Siz beni anlamamak için direnmeye devam edin. Ben zaten çirkin demedim güzel oldugunu kabul ediyorum ama abartılıcak bir güzelliği yok diyorum.. Bunu anlaması bu kadar mı zor? Ya da ben başka bir dil mi konuşuyorum? İnanın sizi daha görmedim ama bu bayanın girdiği bakımlara siz girseniz daha güzel olursunuz.. Ona buna özenmeyi cidden bırakın. Siz kendiniz için doğrusunu yapın. Şimdi bu bayana bakarak iç geçiriyosunuz onun gibi olmak istiyosunuz.. Bazen olamıcagınızı düşünüp kendinizi yıpratıyosunuz.. Ve bunada eminim. Hepimizin başından geçen şeyler bunlar. Benim başımdanda geçti. Çok takıntılıydım kendime.. Beğendiğim oyuncular, mankenler gibi olmak isterdim. Onlar gibi güzel olmak için çabalardım. Ama inanın bi süre sonra tüm bunlar kendinize güvenininizi kaybettiriyor. Her sabah aynanın karşısına geçin ve ben güzelim, ben iyiyim diyin. O gününüz harika geçer.. Allah bizi böyle yarattı sonuçta neden başkasına özeniriz, neden başkalarına bakıp iç geçiririz ki..? Bu bi bakıma isyan etmek oluyor. Güzellik göreceli bi kavramdır.. Herkes herşeyi begenmek zorunda degildir. Tekrar söylüyorum eve hoş bir bayan ama cidden abarttıgınız kadar yok!
boya gormemis sac en guzeli tatlim renk degistirmek icin. iyi bir kuafor bulursan bu tonlarda harika yaparlar benceduzlestiriciden yiprandigini dusunuorsan oncesinde bir sure bakim fln yaparsin ama sac acma isleminden sonrada duzlestirici ve fon surekli yapicaksan cok guzel duzenli bakman lazim. iyi bi kuafore danis tatlim olmaz die bisi yok bence ama eminim kahve saclarin da cok yakisiordur
anlaması zor olan bir şey yok ortada!! siz hoş ama çok güzel değil diyorsunuz bende aksini söylüyorum anlaşılmayan bir şey var gibi duruyor mu ! birini beğenmek özenmek değildir farkındamısnız bilmiyorum ayrıca aynaya bakıp ben neden bu kıza benzemiyorum diiyip de kendimi yıpratcak kadar hastalıklı değilimevet bu kızı beğeniyorum ve bana göre harika ama bunu takıntı yapıcak kadar ileri bi durum yok her beğendiğimizi takıcak olursak ohoooo ayrıca aynaya bakıp da ben güzelim dememe gerek yok ki zaten gözümle görüyorum
Siz beni yanlış anlamaya devam edinBenim demek istediğimi anlamıcaksınız. Dahada yorum yapmıyorum. Ayna mevzusunuda gelirsek bunu bir deneyin o zaman dahada mutlu olucaksınız. Güzel oldugunuza şüphem yok ama bunu bide ayna karşısında insan kendine söylediğinde duruşu, havası değişiyor yahu..
Bide bu arada esmersiniz sanırım?
bence birbirimizi gayet iyi anladık bi sorun yok anlama konusunda=) ben zaten mutsuz değilim ama yinede tşkr ederim öneriniz için mutsuz bir anımda denerim=) hayır esmer değilim beyaz tenliyim ama saçlarım kahverengi
ay guzelim bisi yapmadim ki rica ederimtşk ederim cnm ilk renk seçimimi çok dikkatli yapmayalım ozamn=) yardımcı olduğun için tşkrler
Bende esmerim saçlarım koyu kestane.. Ama küçükken sarışındım.Ama hala sarışınlığın izleri var üzerimde.. Bendede saçlarımı açık renk yapma hevesi başladı böyle karamel tonlarında felan.. Siyah, kumral, kızıl kullandım. Şimdide karamel, sütlü kahve tarzı tonlar istiyorum.. Bu bayanın saçlarında çok işlem var. Böyle bi saç çok pahalıya patlar. Çünkü tek bi renk değil. Sürekli saça bakım ister, cila ister..
