D duygukardelen Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2007 28 0 43 1 Ağustos 2009 Konu Sahibi duygukardelen #1 Merhaba kızlar istanbul büyükçekmece de 4+1 dairemi satıyorum fiyatı 125 tl pazarlık payı vardır.
K kakule8 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2009 96 3 2 Ağustos 2009 Konu Sahibi duygukardelen #2 slm evin nerde tam olarak resim koyabilirmisin
D duygukardelen Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2007 28 0 43 2 Ağustos 2009 Konu Sahibi duygukardelen #3 kakule8 .!.: slm evin nerde tam olarak resim koyabilirmisin Genişletmek için tıkla... merhaba evim büyükçekmece sahilde devlet hast. ve albatros sahiline yürüyerek 5 dk mesafede atatürk mah. parmaksız caddesinde okula markete sağlık ocağına çok yakın evimiz giriş kat buradan foto koymayı bilmiyorum deniycem olmazsa msnden gönderirim
kakule8 .!.: slm evin nerde tam olarak resim koyabilirmisin Genişletmek için tıkla... merhaba evim büyükçekmece sahilde devlet hast. ve albatros sahiline yürüyerek 5 dk mesafede atatürk mah. parmaksız caddesinde okula markete sağlık ocağına çok yakın evimiz giriş kat buradan foto koymayı bilmiyorum deniycem olmazsa msnden gönderirim