How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

:((((((((((((((((((( cm olarak ölçtünmü? İnanmıyorum ya :(( aynen bende bıktım bu sütyenlerden sütyenimin içinde plastik meme var resmen,sütyenim o kadar dolguluki sıkıyor acıtıyor terletiyo bunaltıyo of :((( bende bunlardan kurtulmak istiyorum ama vazgeçme ya bak son 1sene verelim kendimize benimde pskolojim bozuldu bu meme olayı yüzünden sınavlarım başladı ben ders başına oturuncada bunu düşünüyorum araştırıyorum ders bile çalışamıyorum ama bak hormonla oluyormuş işte sadece bu fitoöstrojenlerin etkisi vücuttakinden zayıf diye zor etki ediyor yoksa 6-9ayda belli bişekilde kalıcı büyüyebilir ama işte yavaş etki ediyor az az :((( acaba eczaneden östrojen hapı mı alsak onlar daha etkili?
Ben tanidik ecZaciya sormustum krsinlikle onermiyor. Allah korusun donulmez bi etki yaparsa ne yapariz sonra. Buyumesine buyuyo ama surekli ayni seyleri yemek kulanmak cok zor insaniz sonucta nereye kadar olcakki. Hem bi sure sonra bagimlilik yapcak o da etki etmeyecek. Haklisin son bir sene vermek en guzeli. Zaten param olsa 5 bin lira bi kez bile dusunmem.
Babam fabrikaya gitsin neler alir bulur bilmiyorum ama son kez bir karisim yapip onu kullanalim tamam mi. Duzgunce beslenelim. Kilo da almak istemiyorum. Artik nasil yapcam etcem tutcam kendimi. Ya su zayiflama haplari var ya istahim artinca mesela 3-4 gunde bi icsem kalan istahimlada su otlari copleri tlyiyip icsem olur heralde

Nasıl ölçülerini yitirdin yani eski ölçüne mi döndün?? Keten tohumu bak senin için çok iyi hem bağırsakları çalıştırıp zayıflatıyo hemde östrojen var ben keteni bağırsağımı çok kötü yapıyor diye yiyemiyorum :( bende soya sütü içiyorum ve mesela şimdi tekrar başladım ya soya sütüne akıntım başladı demekki işe yarıyor vücuda östrojen veriyor göğsede etki eder artık etsinler yani yeter valla ya :((( bak tam 1sene devam edelim araliksız hergün düzenli tamam mı ve ölçmeyelim 3ayda 1 ölçelim ilk 3.ayda gelişme olmazda moral bozmayıp 6.aya umut bağlayalım böyle 1seneyi tamamlayalım eğerki 1sene biz keteni/soyayı düzenli kullanırda göğüslerimiz büyümezse bende keserim umudu ama 1sene aralıksız hergün devam tamam mı?

Ben su aldigim saw palmetto hapini diger ayda cemen hapini yutayim. Keten hurma adacayi maydanoz tuketmeye calisayim. Yapabildigim zamanlarda da masaj yaparim cok fazla seyi yapinca cabuk bikiyo insan. Eger biraktiktan sonra 3 ayda eakiye donerse valla gun alip yaptircam protezi. Bu arada para biriktireyim de :) ya proteze gider ya dugunume :D

Maydonoz,nohut,mercimek vs hepsinde östrojen var ama 0.1 çivarıyken soya sütünde 9 soya fasülyesinde 300 keten tohumunda 400, değerler böyle ki soya sütü bile yavaş etki ederken maydonozla falan uğraşmak düşün artık daha beter...ben o kremi dökücem bugün az bi göğüs var oda gitmesin gerçi buna pek var denmez ama :( sporu abartmıyorum sadece göğüs kasım gelişip şişsin istiyorum göğsümü eritmeden olur inşallah :( biz östrojen almaya devam edelim acaba hap mı alsak östrojen hapı yoksa bu yediklerimiz 1seneye etki eder mi?

bence hapı hiç katmayalım araya sonuçta ilaç yan etkisi çoktur.Aşırı östrojende kalçada genişleme ve bel göbek kısmında yağlanma yapıyomuş bide bacaklarda yüzde şişkinlik yapıyomuş ondanda korkmaya başladım hergün adaçayı süt içmek zararlımı acaba

Ben tanidik ecZaciya sormustum krsinlikle onermiyor. Allah korusun donulmez bi etki yaparsa ne yapariz sonra. Buyumesine buyuyo ama surekli ayni seyleri yemek kulanmak cok zor insaniz sonucta nereye kadar olcakki. Hem bi sure sonra bagimlilik yapcak o da etki etmeyecek. Haklisin son bir sene vermek en guzeli. Zaten param olsa 5 bin lira bi kez bile dusunmem.
Babam fabrikaya gitsin neler alir bulur bilmiyorum ama son kez bir karisim yapip onu kullanalim tamam mi. Duzgunce beslenelim. Kilo da almak istemiyorum. Artik nasil yapcam etcem tutcam kendimi. Ya su zayiflama haplari var ya istahim artinca mesela 3-4 gunde bi icsem kalan istahimlada su otlari copleri tlyiyip icsem olur heralde