yerinizde olsam hiç koyu renk yaptırmazdım=) düşünüyorum şu anda zaten cesaret edemedim henüz önce siyah istedim sonra bu renk hoşuma gitmeye başladı evet bakım isteyen bi saç bi de benm saçım hızlı uzar sürekli dipleriyle falan uğraşmak gerekicek sanırım iyice düşünüp öyle yaptrmalıyım
ay guzelim bisi yapmadim ki rica ederimeet tatlim iyi bir yerde yaptir derim ben nacizane. hem hic islem gormemis guzelim sac guzel boyanirsa cok sorun olmaz. bir de kendin de deneyebilirsin ama hic yapmamissin onceden hem ne biliyim sanki bence ii bi yerde yaptirsan daha saglikli olur gibi geldi bana tabi ki nacizane gene kendin dusunursen bildigim kadarini paylasirim seninle yazarim istersen minikcik yaz bana forumda da basliklar var bir ara gozume carpmisti sari sac ile ilgili fikir edinirsin belki zaten biliosundur belki de
Koyu renk bidaha zaten yaptırmam..Bu tarz bi şey yaptırıcaksan riskini göze alman lazım. Sürekli uğraşman gerekicek.. Sürekli bakım felan.. Bence ilk işe saç rengini doğal yollardan açarak başla.. Mesela soğan kabuğu, papatyayla felan.. Kuaförde saç açtırma derim saç çok yıpranır. Uzun bi süre kendine gelemez.. Papatyada soğan kabuguda saç rengini açar.. En azından o zaman hem dogal olur hemde fikir edinmiş olursun..
onalrın renk açması iiçinde çok uzun bir süre beklemem gerekmez mi:44::44: ayrıca gerçekten renk açıyor mu o bakımlr:26::26:
Canım 1 ay yap. Haftada 2 kez uygula. Güneşte biraz beklet ya da fön makinasında ısıt.. Cidden faydası oluyor.. Kuaförde açtırırsan çok pişman olursun..
tatlım benim
cnm kendim hiiiçç bulaşmam o işe elime boya kutusu almışlığım yokiyi bir sonuç olsun ya ilk boya deneyimim olucak düşünücem biraz bakalım cesaret edebilirsem senin saçların çok güzel mesela bambamım çok uğraştırdımı seni=)
cnm benm o zmn bir profesyonele birakcan kendini bu tarz radikal bir degisim istiorsan ya da dailys arkadasin dedigi gibi papatya suyu fln deneyebilirsin hafif degisimler icin fikir sahibi olursun
guzelim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindimben 3 senedir fln kendim yapiorm saclarimi sadece dip boya yapiorm acik renkler icin 2 islem yapiorm once acip ustune cila atiorm eger daha koyu dip istiorsam 7 ya da 8 numara kullu boya ve en dusuk oksidan kullaniorm ki cok turunculasmasin fln die. sikayetci deilim uurastirmasi acisindan cunku en azindan kuafore de cok para bayilmamis oluorm alistim da artik hizli yapiorm. ama ilk sariya geciste kuafore yaptirmistim seneler once siyahtan gecmistim eh yipranmisti tabi. uzun sure cok duzgun bakmadim sacima sonra aklim basima geldi simdi daha ii bakiorm diyebilirim sanirim bakim urunleri kullanoirm bir de kendi saclarim cok duz fon duzlestirici kullaniorm hic. o sekilde boole acik sari sac olayini dengelemeye calisiorm iste. ama ne yapsam vanessa kdr gur sacim olmaz imkansiz huaehaeu hatunun harika saclari gercekten yahu
cnm senin baya olmuş alışmışsın tabi artık elin çok yatkındır=) ben pek bakmıyorum saçlarımakıymetini bilmek lazım aslında hele ki öyle bi renk istiyorsam çok fazla bakıma ihtiycım olucak ay heycanlandım şimdi ya iyice bir düşiniyim biraz kuaför araştırıyım hiç boya olayına girmediğimden öyle bildiğim iyi bi yerde yok=)
vanessanın saçları çokk gür gerçekten arada ekleme saç var mı acaba:44::44:
ay en guzeli sacini begendigin birine sormak sari tonlarinda sacini begendigin cevrende birileri varsa sor derim hihihibenm de bildigim kuafor olsaydi paylasirdim tatlisim ama sahalarsan uzun suredir uzagim heheh en guveniliri tecrube etmis birinden birebir sormak. acele etme arastir guzelcim.
