• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Kızlar organize çalışalım hepimiz pes etmeden devam edelim burdan kopmayalım gelişmeleri mutlaka paylaşalım bilgi aktarımı yapalım illaki geç olsada bulcaz çözümü ve büyütcez hepimiz çünkü bu imkansız değil,tam gaz devam devam devammmm :)))

O karışıma çemen tozuda ekleyelim bence bomba etkisi olsun ama ayva çekirdeği jeli şart mı ya?

Sayfada yeniyim tam olarak öğrenemedim daha formülü kaçırdım galiba tekrar söyleyebilir misiniz??

Keten tohumu hic bir seyle etkisini yitirmez istersen yiyecegim yemegine at ister salatana ister yedigin makarnaya pilava. Aklina gelen herseyle kullanabilirisin

süpermiş ya bak sevgilimin annesi bunları ne yapıcaksın dediğinde bende faydalı şeyler diye aldım içicem yicem fln dedim oda ben bu keten tohumunu yemeklere atıyorum demişti :) demekki doğruymuş bende öyle yapym artık hem çok fazla almışım hemde daha hiç yiyemedim

Hayır canım korkma etkisini kaybetmez bende elmasekeri gibi bikaç kez meyveli yoğurtlada yemiştim suyla içtiğimde olmuştu

kızlar çok sağolun içime su döktünüz resmen bend nasıl yiycem diyip duruyodum şimdi 2 gündür küçü yiyip üstüne meyve suyu içiyorum hemen 1 kerede su içtim böyle çok kolay yeniyo ;):46:

Arkadaşlar yarın sabah ilk işim gidip dermokil krem almak sonra tekrardan şerbetçiotu kremimi hazırlicam ama bu sefer içine yağ koymicam,dermokil krem pahalı mı? 1sene sonunda sonuç ne olacak gerçekten çok merak ediyorum inşallah büyümüş olur ama bence büyücek ben inanıyorum o kadar araştırdım estetik yaptırın diyen doktorlar bile fitoöstrojen büyütür diyo bakalım tam 1sene hergün fitoöstrojen alcam sonuç inşallah sağlıklı bir şekilde büyüme olurda burda gelip müjdeyi veririm......

cnm ben otları alırken serbetiçi otunu sordum yok demişlerdi nasıl yapılıyo faydası olan varmıymış bende yapıyım

cnm ben otları alırken serbetiçi otunu sordum yok demişlerdi nasıl yapılıyo faydası olan varmıymış bende yapıyım

Başka bir aktara sor canım ben şerbetçiotumu bir eczaneden almıştım paketle satılıyordu, şerbetçiotnu suda kaynatacaksın ama çok olmasın çünkü kremle karıştıracaksın otları ufalarsan daha iyi olur onu bir gün dinlendiriyosun dolaptada saklayalirsin ben dolaba koymuyorum öyle sürceksin yapraklı yapraklı gece sürüp sabah yıkayabilirsin yada bikaç saat sonra yıkayabilirsin,kreminle kaynamış otlu suyunun miktarı eşit olmalı ben pek ayarları tutturamıyorum ama sürüyorum yinede bakalım nolcak,bu forumda biçok konuda ayrıntılı anlatılmış zaten canım oralarada bakabilirsin ama böyle yani

İntromtruck kullanıcısının konusuna bak bende işe yaradı birde siz deneyindi sanrım konunun adı, o kişi 15cm büyütmüş bu yöntemle ama saatli uygulayıp adaçayı içip adaçayının otlarıylada masaj yapıyordu 1-1buçuk ayda o kadar büyüttü

Elmasekeride başka şeylerlede birleştirerek 7buçuk cm büyüttü şeretçiotuyla

Son düzenleme:
Faydası var mıydı peki? bide bişey sorucam senin annen olsun diğer bütün bayan akrabalarının göğüsleri nasıl genetik faktörler önemli sonuçta

cnm bu soruna bende cvp veriyim dedim hem genetik hemde kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorum mesela anneminki gayet büyük o orta halli bi kiloda 60 65 fln ablam benden zayıf 48 49 klo fln onunda büyük kardeşim 13 yaşında onunkide baya büyük ve 103 kilo o teyzelerim halalarım hepsinin büyük :) yani:55:

kesinlikleee pes etmek yok! yapmadığım kalmadı benim zaten ama etkilerini görmeye başladım. göğüslerim deli gibi kaşınıyor ve göğüs aram 2 parmaktı şimdi bir parmağa düşmüş :52: bu gece hep göğüs arası kaşındı bi bakayım dedim gördüğüme inanamadım :52: önceden üst ve alt kısımlar kaşınıyorduuu!!

papatya sen neler yapıyordun çnk bende ne kaşınma var nede bir ağrı ?

Tadi cevizi andiriyo. Kanimca en kolay yeme sekli kasik kasik agiza tepip suyla yutmak. Ister yogutr ister meyveli yogurt ister salatana aklina gelen herseyle tuketebilirsin
aynen canım en güzeli suyla tüketmek yğurtla bile yenmiyo çnk felaket tadı var bende iteleyip su iiyorum küç de ama ketenede bugün başlayıp dediğin gb yapıcam

Kızlar ölcüler verilmemis önce birimiz yapıp ölcüleri paylasalim ve herkes ona göre yapsın kimseninki bozuna ziyan olmasin

Başka bir aktara sor canım ben şerbetçiotumu bir eczaneden almıştım paketle satılıyordu, şerbetçiotnu suda kaynatacaksın ama çok olmasın çünkü kremle karıştıracaksın otları ufalarsan daha iyi olur onu bir gün dinlendiriyosun dolaptada saklayalirsin ben dolaba koymuyorum öyle sürceksin yapraklı yapraklı gece sürüp sabah yıkayabilirsin yada bikaç saat sonra yıkayabilirsin,kreminle kaynamış otlu suyunun miktarı eşit olmalı ben pek ayarları tutturamıyorum ama sürüyorum yinede bakalım nolcak,bu forumda biçok konuda ayrıntılı anlatılmış zaten canım oralarada bakabilirsin ama böyle yani

tamam cnm çok sağol bnde eczanye bakarım ozamn tarfndeki gb yapar uygularım ztn programımda bi farklılık yapıcam birazdan yazıcam buraya

İntromtruck kullanıcısının konusuna bak bende işe yaradı birde siz deneyindi sanrım konunun adı, o kişi 15cm büyütmüş bu yöntemle ama saatli uygulayıp adaçayı içip adaçayının otlarıylada masaj yapıyordu 1-1buçuk ayda o kadar büyüttü

Elmasekeride başka şeylerlede birleştirerek 7buçuk cm büyüttü şeretçiotuyla

bu kadar büyüme verdiyse bende harfiyen uygularım konuyu bulamasamda senin anlattığın gb uygular yaparım:34:

cnm bu soruna bende cvp veriyim dedim hem genetik hemde kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorum mesela anneminki gayet büyük o orta halli bi kiloda 60 65 fln ablam benden zayıf 48 49 klo fln onunda büyük kardeşim 13 yaşında onunkide baya büyük ve 103 kilo o teyzelerim halalarım hepsinin büyük :) yani:55:

canım bende 1.67 boyunda 53 kiloyum geçen yıl 60 kilo falandım çok abest durmuyordu ama ben takmıştım bi kere kiloma vericem dedim bunları bu arada ayıptır söylemesi göğüslerim eskiden 85 beden sütyeni doluyordu (bunu biraz daha söylersem bana küfür edicek herkes :D) 1 yılda nerdeyse 10 kiloya yakın kilo verdem 51.5 kiloya kadar düşmüştüm ama göğüslerimde 1 beden küçüldü 80b giyiyorum şimdi ama kilo almadan eski haline geri getirmeye çalışıyorum bu arada benim ailemde en küçük annemindir onunda 85b bazen 90 oluyor halamlara çeksem kesin küçültme bölümlerinde takılıyor olurdum :D :1:

canım bende 1.67 boyunda 53 kiloyum geçen yıl 60 kilo falandım çok abest durmuyordu ama ben takmıştım bi kere kiloma vericem dedim bunları bu arada ayıptır söylemesi göğüslerim eskiden 85 beden sütyeni doluyordu (bunu biraz daha söylersem bana küfür edicek herkes :D) 1 yılda nerdeyse 10 kiloya yakın kilo verdem 51.5 kiloya kadar düşmüştüm ama göğüslerimde 1 beden küçüldü 80b giyiyorum şimdi ama kilo almadan eski haline geri getirmeye çalışıyorum bu arada benim ailemde en küçük annemindir onunda 85b bazen 90 oluyor halamlara çeksem kesin küçültme bölümlerinde takılıyor olurdum :D :1:
sen yne iyiymişsin cnm 60 kiloda öyle çok değil bnce ben kio alamıyorum alablsem kiloyu göze alr büyütürüm yne yıllardr 51 kiloda takıldım kaldım :) ama bende uygulamaları değiştirip yeni bir progrmlar takvm olştrp baştan balycam hepsni yazarım birazdan bütün gelşmleride bikç gnde br yazıcam 1 yıl uğraşıcam bu şeklde hemen pes etmeye nytm yok olmazsa artık 1 yln snnda esttk başka çare kalmmş olucak ama inş gerek kalmaz keşke bnde çekmş olsaydm teyzelere halalara nerdeyse yere değicek onlarınki :)

Back