Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu kızı tvde bi sinema filminde görmüştüm,fragmandı işte.Orda sarışın değildi,beyaz tenli,koyu saçlı bi kızdı,tanımıyodum tabi,Allah'ım dedim ne kadar güzel bi kadın.Demek oymuş
Adriana Lima kim ya. Kıyaslamam bile şu kızın masumluguna bir bakın. Cidden insanı büy ülüyor. Kusurları da var çenesi çok erkeksi. burnu hafif kemerli gibi ama ona ragmen o çeneye ragmen dünyanın en iyisi gibi. çok güzel. benzemek için estetik yaptırası geliyor insanın :)
Adriana Lima kim ya. Kıyaslamam bile şu kızın masumluguna bir bakın. Cidden insanı büy ülüyor. Kusurları da var çenesi çok erkeksi. burnu hafif kemerli gibi ama ona ragmen o çeneye ragmen dünyanın en iyisi gibi. çok güzel. benzemek için estetik yaptırası geliyor insanın :)