How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

ya bu şerbetçi otu kremi bende işe yaradı gibi gözüküyor. hafif bi dolgunluk var. sütle küç yutuyorum, günlük 2 bardak adaçayı ve 1 bardak rezene içiyorum. bir de buz masajı 2 dakikacık... çok yoğunum aslında ama akşamları 3-4 saat yalnız kalabiliyorum. inşallah devam ettirebilirim bunları.

Hani çok yorgun olup direk yatacağın gün bile aksatmayacağın bişey olsun ona 1sene tam devam et ya ben döktüm kremi :( acaba o mu küçükttü yoksa spor mu emin değlim ama döktüm artık sporuda bırakıyorum çünküü oda küçültmüş olabilir :( hiç bırakmicağım şey soya sütü ve rezene,umarım büyütürüz :(

Aynen ya lütfen bir yere kaybolmayın kızlar büyütelim şunları :(((( sütyenlerimi bir görseniz varya içinde meme var resmen ya yoksa dışarı çıkamıyorumki dümdüz nasıl çıkıyım hemde omuzlarım geniş bidr şimdi 2cm küçülmüş sanki çok varmış gibi :((((. Hep birbirimize destek olup büyütelim kızlar 1sene ara vermeden devam edelim eğer 1sene aksatmadan yaparsak büyümezse o zaman ahkam keseriz büyümüyo diye ama şuan bunu demeye hakkımız yok heryerde en az 6-9ayda etkisini gösterir diyo hemen mucize bekliyoruz ama tabi sabırsızlanıyoruz hemen büyüsün istiyoruz of çok moralim bozuk çok sıkıldım artık göğüssüzlükten :(((( böyle evlensem kocama sarılsam dümdüz adam erkeğe sarıldığını düşünür :( özgüvenimi çok düşürüyo kendiyle barışık derler ya ben küçük göğüslerimle barışık değilim kızlar :(((

aynen canım aynen.....biz programı belirleyip devam edelim ve lütfen haberleşelim.ben 2 ayda bir ölçüleri yazıcam sizlere.şuan 78 cm.ve düzenli olarak hiç bi programa başlayamadım.en kısa zamanda bütün detayları yazıcam.evet en azından denedim olmadı derim.
____________1 yıl__________________sonra olmalı olmalı...hiç bi dert dermansız değil.

kızlar tam bilemiyorum bu soya sütü etkilimi?nerede satılıyor ve zararı olabilirmi..

Aynı yaştayız canım sen keten tohumu yemeye başladınmı? Kızlar pes edip burdan gitmek yok tamam mı bisürü arkadaş vardı hepsi gittiler siz gitmeyin hepimiz birbirimize destek olup formulü bulalımm :(

hayır keten tohumu zayıflatıyo diye duydum. yakında hormonlarımı ölçtürücem. yaptıklarıma rağmen östojenimi yüksek göremezsem eğer soya sütü veya keten tohumu düşünürüm. yüksek çıkarsa en azından düşük olmazsa veya, zayıflatıcak bir şey kullanmam.

aynen canım aynen.....biz programı belirleyip devam edelim ve lütfen haberleşelim.ben 2 ayda bir ölçüleri yazıcam sizlere.şuan 78 cm.ve düzenli olarak hiç bi programa başlayamadım.en kısa zamanda bütün detayları yazıcam.evet en azından denedim olmadı derim.
____________1 yıl__________________sonra olmalı olmalı...hiç bi dert dermansız değil.

Evet canım kesin haberleşelim ben buradan ayrılmıyorum zaten,bende 3ayda bir ölçecem şuan 79 oldu 81di :((((( ben araştırdım ya büyür deniyor bizde sabredip büyütecez,ben şerbetçiotu kremini döktüm ya keten suyu mu sürsem acaba bende

evet katılıyorum dermansız bir dert olmazzz!!! yapıcaz bunu ama gerçekten istiyor ve uğraşıyor olmamız gerek.

kızlar tam bilemiyorum bu soya sütü etkilimi?nerede satılıyor ve zararı olabilirmi..

