• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"büyük saygisizlik..."

Hiç sevmiyorum su el öpme olayını. Tuvaletten çıkıp elini yikamayan o kadar insan var ki. Ergenken de kasitla kasila elini uzatanlarin elini tutar kendi elimi öper sonra da gıcık gıcık bakardım yüzlerine:KK20: şimdi evliyim kp el opturmeyi çok sever ama benim sevmediğimi farkettiğinden olacak artık opturmuyor.
Hem o kadar takılmayin bu olaya tanıdıkça unuturlar. Ayrıca kayınpederinin büyüklük yapıp bunu mevzu etmemesi gerekirdi. Erkek arkadaşı çok istiyorsa özür dilesin kardeşiniz büyüklük onda kalsın

ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)

amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.
saygısızlık olarak görüyor ama heyecanına veremıyor
herkes işine geldıgı gıbı işte...

özür bekliyormus kizlar... ne de olsa babasi sayilirim demis,
yok artık bunun için özürmü beklenirmiş yaaa ne var bunda çok üzüldülerse oğulları zaten mesajı aldı nişanlısına iletti diğer gittiklerinde gelin olarak öper olay kapanır yılan hıkayesine çevirip ortamı germenin ne alemi var heleki bir kp olarak

Ufff walla bana da el opmek cok gereksiz geliyor. Ama bastan gerginlikle baslasin die dusunurse kardesin en sevimli yuz ifadesiyle aaaa ben sizi abisi gibi gordum o kadar gencsiniz ki amcacim niye opmeyim yoksa elini sen buyugumuzsun anlarsin beni diyerek gonlunu alsin ama ben olsam bir daha alttan almam bu adami cok da buyuk bisi sanki:KK51::KK51:

aman bende evlendiğim güne kadar baba anne demedim.Çok kızdılar ama...Hala daha nadir derim. Unutur 2 gün sonra.

vala ben kimsenin elini opmem. tuvaletten mi cikti yikamadimi elini nerden bileyim. oyle cok zor durumda kaldigimda ceneme koyar alnima koyarim. bende kp elini opmemistim o hic sorun etmedi ama kocam cok kizmisti. ee sonra öptüm ne degisti. hic bsey. yani gostermelik bi iki kere opsun bdha gerek kalmaz zaten.

El öpmeyi bende hiç sevmiyorum ah şu saçma adetler :KK12: saygısızlık olarak görmek komik unutmuş olabilir istememiş olabilir hoşgörülü olması lazım kayınpederinin bir de özür bekliyor :63:

Ayy kizlar bende sap sup operdim buyuklerin elini.. Sonra kuzen beni uyandirdi ne opuyon ceneni koy yeter diye.. O gun bugundur oyle yapiorum.. Ne safmisim ya :)) bu arada bazi buyukler cidden beklio el opulmesini ve opmedigin zaman saygisizlik olarak algiliyolar ben onun yasiti miyim gibisinden.. Bi de hoslarina gidio kucuklerin ellerine gitmesi.. Rahmetli dedem kapidan iceri girer girmez uzatirdi elini... Gel de bu adama ayy el opmek mi hic tarzim degil de hadi :) birakin sevinsinler...

Back
X