Bak sen maydonoz ye maydonozu kaynat suyunu iç ve keten tohumu ye bunlar zayıflatıyo soya sütüde içebilirsen iç yatmadan önce soya sütü içince göbek yağlarını eritiyormuş rezeneyide benim yengem zayıflatıyo diye içiyodu bide elma ye fındık fıstık ye pilav ve makarnadan uzak dur bol su iç hem selilütlerede iyi geliyo ama mutlaka ılık su iç soğuk olmasın çünkü soğuk su mideden daha çabuk çıkıyormuş ılık su midede daha uzun süre kalıp mideyi dolu tutuyor hemde sabah aç karna ılık su içersen yine hem tok tutup hemde bağırsağı çalıştırıp zayıflatıyormuş bide kuru kayısı varya bol bol ondan ve 10-15tane çok fena bağırsakları çalıştırıyor 6kişi üzerinde bizzat denendi onaylandı:)) hem zayıflarsın hemde göğüslerin büyür,1sene aralıksız hergün bunları yiyip içelim tamam mı 1senede artık bi zahmet büyütsün yani

bence hapı hiç katmayalım araya sonuçta ilaç yan etkisi çoktur.Aşırı östrojende kalçada genişleme ve bel göbek kısmında yağlanma yapıyomuş bide bacaklarda yüzde şişkinlik yapıyomuş ondanda korkmaya başladım hergün adaçayı süt içmek zararlımı acaba

Tamam hapı çıkardık kafamızdan o zaman. Yiyip içtiklerimizde o kadar arttırmaz östrojenimizi bizim östrojenlerimiz zaten azdı merak etme,normal kadınlar gibi östrojenimiz yüksek olsaydı tamam da bizim az zaten o kadar fırlatmaz

Bak sen maydonoz ye maydonozu kaynat suyunu iç ve keten tohumu ye bunlar zayıflatıyo soya sütüde içebilirsen iç yatmadan önce soya sütü içince göbek yağlarını eritiyormuş rezeneyide benim yengem zayıflatıyo diye içiyodu bide elma ye fındık fıstık ye pilav ve makarnadan uzak dur bol su iç hem selilütlerede iyi geliyo ama mutlaka ılık su iç soğuk olmasın çünkü soğuk su mideden daha çabuk çıkıyormuş ılık su midede daha uzun süre kalıp mideyi dolu tutuyor hemde sabah aç karna ılık su içersen yine hem tok tutup hemde bağırsağı çalıştırıp zayıflatıyormuş bide kuru kayısı varya bol bol ondan ve 10-15tane çok fena bağırsakları çalıştırıyor 6kişi üzerinde bizzat denendi onaylandı:)) hem zayıflarsın hemde göğüslerin büyür,1sene aralıksız hergün bunları yiyip içelim tamam mı 1senede artık bi zahmet büyütsün yani

Benim tuvalet sorunum yok hatta keten beni cok fena yapiyo bi tane kayisi yiyeyim yarim saate tuvalwtteyim :) okadar kayisi yersem kesin tuvalette yasarim :D boyum 165 kilom 55. Ama almaya megilliyim. Birde dogumkontrol haplarinin bana hediyesi olan selulitlerle basim belada. Zayiflama niyetinde degilim ama yedigimiz seyler gercektwn istah aciyo :S tamam o zaman basliyoruz bgun. Offf allahim lutfen artik sonuc alalim :((

Tamam hapı çıkardık kafamızdan o zaman. Yiyip içtiklerimizde o kadar arttırmaz östrojenimizi bizim östrojenlerimiz zaten azdı merak etme,normal kadınlar gibi östrojenimiz yüksek olsaydı tamam da bizim az zaten o kadar fırlatmaz

ozaman östrojen olan yiyceklere devam.bide bişey sorcam kızlar size ben hep sütyenle yatıyorum akşamları sizce çıkartıp mı yatmak lazım

ozaman östrojen olan yiyceklere devam.bide bişey sorcam kızlar size ben hep sütyenle yatıyorum akşamları sizce çıkartıp mı yatmak lazım
Heh bak iyi hatirlattin bi ara benimkiler buyumustu ya o zaman sirtustu yatinca goguslerim birazcik cikinti yapoyordu. Su Anda dumduzzz bir oglan cocugu kadar. O yuzden ben sutyenle yatmayi seviyorum kendim dokununca bilse sinir oluyom cunku.

kalçalarım zaten genişlemeye müsait şuan çok moralim bozuldu :5:
benim aslında göğüslerim çok küçük değil alt 77 üst 91 80b kullanıyorum ama 1 yıl içinde 10 kiloya yakın kilo verdim 85 sütyen kullanırken 80 ne düşmek pek hoş değil bide böyle yayıldılar eski diklikleri kalmadı burdaki formüllerle umarım eski haline geri getirebilirm tabii fazla kilo almadan :25:

