Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünsenize estetik bir cerraha gidiyorsunuz ve kartı çıkartıyorsunuz ben KK üyesiyim dediğinizde %10 indirim : ) Turon9 a gidiyorsunuz kartı bir daha çıkartıyorsunuz %10 indirim (daha haberleri yok : )))))...
nasıl olur ?
O zaman şöyle yapalım öncelikle kart konusunda yani kart olsun mu olmasın mı fikrinizi alalım arkasından bizim logolu kart tasarımlarını sunalım ve sizin seçmenizi isteyelim.
güzel fikir bu arada ne kadar zevksiz olduğumu da yüzüme vurduğunuz için çok mersi
Bu kart benim psikolojimi bozar ben size diyim....Pazarda markette bayanların cüzdanlarına bakarız artık kimde var kimde yok diye...Varsa şayet kimdi diye içimiz içimizi yer kaydirigubbakcemile3
Bu kart benim psikolojimi bozar ben size diyim....Pazarda markette bayanların cüzdanlarına bakarız artık kimde var kimde yok diye...Varsa şayet kimdi diye içimiz içimizi yer kaydirigubbakcemile3
Üzerinde adımın yazmasını isterim.... isim yazılı olmazsa çok sıradan olur diye düşünüyorum...
kart fiyatı neyse ödemeye seve seve hazırım.
tekin acarda geçsin
sevilde geçsin
sephorada geçsin
mac de geçsin
derinmorda geçsin
hatta sıtravberide geçse tadından yenmez
efenime söylim
zara da
bershka da
batikte
adil ışıkta falan geçsin
o zaman burda bir bölüm açarız.
25 nisanda figros marketteki üye seni gördüm kimdin sen diye delikafadulden
50 000 € canim:mymeka:, nakit olsunhihoyyyt
bende istiyorum kart, önlük alamadim kartim olsun bari
aldi de gecerli olsa nekadar iyi olur delikafadulden
saka bi yana yurtisindakiler kullanamasa bile, yinede istiyom cüzdanimda tasirim arada yanlislikla cikarir, aaaa bu kart sizde gecerli deyildi demi der kasiyere hava atarim:lepi:
geçen yolda yürüyorum gözüm mağazadaki pc ye ilişti baktım KK :1shok: kimdi acaba nicki nedir diye az düşünmedim bide ben alışveriş yaparken birinin elinde görsem onu :bbo:
Trink para, bonus v.s. verecekse neden olmasın :lepi: