- Konu Sahibi elmasekeri3535
Saol canıım bende senin için dua ediyim hem kişinin kendi duasından çok başkasının ona ettiği duanın kabul olması daha yüksekmiş:) inşallah olur yaaa çok istiyorum kendimi kadın gibi hissetmek istiyorumm yok stres yapmıyorum artık olmazsa yapcak bişey yok diyorum ama bu vazgeçtiğim anlamına gelmiyo tam gaz devam şimdi 3ay boyunca günde 3bardak rezene îçicem şuan 3bardak rezene 1büyük bardak soya sütü içtim midem şişti çok fena
Evet başkalarına ettiğimiz dualar daha etkili olurmuş:)
Sana tavsiyem bir bardak rezenenin içine bir tatlı kaşığı kadar hayıt tohumu da ekle. Çok etkili olduğunu herkes söylüyor, ben de başladığımdan beri farklılık var gibi. Uzun zamandır ölçmediğimden cm olarak fark var mı bilemiyorum. Bir de geçen gün televizyonda bir programda bu uyguladığımız bitkisel işlemlerin istediğimiz sonuçları vermemesinin sebebinin bitkileri taze ve günlük tüketmememiz olduğunu söylediler. Senin şerbetçiotunun sonuç vermemesine çok şaşırdım. Hiç kaşıntı falan yapmıyor mu? Ben sürdükten sonra yerimde duramıyorum resmen. Seninkinde böyle bir sorun olabilir mi yani?