bayanlar uyguladığım yöntemlerde bi değişiklik yapıp hiç bir şeyi programımdan çıkarmadan br kaç bir şey ekleyerek düzenli bir programa geçiyorum bugün öncelikle bazı denemelerimi söylüyüm biraz önce bir cezveye adaçayı ısırgan rezene ve hayıt koyarak 5 dk kadar kaynatıp 10 dk da otlarla birlikte ağzı kapalı bekletip içtim fakat tadı çok kötü oldu amacım tek bardakta hepsinden kurtulmaktı içine 2 tanede şeker atmama rağmen tadı çok kötü ve bu şekilde memnuniyetsizle içtiğim için bile faydasından biraz kaybedeceğimi düşünüp yine
**adaçayını cezvede kaynatıp otları süzdükten sonra bir kupaya koyup içinede 3 şeker koyup afiyetle hem sabah hem akşam içicem**
**hayıt tohumunu cezvede kaynatıp tohumlarla birlikte ağzı kapalı cezvede 5 dk beklettikten sonra tohumloarını süzüp bir kupa bardakta akşamları iicem**
**ısırgan ve rezeneyide birlikte kaynatıp otları süzüp bir kupa bardakta 2 şekerle birlikte içicem**
evet çaylar tamam şimdi sırada ara soğuklar var :)
**1 tatlı kaşığı kara üzüm çekirdeği tozunu ağzıma atıp ya meyva suyuyla yada suyla içicem**
**1 tatlı kaşığı keen tohumunu yine aynı şekilde ağzıma atıp suyla içicem ve katabildiğim kadar yemeklerede katıcam**
masajda ise
**çörek otu yağı ve çilek yağını dairesel hareketlerle yatmadan önce yarım saat uygulayıcam**
** yaptığım çaylardan kalan otlarıda çok az bir el kremiyle yine göğüslerime uygulayacağım**
son olarak egzersizde ise
**hergün sabah ve akşam belli sayılarda hergün biraz artırarak sınav çekicem ve ellerimi birbirine bastırma işlemini uygulayıcam çnk bunları yaptığımda göğüslerimin şiştiğini ve kaslarımın çalıştığını aynada görebiliyorum ve birkaç arkadaş bahsetmiş tv dede gördüm tibet yöntemi sporuda hergün uygulayıcam bir takvim oluşturuyorum ve bugün hergünü aksatmadan işaretliyip sizede mutlaka gelişmeleri yazıcam iyiki varsınız kızlar hepimizin şansı bol olsun
**