Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

önmli değil tatlım

hülya avşarla kıyaslıyolar demek zavallımı yaa inanmıyorumm

canım 10 dk da bir msj atabiliyorum
evet hülya avşarla karşılaştırmışlar çiğ bu kız photoshopla güzel oluyo fln diyende çok olmuş photoshopta bir yere kadar

canım 10 dk da bir msj atabiliyorum
evet hülya avşarla karşılaştırmışlar çiğ bu kız photoshopla güzel oluyo fln diyende çok olmuş photoshopta bir yere kadar

klasik b... atma haraketleri kızın o küçük emrah fotorafında gram oynama yok orda bile harika

Gerçekten çok güzel allah özene bözene yaratmış..
Bayıldım..

o da bizi sevmiş

En sevdiği işi yaptığını ve sevdiği işten para kazandığını belirten Hessler, 'İstanbul'a iki kez geldim. Defile sonrasında şehri biraz gezmeye fırsat buldum. Şehrin renkliliği, kadınlarınızın şıklığı beni çok etkiledi' dedi. (Gecce.com)

alıntıdır...

KENDİME GÜVENSİZİM'

* Dünyanın en güzel yüzüne sahip olduğunuz söyleniyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ben kendimi pek güzel bulmuyorum. Kendime güvenim yok. Ama bu işi de yaptığıma göre güzelim demektir. En iyisi bu kararı başkaları versin.

* Erkek arkadaşınız var mı? Evet bir erkek arkadaşım var ama normal bir arkadaşım. Aramızda henüz cinsellik falan yok. Çok samimiyiz ama nişanlılık gibi bir bağlantımız da yok. İlişkimiz için sadece flört diyebiliriz.

* İtalya'da Totti, Vieri gibi çapkın futbolcular var ünlü mankenlerin peşinde koşan... Sizin de peşinizden koşuyorlar mı? Evet böyle bir sürü iğrenç insan tanıyorum İtalya'da. Bir futbolcu insan olarak iyiyse ancak arkadaşım olabilir. Ama diğer türlü benden uzak dursunlar. Zaten ben de onlardan uzak duruyorum. Ben böyle şeylere değer vermem. Mesela benim eski erkek arkadaşım bir fırıncıydı. Bana devamlı pizza yapıyordu, onun yüzünden kilo alıyordum.

yanında ki alessandra ambrosio değil mi

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tatlı bu kız ya bir de ben birşeye dikkat ettim bu kızın hiç öyle üstsüz fln fotoğrafı yok sadece bir resimde defilede göğüsü açılmış onu gördüm çok farklı bir kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…