slm kızlar uzun arastırmalar korkular gerginlikler sonunda gecen pazartesi büyütme ameliyatımı oldum bugün 3. günüm we bomba gibiyim gercekten eksikliğini hissediyorsanız korkularınızıyenip bu ameliyatı olmanızı tawsiye ederim suan sargılılar we böle bile harika hissediorum:)
yeni memisleriniz hayirli olsunn kaydirigubbakcemile3
darisi basima..bende ins. subatin ilk haftasi ameliyat olucam
uzun arastirmalarin sonunda kararimi verdim..
ama sizin galiba hic aciniz yok ne güzel masallah :)bayanssulusmile
darisi tüm isteyenlerin basina opuyorumnanaktan
Dry 01 merhaba.Çok çok geçmişler olsun.Pztsi oldun dimi tuğrul beye.kaç cc,yuvarlak,high profil mi kasüstü ve göğüs altı kesisiylemi ,6000 tl ye mi yaptı .Bende kendisine yaptırmak istiyorum ama kasüstü korkutuyor çünkü benim ölçüm 75/a bile değil,belli olacak diye korkuyorum.Bide göğüs altı kesisinde kararsızım,burada bir profla görüştüm meme ucundan yapıyor, ve gerçekten çok az belli ama yuvarlak değil damla tercih ediyor bense yuvarlak istiyorum.Bide en fazla 255 cc olur dedi bana.Kafam çok karışık anlayacağın ama en geç bir aya kadar karar verip yaptırmak istiyorum,kurtulmak istiyorum bu stresten.Yardımlarını bekliyorum canım.Senin üzerinden büyük bir yük kalkmıştır. Darısı benim başıma:)))
biraz daha genel bir bilgi verirmisin canım
toplam kaç liraya mal oldu.emzirmeye engel oluyormu?
Bende yarın (pardon bugün olmuş) ameliyat oluyorum kızlar bana da dua edin.Uyku yok stresten ölüyorum. Geçmiş olsun dry inşallah bende iki gün sonra buradan yazarım mutlu mutlu :)))))))
Bende yarın (pardon bugün olmuş) ameliyat oluyorum kızlar bana da dua edin.Uyku yok stresten ölüyorum. Geçmiş olsun dry inşallah bende iki gün sonra buradan yazarım mutlu mutlu :)))))))
kızlar dr.ayaz aslanda ameliyat olan varmı acil cvp bekliyorum medikal parkda çalışıyor.
Dry 01 merhaba.Çok çok geçmişler olsun.Pztsi oldun dimi tuğrul beye.kaç cc,yuvarlak,high profil mi kasüstü ve göğüs altı kesisiylemi ,6000 tl ye mi yaptı .Bende kendisine yaptırmak istiyorum ama kasüstü korkutuyor çünkü benim ölçüm 75/a bile değil,belli olacak diye korkuyorum.Bide göğüs altı kesisinde kararsızım,burada bir profla görüştüm meme ucundan yapıyor, ve gerçekten çok az belli ama yuvarlak değil damla tercih ediyor bense yuvarlak istiyorum.Bide en fazla 255 cc olur dedi bana.Kafam çok karışık anlayacağın ama en geç bir aya kadar karar verip yaptırmak istiyorum,kurtulmak istiyorum bu stresten.Yardımlarını bekliyorum canım.Senin üzerinden büyük bir yük kalkmıştır. Darısı benim başıma:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?