ya haklisin da karsi taraf cok abartinca artik ben de bi anda öyle düsündüm,el öpmeyi cok ciddiye alanlar var hala bu bir gercek..
bizim kp daha kapıdan girmeden elini hazırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya haklisin da karsi taraf cok abartinca artik ben de bi anda öyle düsündüm,el öpmeyi cok ciddiye alanlar var hala bu bir gercek..
saygısızlık olarak görüyor ama heyecanına veremıyorah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)
amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.
yok artık bunun için özürmü beklenirmiş yaaa ne var bunda çok üzüldülerse oğulları zaten mesajı aldı nişanlısına iletti diğer gittiklerinde gelin olarak öper olay kapanır yılan hıkayesine çevirip ortamı germenin ne alemi var heleki bir kp olaraközür bekliyormus kizlar... ne de olsa babasi sayilirim demis,