Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

Ben bu kızı tvde bi sinema filminde görmüştüm,fragmandı işte.Orda sarışın değildi,beyaz tenli,koyu saçlı bi kızdı,tanımıyodum tabi,Allah'ım dedim ne kadar güzel bi kadın.Demek oymuş:KK1:

Bir daha dünyaya gelirsem bu kız gibi güzel olmak istiyorummmm evrene mesajımmm olsun :)

Adriana Lima kim ya. Kıyaslamam bile şu kızın masumluguna bir bakın. Cidden insanı büy ülüyor. Kusurları da var çenesi çok erkeksi. burnu hafif kemerli gibi ama ona ragmen o çeneye ragmen dünyanın en iyisi gibi. çok güzel. benzemek için estetik yaptırası geliyor insanın :)

Adriana Lima kim ya. Kıyaslamam bile şu kızın masumluguna bir bakın. Cidden insanı büy ülüyor. Kusurları da var çenesi çok erkeksi. burnu hafif kemerli gibi ama ona ragmen o çeneye ragmen dünyanın en iyisi gibi. çok güzel. benzemek için estetik yaptırası geliyor insanın :)

burnu boyle cok guzel iyiki estetik yaptirmamiss:KK51:
valla ben kac ameliyattan gecsemde boyle olamam heralde :KK53:

Dünyanın en güzel kadını.

O erkeksi çenesine , kemerli burnuna , koca kulaklarına , kıvrımsız bedenine rağmen bu kadar güzel. Kimse bu kadar kusurla dünya güzeli olamaz.

Adrina madriana boş.

Kız güzel, bebek gibi de kendinden 30 yaş büyük adamla niye evlenmiş. Babası gibi duruyor.

5909E8AF-ED33-46F1-921D-E760B2206327.jpeg
98B3B75A-E470-4E80-B7A0-80597554425E.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
X