bunlara bayılıyorum
al benden de o kdr bayildim gercekten cok tatlilar
fazla torpil geçilmişş
hihihi eet oole valla minikcimsac yuz goz boy her konuda cok sansli
saçlarrr
ama olmaz kiii
off parlaklik dolgunluk renk kusursuz. eh tabi sacinin rengi acik azcik golgelerle harika bir ton oluo rengi ne yipranma ne bisi oh yaaaaaaa
bunalima sokuo insani :26:
bambam bu rengi elde etmek için uğraşsam saçım çok zarar görürmü:44::44::44:
tatlim taban rengine cok bagli bu tonlari guzel kullu tonlarda tutturmak. acikcasi tam tonlari turunculasmadan tutturmak icin saci biraz acip sonra bu tonlarda boyamak lazim ama ne kdr acarsan o kdr yipraniorama bakimini guzel yaptiktan sonra cok kotu olmaz bence tatlicim.
vanessa nin sansli oldugu nokta kendi saci zaten cok koyu deil ustune bir golge atinca turunculasmadan guzel tonlar cikior. buyuk ihtimalde oryel fln degmior sacina.
Açıkçası öyle abartıldıgı kadar güzel bir bayan degil. Ben bizim Türk kızlarımızı daha güzel buluyorum.. :)
Onlar bu güzelliğe erişebilmek için haftada kaç bakıma giriyolarlar.. Tamamen doğal değil yani
Çirkin mi? Hayır değil. Hoş mu? Evet hoş. Ama çok mu güzel? Hayır, kesinlikle değil..
türk kızları da güzel tabi ki ama henüz bunun kadar güzel bir türk kızı göremedimbizim mankenlerimizde haftada tonlarca bakıma giriyor ama hastalıklı iskeletler gibi ortada geziyolar
abartılı makyajlar tonlarca estetik açıkcası vanessanın doğlallığı ve güzelliği onlarda yok
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Ama benim etrafımda bundan daha güzel arkadaşlarım var. Bizim mankenlerimizde 0 beden takıntısı var.. Ve inanın güzellik o kadar önemli birşey değil. Kızı büyütüp gözünüzde kocaman bi dağ yapmışsınız. Hoş ama abartılıcak kadar güzelliği yok. Ve Türk kızlarımızada hakaret etmeyelim
ben hakaret etmedim ki bizim kızlarımızda güzel dedim zaten=) mankenleri eleştirdim ben ve kendimi haklı görüyorum bu konuda aç gezmeyi güzellik sanıyo bizim mankenlerimiz=) görünen köy kılavuz istemez ki nasıl gözümde büyütmeyim olağanüstü bir güzellik=) dediğiniz gibi zevkler çok farklı olabiliyor ama bazı güzelliklerde tartışmaya açık değildir bence bu kıza bakan herkes onun güzel olduğunu düşünür=)=)
off bu kız yüzünden bu tonları düşünmeye başladımkoyu kahve benm saçlarım cnm hiç boyatmadım işlem yok saçımda ama fazla fön ve düzleştirici kullandım saç açma işlemine dayanabilir mi acaba:44::44: