buyuklerden tavsiye almak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
19 yaşında ne evliliği Allah aşkına ya.daha çocukluktan yeni cikmissiniz hele bı okuyun gezin dünyayı keşfedin.korkmayin evlilik bı yere kaçmıyor
Evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündük
Yaşınız çok genç çocuğun yaşı kaç işi gücü birikimi evi bence çok erken çok çok erken erken yola çıkan genislemiyor artık erkenden bıkıyor evlilikten o sorumluluktan sıkılıyor.Okulu işi gücü mesleği olmayan kızlar bunu yapacak ne kaldı sevdim olsun bitsin diye görüyor.Sonrasi bdv ben böyle düşünüyorum
Evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündük

bu kadar geleneksel babaniz varsa yanlis yapmissiniz. boyle durumlarda bazi babalar boyle davranabiliyor, bile bile adamin yuzune niye soyluyorsunuz ki. yapmaniz gereken karsi tarafin babasi sizin babanizin da tanidigi ve deger verdigi ortak birisi bulup babaniza soyleyecek. hic oyle kizin bizim oglanla gorusmus havasina girmeyecek. benim kuzenim de babasinin arkadasinin ogluyla gorusmustu. hic kiz mudahele etmedi, direk babalar konustu gidip geldiler birbirlerine.
Valla oylr hiç düşünmedim zaten anlamış birisine başkasından duymasına gerek yoktu Evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündük

Valla oylr hiç düşünmedim zaten anlamış birisine başkasından duymasına gerek yoktu Evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündük
Erkek arkadaşın kaç yaşında canım

yani bilemedim. babanin tepkisinden belli nasil biri oldugu. simdi sen okul gezisine - ise baslayinca kiz arkadaslarinla tatile gitsen o da geldi sanacak falan, her eve gec gelmenden rahatsiz olacak. bir de seneye - iki seneye falan da degil 6 yıl sonra diyorsun evlilik. geleneksel bir kiz babasi sanmiyorum ki kızının bir bucuk sene görüştüğü adamla 6 sene sonra evlenmesini isteyecegini.
tabii ki cik, gez, eglen .en guzel yaslarin ama bundan sonrasi senin icin kolay olmayacak bence.
sevgililer ailelere soylenir ama acik fikirli, ataerkillikten uzak, kendi de genç olmus gencligini yasamis modern babalara söylenir-bence

Cok doğru diyorsun abla zaten biz evlilik için erkeniz daha evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündük
Yaşın kaç bilmiyorum fakat lütfen kendini çok kaptırma, sevmek sevilmek flört etmek başını birinin omuzun yaslamak felan bunlar çok güzel hisler heycanlar sadece anın tadını çıkar olur mu , ama şunu unutmamalısın ki hayata ayrılıklar da dahil. Belli ki 25 e kadar yolumuz var dediğine göre yaşın baya küçük. Senin hedeflerinden geleceğinden annen ve babanın endişe etmesi çok doğal .. ayrıca herkese güvenmemelisin çok kötü olaylar var çok kötü haberler dolanıyor ve sadece endişe değil korkuyor bile olabilirler senin için. Seni korumak için seni düşünüp sevdikleri için de her yolu deneyeceklerdir ..☘️

Ayrıca bir baba asla duygularını açık açık yaşamazlar babalar içlerine atarlar sadece kız evlatlarına değil bakma sen erkeklik egemenlik ettiklerine arada, duygusal olduklarında ulu orta ağlayamıyolar bile :) babalar duygularını çok farklı yaşarlar :) şuan sana sinirli ama işte arkamızı da hep anne toparlıyor anne sakinleştiriyor e hep anne biliyor annen söylemese başka türlü öğrense bu sefer de annene yüklenecekti.. şunu unutma evli çiftler hiç bir zaman birbirlerinden sır saklayamazlar hele ki söz konusu evladıysa hep konuşurlar :) kız ben evlendim hala konuşuyolar beniii😂

.... yani bu soylediginiz o kadar sacma bir sey ki, hic olgun degilsiniz.

Selamın aleyküm erkek arkadasim var 1.5 sene oldu annem biliyordu annelerimiz vs tanıştı annem de bugün babama soyledi babam önceden hissettiğini ve anladığını söyledi ben disciye gittiğim de söylemiş tabi babam eve geldi benimle konuşmuyor ya şimdi ya sonra zaten öğrenecekti bunlar hayatımızda illa ki olucak sizce böyle olması normal mi
yaşın kaç senin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X