • Şimdi buna ne gerek var : /

OY: 36 12,3%

• Ankete Katılan
    293
K.K denim diyebileceğim üzerinde adım yazılı olan bir kartım olsunda çamurdan olsun ben varım hihoyyyt

Düşünsenize estetik bir cerraha gidiyorsunuz ve kartı çıkartıyorsunuz ben KK üyesiyim dediğinizde %10 indirim : ) Turon9 a gidiyorsunuz kartı bir daha çıkartıyorsunuz %10 indirim (daha haberleri yok : )))))...

nasıl olur ?

ahhhh ahhhhhh alamyalarada gecermi ki bu kart yoksa benim hicbir isime yaramaz ki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu kart benim psikolojimi bozar ben size diyim....Pazarda markette bayanların cüzdanlarına bakarız artık kimde var kimde yok diye...Varsa şayet kimdi diye içimiz içimizi yer kaydirigubbakcemile3

O zaman şöyle yapalım öncelikle kart konusunda yani kart olsun mu olmasın mı fikrinizi alalım arkasından bizim logolu kart tasarımlarını sunalım ve sizin seçmenizi isteyelim.

güzel fikir bu arada ne kadar zevksiz olduğumu da yüzüme vurduğunuz için çok mersi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

abi çok güzel bir fikir bu hadi bakalım inşallah hayırlısıyla olurda elimize geçer

kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

Bu kart benim psikolojimi bozar ben size diyim....Pazarda markette bayanların cüzdanlarına bakarız artık kimde var kimde yok diye...Varsa şayet kimdi diye içimiz içimizi yer kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar ama yine de kartımız olsun

o zaman burda bir bölüm açarız.
25 nisanda figros marketteki üye seni gördüm kimdin sen diye delikafadulden

Üzerinde adımın yazmasını isterim.... isim yazılı olmazsa çok sıradan olur diye düşünüyorum...

kart fiyatı neyse ödemeye seve seve hazırım.

Üzerinde adımın yazmasını isterim.... isim yazılı olmazsa çok sıradan olur diye düşünüyorum...

kart fiyatı neyse ödemeye seve seve hazırım.

50 000 € canim:mymeka:, nakit olsunhihoyyyt

bende istiyorum kart, önlük alamadim kartim olsun bari:delphin:
aldi de gecerli olsa nekadar iyi olur delikafadulden

saka bi yana yurtisindakiler kullanamasa bile, yinede istiyom cüzdanimda tasirim arada yanlislikla cikarir, aaaa bu kart sizde gecerli deyildi demi der kasiyere hava atarim:lepi:

tekin acarda geçsin
sevilde geçsin
sephorada geçsin
mac de geçsin
derinmorda geçsin
hatta sıtravberide geçse tadından yenmez
efenime söylim
zara da
bershka da
batikte
adil ışıkta falan geçsin :delphin:

bunlar dahilinde bide şöle evlilik mağazalarında geçse bohça satan yerlerde falan
çokmu uçtuk yakaydirigubbakcemile4

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hayatımızda yeni bi ekşın olar fenamı hihoyyyt

o zaman burda bir bölüm açarız.
25 nisanda figros marketteki üye seni gördüm kimdin sen diye delikafadulden

kasada sıra beklerken kartlar cüzdanlardan çıkmış ellerde bekletilio ,ımmm bu kim acaba die sinsi sinsi bakarız yada hemen gülümsemeler başlar ay meraba ben nazariks sen kimsin kaydirigubbakcemile3

yada gizli kalmak istiyenler çaktırmadan uzatır kartını ..

bol ekşınlı günler bizi bekliyo hihoyyyt

50 000 € canim:mymeka:, nakit olsunhihoyyyt

bende istiyorum kart, önlük alamadim kartim olsun bari:delphin:
aldi de gecerli olsa nekadar iyi olur delikafadulden

saka bi yana yurtisindakiler kullanamasa bile, yinede istiyom cüzdanimda tasirim arada yanlislikla cikarir, aaaa bu kart sizde gecerli deyildi demi der kasiyere hava atarim:lepi:

50 000 € canim:1shok::bbo:

isim yazmasına gerek yoktur:delphin:

kartın üzerinde nickimiz yazmazsa olur -tatlicadiarzu-

heryerde geçsin istiyorum zara mango batik beymen benetton tbox tekin acar sevil hepsi olsun :ecrin_bebek:

sengözlerimebaksanabharika olur sabırsızlıkla bekliyorum kartımıhihoyyythihoyyyt

geçen yolda yürüyorum gözüm mağazadaki pc ye ilişti baktım KK :1shok: kimdi acaba nicki nedir diye az düşünmedim :delphin: bide ben alışveriş yaparken birinin elinde görsem onu :bbo:

kimlik babında sadece görüntü mü acaba?
yoksa puan + alışwerişlerde indirim falan olsa tadından yenmezzzz

geçen yolda yürüyorum gözüm mağazadaki pc ye ilişti baktım KK :1shok: kimdi acaba nicki nedir diye az düşünmedim :delphin: bide ben alışveriş yaparken birinin elinde görsem onu :bbo:

platonikim gibi topik açarız geçmiş sayfalarda bi arkadaşın bahsettiği gibi hihoyyyt

x semtinde şu satte şu dolmuşta gördüm seni ..şöfere para uzatma kiçin cüzdanını açtıında kk kartını gördüm...üzerindekiler çok şıktı çantanı nerden aldın çabık bul beni :roflol:

Back