Canım geçmiş olsun dikkat et kendine Allah a emanetsin....Takip etmeye çalışıyorum,yazamasam da....Dualarınızda unutmayın beni inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş...Yazarim insallah canim, rapor almayi dusunuyorum; haftalardir gribim geçmedi yeniden basliyor gibi bu aralar o yuzden 1 hafta evde dinlenmek isticem.. Birde ne kadar uyursam uyuyayim yetmez oldu hep yorgunum
Aynen canim Allah canlarini sag etsin bebislerimizin insallah...
çok öpüyoruz siziii kendinize iyi bakin, kuzucukla Allah'a emanetsiniz
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine Allah a emanetsin....Takip etmeye çalışıyorum,yazamasam da....Dualarınızda unutmayın beni inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş...
Sağol cnm inşallah..Geçmiş olsun canım Allah iyliğini versin,geçer inşallah bugünleri atlatırsın, hayırla yavrunu kucağına alırsın inş.
Ayy ne güzel bi duygu seni hissetmesibende görürüm o günleri inşallah çok şükür bebiş iyi cnm gelişiminde kalp atışında problem yok Allah canını sağ etsin sağlıklı olsun yavrum ben katlaniyorum bu duruma.. çabuk geçer inşallah. . Doktordan gelincede yazsana prenses nasılmış çok merak ettim ayy yerim yaa
Ayy maşallah kucağınada alırsın inşSelam canim yazicam diye söz vermistim ama 1 hafta rapor almistim o randevumda, biraz evde dinlendim, biraz tasinmak için islerimi hallettim derken vaktim olmadi yazmaya :)
unutmadan yazayimm 26+2'deyken 1kg olmus kizim masallahhersey yolunda çok sükür bi yaramazlik yokmus :)
Bugün 28'inci haftamiza girdik Allah'in izniyle.. dogum yaklasiyor insallah son 13 hafta kaldi zamaninda gelirse insallah
Senden ne var ne yok gördün mü minigini bu aralar? umarim hersey yolundadir canim
Ayy maşallah kucağınada alırsın inş
bende cuma günü gittim cnm herşey yolunda çok sükür 3 aylık olduk sürekli gidip görmek istiyorum özlüyorum bebeğimi çok güzel bi duygu Allah herkese tattırsın..Aminn
Amin cnm.. bende 20. haftaları görcekmiyim çok var daha vakit geçmiyo sanki yada bana öyle geliyo..sayılı gün geçer elbet ama ucunda kuzular olunca sabırsızlanıyoruz işte. .insallah canim sende bende, bekleyen herkeste saglikla kucagina alsin insallah
Masallah ne ara 3 aylik oldunuz zaman çok çabuk geçiyor valla masallah size
Evet 20inci haftalara kadar özleniyor sürekli göresin oluyor ama ondan sonra ultrasonda kocaman gözüküyo biseye benzetemiyorsun, hem zaten tekmelerini hissedeyim yeter diyorsunyani gidip görme istegi azaliyor hissettikçe
Allahim her isteyene yasatsin bu duygulari, sag salim evlatlar nasip etsin insallah...
Amin cnm.. bende 20. haftaları görcekmiyim çok var daha vakit geçmiyo sanki yada bana öyle geliyo..sayılı gün geçer elbet ama ucunda kuzular olunca sabırsızlanıyoruz işte. .
Slm cnm nerelerdesin küçük prensesin gelmesine az kaldı hazırlıkların başlamıştırO haftalarda hiç geçmiyor canim haklisin, gobusum ciksin, hamileligim belli olsun, cinsiyeti ogreneyim diye sabirsizlaniyor insan kesinlikle.. hayirlisiyla geçiyor ama insallah o zamanlarda :)
Slm cnm nerelerdesin küçük prensesin gelmesine az kaldı hazırlıkların başlamıştırbizde 15+2 olduk teyzesi kızım olcak benimde
Amin cnm sağolCanimmm çok sevindim ya :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah ve Rabbim her isteyene nasip etsin hayırlısıyla inşallah..
Biz iyiyiz canım çok şükür, 31. Haftadayız, doğum iznine erkenden ayrıldım doktorum saolsun rapor falan verdi çünkü bu aralar taşınmayla uğraşıyoruz, daha doğrusu yeni evde yapılcaklarımızı yapıyoruz :)
Zaman su gibi geçiyor hala inanamıyorum 30'lu haftalarda olduğuma :)
Alışverişlere başlarsın artık yavaştan, cinsiyette öğrenince tutamıyor insan kendini ya
Amin cnm sağolTaşınmak zor cnm Allah kolaylık versin minik prensesi fazla yorma annesi.. kızımın ilk tulumunu aldım gerçekten dayanamıyo insan her gördüğünü almak istiyo Rabbim canlarını sağ etsin ♡♡♡
Karnım belli oluyo cnmsaol canim benim, yormuyorum bebişimin keyfi yerinde 40 haftaya kadar dursun yerinde sağlıcakla o bana yeter :)
Güle güle giysin minik prenses ilk tulumunuBizde cinsiyeti öğrenir öğrenmez pembiş bi tulum almıştık
Karnın belli olmaya başlamıştır artık, hareketlerini hissediyor musun?
Karnım belli oluyo cnm) hareketleride hissediyorum hissetmemek mümkün değil ) çok yaramaz kızım hiç durmuyo hele sevdiğim bişeyi yiyince zıplıyo sanki maşallah
Slm cnm nasılsın bebişin geldimi son günlerin iyisindir umarımsaol canim benim, yormuyorum bebişimin keyfi yerinde 40 haftaya kadar dursun yerinde sağlıcakla o bana yeter :)
Güle güle giysin minik prenses ilk tulumunuBizde cinsiyeti öğrenir öğrenmez pembiş bi tulum almıştık
Karnın belli olmaya başlamıştır artık, hareketlerini hissediyor musun?
Slm cnm nasılsın bebişin geldimi son günlerin iyisindir umarım
Selam canim giremedim cvp veremedim kusura bakma kızım iyi çok şükür öyle sert tekmeler atıyoki uykumdan uyandırıyo çok yaramaz cadım benimSelam canimm, cok sukur iyiyim son günlerim evet ama bizim kiz yerinde rahat galiba hiç çikacak gibi degil.. 1 hafta daha beklicez bakalim nolcak :)
Sen nasilsin? Senin kizin napiyor? Artik hissediyorsundur degilmi :)
Selam canim giremedim cvp veremedim kusura bakma kızım iyi çok şükür öyle sert tekmeler atıyoki uykumdan uyandırıyo çok yaramaz cadım benimsen doğum yapmışsındır baya olmuş msj atalı umarım herşey yolundadır
Amin cnm inşSelam canim, evet doğum yaptim, kizim 8 haziranda doğdu, 10 günlüğüz şimdi.. Darisi sana olsun inşAllah, çok az kalmış sanada :)
Rabbim her isteyene nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?