Canım migrosta satılıyor,zararı var diyorlar şu açıdan içinde östrojen olduğu için yüksek östrojen kanser yapıyor diye diyolar ama zaten bizim östrojenimiz yüksek değil diye kullanıyoruz ve bu besinlerden aldığımız östrojenlerin etkisi vücuttakine göre çok az olduğu için öyle aa içtim kanser oldum gibi bişey yok aşırı içersen ve östrojenin zaten yüksekse genetik yatkınlıkta varsa etki edebilir ama zaten aşırıda içmiyoruz bir bardak içiyoruz ve zaten diğer yediklerimizdede hep östrojen var şerbetçiotu,hayıt,keten,rezene,adaçayı,maydonoz vs vs yani öyle düşüncek olursak hiçbirini kullanmamamız lazım mantıken...ve içinde östrojen olduğu için büyütüyor evet

hayır keten tohumu zayıflatıyo diye duydum. yakında hormonlarımı ölçtürücem. yaptıklarıma rağmen östojenimi yüksek göremezsem eğer soya sütü veya keten tohumu düşünürüm. yüksek çıkarsa en azından düşük olmazsa veya, zayıflatıcak bir şey kullanmam.

Evet canım keten tohumu bağırsakları çalıştırdığı için zayıflatıyo soya sütü içiyomusun?

evet katılıyorum dermansız bir dert olmazzz!!! yapıcaz bunu ama gerçekten istiyor ve uğraşıyor olmamız gerek.

Ben o kadar çok istiyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D annem diyoki büyütsende kurtulsak diyo ah anne 85 olsun diyorum yok yok 100olsun sana anca yeter diyo :D

Ben o kadar çok istiyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D annem diyoki büyütsende kurtulsak diyo ah anne 85 olsun diyorum yok yok 100olsun sana anca yeter diyo :D

o halde uğraş kısmı kaldı :D sabırla çok düzenli bir şekilde uğraşıcaz, uğraşıcaz, uğraşıcazzzzz...

soya sütü içmiyorum. ya şimdi bünye küçük bir anda çaylar küç kremle yüklendim soya sütü fazla gelir belki diye korktum açıkçası.etkin bir büyüme veya söylediğim gibi östrojen artışı göremezsem onu da içerim. battı balık yan gider! :24:

o halde uğraş kısmı kaldı :D sabırla çok düzenli bir şekilde uğraşıcaz, uğraşıcaz, uğraşıcazzzzz...

soya sütü içmiyorum. ya şimdi bünye küçük bir anda çaylar küç kremle yüklendim soya sütü fazla gelir belki diye korktum açıkçası.etkin bir büyüme veya söylediğim gibi östrojen artışı göremezsem onu da içerim. battı balık yan gider! :24:

:D anladım canım tamam 1sene aralıksız devam tamam mı bakalım 1sene sonunda akıbetimiz nolcak :/ gerçi kim öle kim kala...umarım hepimizin kocaman memişleri oluuuuurrrrrr artık bu hasret biterrrr

:D anladım canım tamam 1sene aralıksız devam tamam mı bakalım 1sene sonunda akıbetimiz nolcak :/ gerçi kim öle kim kala...umarım hepimizin kocaman memişleri oluuuuurrrrrr artık bu hasret biterrrr

evet innnnnşalllllahhh kocaman olmasa da gözümüzü doyuracak kadar! çabalayıp sonra tevekkül etmek lazım tabiii bu da bir nevi başarı :)

Bişeyi merak ediyorum..siz herhangi bi yöntemi en fazla kaç ay düzenli kullandınız hiç aksatmadan..?

çemenotu tozunu 3 ay aralıksız kullandım.şerbetçi otunu 1 sene kullandım uzun süre ara vermedim hiç birinde ama şerbetçi otunda ara ara bikaç günlüğüne ara vermiştim.çörek otunu da 1 sene kullandım çörek otunu mersin yağıyla bir 5 ay kullandım bırakınca felaket küçüldü mersin yağını elime almadım bidaha ama çörek otunu sadece ara ara içerek ara ara tohumunu yiyerek yağını sürerek 1 sene kullandım küç üde 2 ay kullandım . tabi bazen hepsini karıştırıpta kullandım hep küç hem çrek otunu falan ama bir faydasını ne yazıkki göremedim