Heh bak iyi hatirlattin bi ara benimkiler buyumustu ya o zaman sirtustu yatinca goguslerim birazcik cikinti yapoyordu. Su Anda dumduzzz bir oglan cocugu kadar. O yuzden ben sutyenle yatmayi seviyorum kendim dokununca bilse sinir oluyom cunku.

acaba sütyenle yatmakta küçültüyor olabilirmi artık farkında bile olmuyorum bütünleştim sütyenle hissetmiyorum bile.Bide hayıt tohumu diye bişey varmış kullanlar çok memnunmuş napsak en son çare bide onun çayınımı içsek ondada çok fazla östrojen varmış kullanlardan biri 75 i dolduramazken 80den taşıyor yazmış napsak çok kararsız kaldım ya

Son düzenleme:
acaba sütyenle yatmakta küçültüyor olabilirmi artık farkında bile olmuyorum bütünleştim sütyenle hissetmiyorum bile.Bide hayıt tohumu diye bişey varmış kullanlar çok memnunmuş napsak en son çare bide onun çayınımı içsek ondada çok fazla östrojen varmış kullanlardan biri 75 i dolduramazken 80den taşıyor yazmış napsak çok kararsız kaldım ya
Sutyen resmen benim kalkanim. Sutyensiz sokaga ciksam yuruyemem o derece :D

ben bi dönem sütyenle uyuyordum göğüslerim sarkmasın diye ama sonra bi öğrendimki sütyenle uyumak göğüs gelişimini durduruyormuş bence sütyensiz uyu

kalçalarım zaten genişlemeye müsait şuan çok moralim bozuldu :5:
benim aslında göğüslerim çok küçük değil alt 77 üst 91 80b kullanıyorum ama 1 yıl içinde 10 kiloya yakın kilo verdim 85 sütyen kullanırken 80 ne düşmek pek hoş değil bide böyle yayıldılar eski diklikleri kalmadı burdaki formüllerle umarım eski haline geri getirebilirm tabii fazla kilo almadan :25:

tatlım bence sen hiç östrojene bulaşma senin zaten göğüslerinin doğal hali 85 miş ben sende östrojenin düşük olduğunu sanmıyorum yanlış şekilde kilo verdiğin için öyle olmuş bence yemek ye kilo almak istemiyosan spor yap bölgesel zayıfla göğüslerinden gitmesin.

evet fazla zayıfladım yanaklarım çöktü resmen ama biraz kilo alınca kalçalarım çıkıyor östrojenden korktum şimdi ben bi kaç hafta önce hayıt tohumu kullanmaya başladım ama adet sancılarım için fakat burda öğrendimki göğüs büyütmeyede yardımcıymış belki bu işe yarar bide şerbetçi otu kremi hazırladım bugün ve 2 haftadır tibet hareketleri yapıyorum vücüdn şekillenmesine yardımcı diye kontrollü biçimde kilo almaya çalışıcam tabi eskisi kadar almak istemiyorum

Sutyen resmen benim kalkanim. Sutyensiz sokaga ciksam yuruyemem o derece :D

:)) bende aynı durumdayım.Benim kuzeniminde hiç yoktu göğüsü sonra estetik yaptırdı o 85 istiyodu doktor taşıyamazsın demiş 80 takmış yani giydiği yakışıyodu göğüsleri olduğu için ama sonra vücudu kabul etmemiş sanırım bikaç ay sonra çıkarttırmak zorunda kaldı

evet fazla zayıfladım yanaklarım çöktü resmen ama biraz kilo alınca kalçalarım çıkıyor östrojenden korktum şimdi ben bi kaç hafta önce hayıt tohumu kullanmaya başladım ama adet sancılarım için fakat burda öğrendimki göğüs büyütmeyede yardımcıymış belki bu işe yarar bide şerbetçi otu kremi hazırladım bugün ve 2 haftadır tibet hareketleri yapıyorum vücüdn şekillenmesine yardımcı diye kontrollü biçimde kilo almaya çalışıcam tabi eskisi kadar almak istemiyorum

bencede en iyisini yapıyosun inşallah işe yarar yaptıkların masajda yap bence yatmadan önce oda işine yarar

bencede en iyisini yapıyosun inşallah işe yarar yaptıkların masajda yap bence yatmadan önce oda işine yarar
evet onuda yapıcam bugün akşam ilk buzla masaj yaparım sonra diğerlerini yaparım

bu arada sizin ölçüleriniz kaç

Son düzenleme:
evet onuda yapıcam bugün akşam ilk buzla masaj yaparım sonra diğerlerini yaparım

bu arada sizin ölçüleriniz kaç

ben hiç ölçmedim açıkçası bilmiyorum ama 2 sene önce spora giderken ordaki kadın ölçmüştü 78 çıkmıştı ama kadının söyledikleri hala aklımda.bunlar ne ufacık hiçmi büyümediler demişti nasıl bozulmuştum bir büyüse tekrar oraya gidip spora başlıcam zaten :D

Back