- 15 Kasım 2013
- 60
- 5
- 34
- Konu Sahibi elmasekeri3535
Bende aynen senin gibiyiimm ( bu forumda bana çok kızdılar seven her halinle sevsin ,bu kdr takıntı yapma ,her halinle seven biri olur,evlilik bundan daha fazlası, her erkek bu konuya o kadar önem vermiyo vs vs ama ben kendimde rahat edememki ben destekli sütyen takmadan dışarı çıkamıyorum çıksam özgüvenim sıfır oluyo sürekli orayı kapatma ihtiyacı duyuyorum (( benimde fazlasında gözüm yok çocuk görüntüsündan kadın görüntüsüne geçse göğüslerim yeter ama şuan ergenlikten çıkamamış gibi
Aynen aynen Yani seven her halimizle sever tabii de ben çocuğa yazık edeceğimi düşündüm mesela, kimbilir nasıl düşündü beni :/ benim zaten sutyensiz çıkma lüksüm bile yok bu gercekten cok cok üzücü biraz kilo almayi deneyeceğim işte öncelikli olarak, en azından kilolu desinler ama böyle dümdüz olmuyum( işe yaramazsa da başka çareler bakicaz artık :/ ben umutluyum, gerçekten, her şeyi tek tek denemek istiyorum ama hangisinden ne kadar fayda göreceğimi bi göreyim:) şimdi çörek otu yagindayım ise yaramazsa serbetciotuna gecicem bakalim :)