Kızlar nolur hep birlikte şunun çaresini bulalım gerçekten çok moralim bozuk :((((((. :'(

yapcaklarımız belli kızlar akşamları adaçayı bu arada adaçayının tamamını içmeyip kalan çayla pamuğu ıslatıp göğüslere sürelim oda faydalıymış ben adaçayının içine bugünden itibaren 2 3 damla çörek otu yağı atıcam tohumunu zaten hergün 4 5 tne yiyodum akşamları masajımızı yapıp yatalım sabahları sütü içelim sporumuzu yapalım bence bunlar bu zamana kadar yaptıklarımızdan daha etkili olur en azından ben faydasını gördüm hep beraber başlayıp birbirimize destek olursak dahada faydalı olur.Ben gelişmeleri hergün söylerim size en kısa zamanda mezure alıp ölçücem

çemenotu tozunu 3 ay aralıksız kullandım.şerbetçi otunu 1 sene kullandım uzun süre ara vermedim hiç birinde ama şerbetçi otunda ara ara bikaç günlüğüne ara vermiştim.çörek otunu da 1 sene kullandım çörek otunu mersin yağıyla bir 5 ay kullandım bırakınca felaket küçüldü mersin yağını elime almadım bidaha ama çörek otunu sadece ara ara içerek ara ara tohumunu yiyerek yağını sürerek 1 sene kullandım küç üde 2 ay kullandım . tabi bazen hepsini karıştırıpta kullandım hep küç hem çrek otunu falan ama bir faydasını ne yazıkki göremedim

İnanmıyorum ya çemenotu ve şerbetçiotuna çok etkili diyorlar gerçekten şuan moralim bozuldu sen o kadar şeyi hemde uzun süreli kullanıp hala devam ediyosun süpersin umarım bu sefer olur :( aah ah napcaz ya

yapcaklarımız belli kızlar akşamları adaçayı bu arada adaçayının tamamını içmeyip kalan çayla pamuğu ıslatıp göğüslere sürelim oda faydalıymış ben adaçayının içine bugünden itibaren 2 3 damla çörek otu yağı atıcam tohumunu zaten hergün 4 5 tne yiyodum akşamları masajımızı yapıp yatalım sabahları sütü içelim sporumuzu yapalım bence bunlar bu zamana kadar yaptıklarımızdan daha etkili olur en azından ben faydasını gördüm hep beraber başlayıp birbirimize destek olursak dahada faydalı olur.Ben gelişmeleri hergün söylerim size en kısa zamanda mezure alıp ölçücem

Evet canım mutlaka ölç, umarım bu sefer yaparız bakalım devam edicez pes etmeden bakalım sonuç ne olacak...

Merhaba kizlar :)
1 aydir yapmis oldugum uygulamalari ve sonuclari sizinle paylasmistim.

Bkn: 20 gunde 86 cm' den 90 cm' e konusuna

Burada bir cok kisi bir uygulamaya basliyor ama ne sonucunu soyleyen var ne de istikrarla devam eden. Buyuten yazmadan gidiyor (cok
Az kisi haric) kimi artik bikmis ( hakli olarak) gidiyor.
Yasim 23 ve gelisim surecimi tamamlamis bulunmaktayim. Yaklasik 3 yildir bu forumda debelendim durdum. Sonuc aldiysam da heeep gecici oldu. Sunu anladim ki kalici tum sonuclar 6 ay 1 yil gibi uygulama sureci gectikten sonra olmus.
Yaptigim arastirmalar sonucunda gogus gelisiminin hormonal ve genetik olarak degistigini gordum. Ve tabiki kilo da etkili ancak nice sifir beden olup kafam kadar memesi olan arkadaslarim da oldu.
Benim uyguladigim program masaj, beslenme ve krem desteginden olusuyor. Kilom 54 boyum 166 alt gogus olcum 73 ust 86'ydi 91 oldu suanda. Benim dusunun artik hergun buyusunler diye dua etme noktasindaydim, Disi gibi hissetmiyo insan kendini. Bu program size agir gelmis olabilir ama baska turlu etki goremiyorsun dort bir taraftan destek gerekiyor malesef. Bir cok yabanci forumlarda da gezdim. Buyutenlerin programinda gunde neredeyse 10 a yakin bitkisel tabletler falan vardi ve evet 2 bedene yakin buyumeden bahsediyorlardi. Biz kullandigimiz bitkilerin ancak bir kismini sindirip fayda saglayabiliyoruz. Kalani vucuttan atiliyor.
Isteyen hormon tahlillerini yaptirsin derim, ben yaptiriyorum mesela.

