Siz beni anlamamak için direnmeye devam edin. Ben zaten çirkin demedim güzel oldugunu kabul ediyorum ama abartılıcak bir güzelliği yok diyorum.. Bunu anlaması bu kadar mı zor? Ya da ben başka bir dil mi konuşuyorum? İnanın sizi daha görmedim ama bu bayanın girdiği bakımlara siz girseniz daha güzel olursunuz.. Ona buna özenmeyi cidden bırakın. Siz kendiniz için doğrusunu yapın. Şimdi bu bayana bakarak iç geçiriyosunuz onun gibi olmak istiyosunuz.. Bazen olamıcagınızı düşünüp kendinizi yıpratıyosunuz.. Ve bunada eminim. Hepimizin başından geçen şeyler bunlar. Benim başımdanda geçti. Çok takıntılıydım kendime.. Beğendiğim oyuncular, mankenler gibi olmak isterdim. Onlar gibi güzel olmak için çabalardım. Ama inanın bi süre sonra tüm bunlar kendinize güvenininizi kaybettiriyor. Her sabah aynanın karşısına geçin ve ben güzelim, ben iyiyim diyin. O gününüz harika geçer.. Allah bizi böyle yarattı sonuçta neden başkasına özeniriz, neden başkalarına bakıp iç geçiririz ki..? Bu bi bakıma isyan etmek oluyor. Güzellik göreceli bi kavramdır.. Herkes herşeyi begenmek zorunda degildir. Tekrar söylüyorum eve hoş bir bayan ama cidden abarttıgınız kadar yok!
anlaması zor olan bir şey yok ortada!! siz hoş ama çok güzel değil diyorsunuz bende aksini söylüyorum anlaşılmayan bir şey var gibi duruyor mu ! birini beğenmek özenmek değildir farkındamısnız bilmiyorum ayrıca aynaya bakıp ben neden bu kıza benzemiyorum diiyip de kendimi yıpratcak kadar hastalıklı değilim evet bu kızı beğeniyorum ve bana göre harika ama bunu takıntı yapıcak kadar ileri bi durum yokher beğendiğimizi takıcak olursak ohoooo ayrıca aynaya bakıp da ben güzelim dememe gerek yok ki zaten gözümle görüyorum
Son düzenleme: