hahaaahaaaaaa gariban gibimi
banada eczanedeki kızlar öyle klomen alırken öyle bakıyolar sanki bide bişeyler soruyolar niye olmuyo falan
aynen yaa gariban gibiymişimm gibi bakıolarr sinir oluyorummm...kimsede anlamıyor neden kan vermek istemediğimiii
inş canım öğlen 2 den beri 3 kez wc ye gittimm..kahve mahve hiçbirşey gelmiyorrrrbi gün bizde idrar testinde çift çizgiyi görür sonrada kan vermeye koşarız ve bi açıklamamız olur inşşş
bize gariban gibi bakanlarada sonucu kapak yaparız teyyy teyyyy
inş canım öğlen 2 den beri 3 kez wc ye gittimm..kahve mahve hiçbirşey gelmiyorrrr
TMM canım yarın sabah haberdar ederimm kesinnnnayyy hadi inşallah bebiş vardır canım bizede haber ver olursanda olmazsanda tamammı
çok heycanlandım yaa
evet tatlım yeni ay yeni umut bu ayda klomen kullanıcam günde 4 taneye çıkıcak dozu bu seferde büyümezse nolucak bilmiyorumarkadaşım tüp bebek merkezinde hamile kaldı ikizlerine banada önerdi çok iyi bi prof var Bülent bey duymuşsundur ona gidicem muayene olucam ve eşimin testlerini orda yaptırıcaz yeniden bakalım o ne dicek
kızlar evet bende çok uğraştım 2. çocuğumda bütün hapları kullandım ama fayda etmedi
sonra bitkisel olarak internetten araştırdım ve ne varsa uyguladım ve İbrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için olan bitkisel yöntemi denedim ya 2 ya 3 ay rabbim verdi ve bir oğlum oldu ( kaan emirim ) arkadaşlarıma dedim onlarında oldu bakın bi deneyin derim
inş canım öğlen 2 den beri 3 kez wc ye gittimm..kahve mahve hiçbirşey gelmiyorrrr
Kizlarrr hala gelen giden yok..ama arada peceteye kahve akinti geliyorr
naptin canim test yaptin mi ? :26:
sabah kan testi yaptım tatlım negatiff..ama halada adet olamadımmIlk defa böle oluo..4 gün gecikti yaa
Selam hanimlar
Rahim filmi çektirdim de geldim
Allah'ima sonsuz sükürler olsun ki bi sorun yokmus. Kanallar tamamen normal ve açik dedi doktor. Bu ay ilaç kullanmicam yalniz, klomen için gecikmisim :26: Gonal-F de doktor istemedi kullanmami, bu ayi bos geçir dedi.
Bakalim neler olcak
Çok sevindim tatlı kedi sorun olmadığına inş. tez vakitte güzel sonuçlar alırsın...Rahim filmi zor oluyor mu?Canın acıyor mu?
Selam kizlar
Nasilsiniz ne var ne yok sizlerde ? Ben bu ay ilaçsiz devam ediyorum bi sonraki adetime kadar.
Ama bal çörek otu tarçin kürünü birakmadim hiç insallah faydasini görmüsümdür.
Cuma 19uncu günüm oluyor doktora gidicem bakalim ne var ne yok, büyüme olmus mu :26:
...
Ve unuttum söylemeyi Meryem suresine basladim dün Allah'in izniyle...
Merhaba tatlıkedi inş. herşey yolunda gider bu kez istediğini veri Rabbim...
Benim bugün çatlatma iğnemin 12. günü 15. günü bekliyorum klan teti için doktorum öyle söylemişti ama ben dayanamadım bu sabah idrar gebelik testi yaptım merak ettim negatif çıktıkan testi de negatif çıkacak belkide
selam aydunya,
Insallah cümlemizede verir Rabbim istedigimizi...
12inci gün erken ama canim, dur bakalim belki test yaniliyordur ki insallah öyledir, moralini bozma hemen
inş. canım inş. test yanıılmıştır da kan testi pozitif çıkar yoksa çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?