ay valla ekleme yok gibi gelior bana ama bazi cekimlerde kullaniliordur illa ama kendi doal hallerinde de cok gur saci. kendi saci oole gur yumusacik parlak bi sac gibi duruor tabi bakimla ve dooru sac tonlamasi ile harika oluor biz bayila bayila bakiorz
ben iyice bir araştırıyım bu işi cnm
bebek saçlı yaa nasıl parlak canlı bir saç valla nazar değmesin
Siz beni anlamamak için direnmeye devam edin. Ben zaten çirkin demedim güzel oldugunu kabul ediyorum ama abartılıcak bir güzelliği yok diyorum.. Bunu anlaması bu kadar mı zor? Ya da ben başka bir dil mi konuşuyorum? İnanın sizi daha görmedim ama bu bayanın girdiği bakımlara siz girseniz daha güzel olursunuz.. Ona buna özenmeyi cidden bırakın. Siz kendiniz için doğrusunu yapın. Şimdi bu bayana bakarak iç geçiriyosunuz onun gibi olmak istiyosunuz.. Bazen olamıcagınızı düşünüp kendinizi yıpratıyosunuz.. Ve bunada eminim. Hepimizin başından geçen şeyler bunlar. Benim başımdanda geçti. Çok takıntılıydım kendime.. Beğendiğim oyuncular, mankenler gibi olmak isterdim. Onlar gibi güzel olmak için çabalardım. Ama inanın bi süre sonra tüm bunlar kendinize güvenininizi kaybettiriyor. Her sabah aynanın karşısına geçin ve ben güzelim, ben iyiyim diyin. O gününüz harika geçer.. Allah bizi böyle yarattı sonuçta neden başkasına özeniriz, neden başkalarına bakıp iç geçiririz ki..? Bu bi bakıma isyan etmek oluyor. Güzellik göreceli bi kavramdır.. Herkes herşeyi begenmek zorunda degildir. Tekrar söylüyorum eve hoş bir bayan ama cidden abarttıgınız kadar yok!
cnm benm o zmn bir profesyonele birakcan kendini bu tarz radikal bir degisim istiorsan ya da dailys arkadasin dedigi gibi papatya suyu fln deneyebilirsin hafif degisimler icin fikir sahibi olursun
guzelim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindimben 3 senedir fln kendim yapiorm saclarimi sadece dip boya yapiorm acik renkler icin 2 islem yapiorm once acip ustune cila atiorm eger daha koyu dip istiorsam 7 ya da 8 numara kullu boya ve en dusuk oksidan kullaniorm ki cok turunculasmasin fln die. sikayetci deilim uurastirmasi acisindan cunku en azindan kuafore de cok para bayilmamis oluorm alistim da artik hizli yapiorm. ama ilk sariya geciste kuafore yaptirmistim seneler once siyahtan gecmistim eh yipranmisti tabi. uzun sure cok duzgun bakmadim sacima sonra aklim basima geldi simdi daha ii bakiorm diyebilirim sanirim bakim urunleri kullanmaya calisiorm bir de kendi saclarim cok duz fon duzlestirici kullaniorm hic. o sekilde boole acik sari sac olayini dengelemeye calisiorm iste. ama ne yapsam vanessa kdr gur sacim olmaz imkansiz huaehaeu hatunun harika saclari gercekten yahu
senin sansin suan hic boyasiz sacin herhangi bir renge gecis icin en rahat sac. benm siyah boyadan acik sariya gecisti :S ama dailys in dedigine katiliorm uurastirici bakim isteyen bir sac acik renkler ozellikle cok acik taban rengi olmayanlar icin
canım senin kendi saç rengin ne sen doğal sarışın gibi duruyorsun :44: