Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

off parlaklik dolgunluk renk kusursuz. eh tabi sacinin rengi acik azcik golgelerle harika bir ton oluo rengi ne yipranma ne bisi oh yaaaaaaa

bunalima sokuo insani :26:

bambam bu rengi elde etmek için uğraşsam saçım çok zarar görürmü:44::44::44:

bambam bu rengi elde etmek için uğraşsam saçım çok zarar görürmü:44::44::44:

tatlim taban rengine cok bagli bu tonlari guzel kullu tonlarda tutturmak. senin suandaki rengin nasil?
acik tonlarda olmayan saclarda acikcasi tam tonlari turunculasmadan tutturmak icin saci biraz acip sonra bu tonlarda boyamak lazim ama ne kdr acarsan o kdr yipranior ama bakimini guzel yaptiktan sonra kotu olmaz.
vanessa nin sansli oldugu nokta kendi saci zaten cok koyu deil ustune bir golge atinca turunculasmadan guzel tonlar cikior. buyuk ihtimalde oryel fln degmior sacina.

Son düzenleme:

off bu kız yüzünden bu tonları düşünmeye başladım koyu kahve benm saçlarım cnm hiç boyatmadım işlem yok saçımda ama fazla fön ve düzleştirici kullandım saç açma işlemine dayanabilir mi acaba:44::44:

Son düzenleme:
Açıkçası öyle abartıldıgı kadar güzel bir bayan degil. Ben bizim Türk kızlarımızı daha güzel buluyorum.. :)
Onlar bu güzelliğe erişebilmek için haftada kaç bakıma giriyolarlar.. Tamamen doğal değil yani
Çirkin mi? Hayır değil. Hoş mu? Evet hoş. Ama çok mu güzel? Hayır, kesinlikle değil..

türk kızları da güzel tabi ki ama henüz bunun kadar güzel bir türk kızı göremedim bizim mankenlerimizde haftada tonlarca bakıma giriyor ama hastalıklı iskeletler gibi ortada geziyolar
abartılı makyajlar tonlarca estetik açıkcası vanessanın doğlallığı ve güzelliği onlarda yok

Renkler ve zevkler tartışılmaz. Ama benim etrafımda bundan daha güzel arkadaşlarım var. Bizim mankenlerimizde 0 beden takıntısı var.. Ve inanın güzellik o kadar önemli birşey değil. Kızı büyütüp gözünüzde kocaman bi dağ yapmışsınız. Hoş ama abartılıcak kadar güzelliği yok. Ve Türk kızlarımızada hakaret etmeyelim

ben hakaret etmedim ki bizim kızlarımızda güzel dedim zaten=) mankenleri eleştirdim ben ve kendimi haklı görüyorum bu konuda aç gezmeyi güzellik sanıyo bizim mankenlerimiz=) görünen köy kılavuz istemez ki nasıl gözümde büyütmeyim olağanüstü bir güzellik=) dediğiniz gibi zevkler çok farklı olabiliyor ama bazı güzelliklerde tartışılmaz bence bu kıza bakan herkes onun güzel olduğunu düşünür=)=)

Son düzenleme:

Siz beni anlamamak için direnmeye devam edin. Ben zaten çirkin demedim güzel oldugunu kabul ediyorum ama abartılıcak bir güzelliği yok diyorum.. Bunu anlaması bu kadar mı zor? Ya da ben başka bir dil mi konuşuyorum? İnanın sizi daha görmedim ama bu bayanın girdiği bakımlara siz girseniz daha güzel olursunuz.. Ona buna özenmeyi cidden bırakın. Siz kendiniz için doğrusunu yapın. Şimdi bu bayana bakarak iç geçiriyosunuz onun gibi olmak istiyosunuz.. Bazen olamıcagınızı düşünüp kendinizi yıpratıyosunuz.. Ve bunada eminim. Hepimizin başından geçen şeyler bunlar. Benim başımdanda geçti. Çok takıntılıydım kendime.. Beğendiğim oyuncular, mankenler gibi olmak isterdim. Onlar gibi güzel olmak için çabalardım. Ama inanın bi süre sonra tüm bunlar kendinize güvenininizi kaybettiriyor. Her sabah aynanın karşısına geçin ve ben güzelim, ben iyiyim diyin. O gününüz harika geçer.. Allah bizi böyle yarattı sonuçta neden başkasına özeniriz, neden başkalarına bakıp iç geçiririz ki..? Bu bi bakıma isyan etmek oluyor. Güzellik göreceli bi kavramdır.. Herkes herşeyi begenmek zorunda degildir. Tekrar söylüyorum eve hoş bir bayan ama cidden abarttıgınız kadar yok!

boya gormemis sac en guzeli tatlim renk degistirmek icin. iyi bir kuafor bulursan bu tonlarda harika yaparlar bence duzlestiriciden yiprandigini dusunuorsan oncesinde bir sure bakim fln yaparsin ama sac acma isleminden sonrada duzlestirici ve fon surekli yapicaksan cok guzel duzenli bakman lazim. iyi bi kuafore danis tatlim olmaz die bisi yok bence ama eminim kahve saclarin da cok yakisiordur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…