- Konu Sahibi elmasekeri3535
Ben tanidik ecZaciya sormustum krsinlikle onermiyor. Allah korusun donulmez bi etki yaparsa ne yapariz sonra. Buyumesine buyuyo ama surekli ayni seyleri yemek kulanmak cok zor insaniz sonucta nereye kadar olcakki. Hem bi sure sonra bagimlilik yapcak o da etki etmeyecek. Haklisin son bir sene vermek en guzeli. Zaten param olsa 5 bin lira bi kez bile dusunmem.(((((((((((((((((( cm olarak ölçtünmü? İnanmıyorum ya ( aynen bende bıktım bu sütyenlerden sütyenimin içinde plastik meme var resmen,sütyenim o kadar dolguluki sıkıyor acıtıyor terletiyo bunaltıyo of (( bende bunlardan kurtulmak istiyorum ama vazgeçme ya bak son 1sene verelim kendimize benimde pskolojim bozuldu bu meme olayı yüzünden sınavlarım başladı ben ders başına oturuncada bunu düşünüyorum araştırıyorum ders bile çalışamıyorum ama bak hormonla oluyormuş işte sadece bu fitoöstrojenlerin etkisi vücuttakinden zayıf diye zor etki ediyor yoksa 6-9ayda belli bişekilde kalıcı büyüyebilir ama işte yavaş etki ediyor az az (( acaba eczaneden östrojen hapı mı alsak onlar daha etkili?
Babam fabrikaya gitsin neler alir bulur bilmiyorum ama son kez bir karisim yapip onu kullanalim tamam mi. Duzgunce beslenelim. Kilo da almak istemiyorum. Artik nasil yapcam etcem tutcam kendimi. Ya su zayiflama haplari var ya istahim artinca mesela 3-4 gunde bi icsem kalan istahimlada su otlari copleri tlyiyip icsem olur heralde