• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Öyleymiş ama ben bir kere ginsengi araştırdığımda orjinali çok pahalı ve heryerde bulunmaz yazıyodu her aktarda orjınali nasıl mevcut anlamadım :/

Kuru meyve şeklindedir muhtemelen inşallah bizim buralarda vardır bide onu kaynatıp mı kullanıcaz?

hem toz halinde acık,hemde macun halinde kavanozda satılıyor aktarda.Kilosu 350 tl imiş. O yüzden çok da vermiyorlar nasıl değerlendireceimi bilmediğim için macun aldım ben. macunun içinde ginseng ve bal var ki balı zaten masaj yapın arada bir sürün diye mutlaka okumuşsunuzdur.Ama pahalıya geliyor hepsi birlikte soya sütü diğer bitki çayları ginseng derken umarım işe yarar senelerdir bi silikon parası döktüm resmen bu sefer boşa olmasa bari

eylül166 adlı arkadaşımız sunları yazmış
serum fizyolojikler pahalı ayrıca bir tüp açınca 24 saatte tüketmek lazım ,yada hepsini kullanmak ,bir kutuda 20 tane filan var sanırım 17-18 tl
eger böyleyse ve kürü haftada 2 defa uygulayacaksak 2 seferde de tekrar mı hazırlayacağız orayı anlamadım eğer öyleyse çok uğraştıracak hem ayva cekirdegi jelini de kendimiz yapacakmisiz

serum fizyolojikler pahalı ayrıca bir tüp açınca 24 saatte tüketmek lazım ,yada hepsini kullanmak ,bir kutuda 20 tane filan var sanırım 17-18 tl
eger böyleyse ve kürü haftada 2 defa uygulayacaksak 2 seferde de tekrar mı hazırlayacağız orayı anlamadım eğer öyleyse çok uğraştıracak hem ayva cekirdegi jelini de kendimiz yapacakmisiz

Her seferinde yeniden yapın diyo,uğraştırıcı Allahtan haftada iki gün yapın demiş

Kızlar organize çalışalım hepimiz pes etmeden devam edelim burdan kopmayalım gelişmeleri mutlaka paylaşalım bilgi aktarımı yapalım illaki geç olsada bulcaz çözümü ve büyütcez hepimiz çünkü bu imkansız değil,tam gaz devam devam devammmm :)))

O karışıma çemen tozuda ekleyelim bence bomba etkisi olsun ama ayva çekirdeği jeli şart mı ya?

Serum fizyolojik bildigin tuzlu su netten bakin kendiniz yapabilirsiniz almaya gerek yok. Ben kesin uyguluycam etkili oldugina eminim

Back