Uzun lafin kisasi maratona katilmak isteyen bizimle birlikte baslasin. Gelismelerimizi takip edelim moral verelim ve birlikte sevinelim. Program belli kizlar bizler basladik :) hepiniz gun gun bizi buradan takip edebilirsiniz.

# elmasekeri3535 -23. Gun 5 cm
# helpmeee
# crpdm1234

bende ıstıyourumda ne yaptınız ne yapıyorsunuz anlamadım :S herkes bı sureklı benım soyle boyle demıs :D ne kullanıyonuz napıyonuzzz banada soyleyınde baslıyım :D

İnanmıyorum ya çemenotu ve şerbetçiotuna çok etkili diyorlar gerçekten şuan moralim bozuldu sen o kadar şeyi hemde uzun süreli kullanıp hala devam ediyosun süpersin umarım bu sefer olur :( aah ah napcaz ya
canım eski yazılanları oku herkesin dediği şey ben şerbetçi otunu kullanıyorum göğüslerim kaşınıyor sanki gerginleşti bikaç ay sonra kızlar eski haline döndü herkes bunları diyor ben bunları okumama rağmen bıkmadım usanmadım denedim ama yok çemenotu bende 1 saat fazla tuttum diye alerji yaptı size anlatamam ağlıcaktım korkudan bir anda yüzümde kabarcıklar oldu minik minik kollarım kardım tüm vücudum kıpkırmızı oldu doktora gittim diyemiyorumda çemenotunu kullandığımı erkekti onu sonra bıraktım zaten çok kötü kokuyodu ayaklı pastırma gibi oluyosunuz :)) hiç birinizin moralini bozmak istemem ama şerbetçi otuyla ve çemenotuyla zaman kaybetmeyin etkili bişey istiyosak çörek otu soya sütü ve adaçayı bunlar yeter bide masaj yaparsak emin olun daha fazla fayda görürüz çemenotunu zaten sakın denemeyin artık terleyince çok kötü kokuyosunuz uzun süre çıkmıyor vücuttan kokusu ben hayıt tohumunada bakıcam aktardan onada başlar size söylerim durumları

canım eski yazılanları oku herkesin dediği şey ben şerbetçi otunu kullanıyorum göğüslerim kaşınıyor sanki gerginleşti bikaç ay sonra kızlar eski haline döndü herkes bunları diyor ben bunları okumama rağmen bıkmadım usanmadım denedim ama yok çemenotu bende 1 saat fazla tuttum diye alerji yaptı size anlatamam ağlıcaktım korkudan bir anda yüzümde kabarcıklar oldu minik minik kollarım kardım tüm vücudum kıpkırmızı oldu doktora gittim diyemiyorumda çemenotunu kullandığımı erkekti onu sonra bıraktım zaten çok kötü kokuyodu ayaklı pastırma gibi oluyosunuz :)) hiç birinizin moralini bozmak istemem ama şerbetçi otuyla ve çemenotuyla zaman kaybetmeyin etkili bişey istiyosak çörek otu soya sütü ve adaçayı bunlar yeter bide masaj yaparsak emin olun daha fazla fayda görürüz çemenotunu zaten sakın denemeyin artık terleyince çok kötü kokuyosunuz uzun süre çıkmıyor vücuttan kokusu ben hayıt tohumunada bakıcam aktardan onada başlar size söylerim durumları

kızlar bu arada konumuzla bir alakası yok ama sonuçta hepimiz kızız ve vücudumuzdaki heryerin güzel bakımlı olmasınız isteriz oyüzden belki bu konudada sıkıntı yaşayan arkadaşlar vardır diye size bir tavsiyede buluncam yazın saçlarımı kestirmiştim ve çoğu kuaför gibi istediğim modeli anlamayıp kısacık yaptı saçımı tabi ben ağlayıp sızlanırken arkadaşım bana çay bardağının yarısına 1 kutu doğum kontrol hapı atıp eritip şampuanımın içine katmamı söyledi yaptım ve gerçekten mucize gibi yapmadan önce internetten araştırmıştım etkili olduğunu biliyodum ama bu kadarını beklemiyodum saçlarınız inanılmaz uzuyor ve çok sağlıklı oluyor.bu konudada sıkıntı yaşayan arkadaşlar vardır belki diye bilgi verim dedim gözünüz kapalı deneyin harika bişey gerçektende :9:

Back