- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- Konu Sahibi elmasekeri3535
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm a 83 cıktıydı eee altda b ymiş ya hanı alt dedıgınde memeyı ölçmuoki resmen sırt genıslıgını ölçuo gıbı. onu smdı ölçmeden gogus bedenımı anlayamammı ben ? A 83 cıkıyo terzılerın ölçtugu metre gbı seyle ölçtumdeEki Görüntüle 871615
Bak canım bu şekilde
benm a 83 cıktıydı eee altda b ymiş ya hanı alt dedıgınde memeyı ölçmuoki resmen sırt genıslıgını ölçuo gıbı. onu smdı ölçmeden gogus bedenımı anlayamammı ben ? A 83 cıkıyo terzılerın ölçtugu metre gbı seyle ölçtumde
Evet canım mezara ile mesela sütyen alırken göğüs ucundan aldığın ölçü ile sırt ölçün arasındaki farklıdır senin göğsünün büyüklüğü
Anlayamazsın çünkü ucundan ölçüp 83 çıksa da mesela 75i doldurmayın göğüsler var senin alt kaç onu da ölç
Mesela benim sütyen bedenim 70a ya da 75a göğsün kap kısmı sütyendeki a b c d diye artar 70 75 80 sırt ölçüsüdür
tmm bakyıorum tabloya canım cok saol
Bencede ya inşallah yanlış düşünmüuoruzdur ve büyütürüz bana çok saçma geldi okuyorum okuyorun erkeklerde büyütür kadınlarda büyütmez yazıyo çok saçma tvde doktorlarda öyle söylüyordu çok ilginç neyse biz devam edelimde bakalım büyücekler miKadın erkek ne fark eder ki. Hepimiz aynı vücut yapısına sahibiz. Farkımızı belirleyen en büyük etken hormonlar. Kadınlar için büyütmüyo demeleri bence normal, sonuçta estetik adı altında büyük bir ticaret kapısı var ortada. Doğal yollardan büyütüldüğü kanıtlanırsa kim estetik yaptırmak ister ki. Hem adet dönemimiz yaklaşınca östrojen hormonunun artmasına bağlı olarak göğüsler büyümüyo mu, bunun sürekliliği sağlanırsa bence büyüme de kalıcı olur.
1ay oldu henüz 1cm bile değişmedi ama devam edicem bakalım 3ay sonunda ne olacakTicari amaçlar konusunda katılıyorum sana ama vücut yapılarımız aynı değil. Pilin yemek de erkeklerde göğüs büyütür çünkü östrojen verildiğinden piliçlere, kadınlarda zaten östrojen olduğundan onlardaki kadar bariz artış olmuyor ne yazık ki
Ama bu hiç büyümeyecek demek değil bence kesinlikle büyüyecek
Wowo soya sitenin etkisini gördün mü
anaaa anlamadıgım bısıy var bana 75 beden sutyenler olmuo seksen beden sutyenden de bırazcık tasıo gusel oluo . ama o tabloya gore gogsum 75 bedenmıs nasıl oluoki smdı. ay sınır oldum nasıl buyutuluo acaba gogusler.kılo alsam buyurmu
bişili bişili asit bebek vucudundada bulunuomus onu ıgnneyle enjekte edıolar yarım saatte gogusune. buyuo. ayık haldesın o an fılan. onu duydunuzmu ? gogus buyutuolar sılıkonsuz öleCanım göğüslerim hiç o kadar büyük olmadığından bilemeyeceğim canım:26:
Kilo alınca az da olsa büyür diye umuyorum
Soya sütü canım yanlış yazmışım önce ki mesajdasoya sıte mı pılınmı ne anlamadım erkeklerın yuttugu ıctıgı bısıyden bahsetmıssınız?
bişili bişili asit bebek vucudundada bulunuomus onu ıgnneyle enjekte edıolar yarım saatte gogusune. buyuo. ayık haldesın o an fılan. onu duydunuzmu ? gogus buyutuolar sılıkonsuz öle
anaaa anlamadıgım bısıy var bana 75 beden sutyenler olmuo seksen beden sutyenden de bırazcık tasıo gusel oluo . ama o tabloya gore gogsum 75 bedenmıs nasıl oluoki smdı. ay sınır oldum nasıl buyutuluo acaba gogusler.kılo alsam buyurmu
cnm benmde 75 cıktı o sıtede.hıc anlamadım bu taktıgım 80 beden sutyenler neyın nesı ozmn. ay kendımden nenfret eddım bı anda. ben 75 beden ıstemıorm. ki . 85 ıyı