• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"büyük saygisizlik..."

Ille de bir şey diyeecekse bir dahakinde öpüp ben sizi el öpecek kadar yaşlı görmemiştim ilk tanışma olduğu için çekindim kırılmışsınız kusura bakmayın der geçer

Ama telefon açılıp da özür dilenmez ilk hatasında özür dilettim işte diye şişinirler

Ben babamın da kp nin de elini öpmem düğün dernek vs de belki öpmüşümdür ama şimdi görüşünce elini öpmüyorum

Aslında o daha kolay şimdi yanağınızdan öpsek mi ölmesek mi bilemiyoruz kp ile

Annemde de meslek hastalığı herkese uzatır eşim rahatsızdı bir ara öpme geç dedim ona da

Ama eniştenin yaşlı babası var onunkini öpüyorum amca seviniyor itibar görüyor gibi hissediyor

Ilk intiba bi tek erkek tarafi için mi onemli sanki? Gencecik kizcagiz ilk karsilasmadan buyutulen bu olaya kirilmadi mi yani? Biraz da onlar düşünsün ilk seferden kizi kirdik diye. Ben olsam hic takmam, ozur de dilemem hatta kayinpedere kirgin bile davranirim elimde olmadan arkamdan konustugu icin. Hiiic ikinci kez opecem diye plan yapmam.

momo25değil at: 41064629 .!.:
Özür dinlenecek samimi bir ortam varsa dilesin. Yoksa zamanı gelince iş hallolur. Adam bence çok heyecanlı ondan böyle üzülmüş :) oğlu büyümüşte evleniyor. İnşallah herşey güzel olur.

halbu ki kizkardesim cok da sevmisti kp adayini.. iste bu olayi dramatik hale getirmemek ve kücükken cözmek lazim,ilk izlenim acisindan.[/QUOTE]

Belki k peder degil ama erkek arkadaş istiyordur. Yaşanılacak güzel heyecanlar varken kız kardeşinizin kafaya taktığı şeye bak üzmesinler kızı. Ben üzüldüm buradan.

Ozur dilemek ne yaaa ne diyecek,efenim elinizi opmeyi unuttum verin iki kere mi opeyim diyecek kayinpederde biyiklarini burup hömm op bakalim evlafdim birdaha olmasin falan :KK67:Asil o erkek arkadasa ne demeli babamdan özur dile he,belkide oglanin isguzarligi bu babanin haberi yoktur.Kardesiniz bu konunun budaklanmasina izin vermesin,ozurde dileyip durduk yere suclu olmanin anlami yok

ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)

amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.

yıl 2015 olunca değerler değişiyor mu???
ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)

amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.

Son düzenleme:
sene 2015 olunca saygi kurallari degisiyor mu anlamadim ????
kp ayrica fazla abartmis , heyecandandir v.s diye abartmayip ustunu kapatmasi gerekirken nedir bu alinganlik durumu falan ! kardesiniz kasti olarak yapmadiysa asla ozur dilemesin, elbette normal sartlarda yapilmasi daha uygun olurdu ama kiz unutmussa heyecanlanmissa bunda ne kabahati var,yapmayin Allah askina ya

kayın peder abartmış. ben nişandan sonra bile öpmemiştim. hayatımda 2-3 kez belki öpmüşümdür belki öpmemişimdir. böyle bir zorunluluk var mıymış hala? babannelerimiz anlatırdı böyle şeyleri.

Öpene saygı duyarım ama ben de öpmem!! Benim babam asla kimseye elimi öptürmez ondan mıdır bilmiyorum.. asla kimsenin elini öpmemm. İstediklerini de anlasınlar..

Saygımı el öpmemle ölçecekse varsın saygısız olayım.. !!!

Heyecandan olur böyle şeyler.
Beni görmeye geldiklerinde bende öpmemistim kimsenin elini. Kasten değil heyecandan. KP de gençtir cahildir deyip alttan alsaymis uzatmanın bi gereği yokmuş ki :) ni dahaki sefere 2 kere öpsün madem

Bence de esprili bir yapısı varsa 2 kez öpsün ve biri önceki içindi desin.

Şakalaşmadan hoşlanıyorsa daha çok sever kardeşinizi.

Yalnız böyle her şeye alınacaksa şimdiden kolay gelsin.

Ben balayı sonrası el öpmeye gidip el öpmeyi unuttum :KK53:
Olabilir biyle seyler bence abartmayın siz de ve karsı taraf da abartmasin bu kadar
Kusura bakmayin heyecandan unutmusum size karsi saygisizlik etmek gibi bir niyetim yoktu desin yeter
Karsi taraf buna ragmen uzatirsa o kp adayindan endise edin derimo_O

El öpmeyle mi saygi oluyormus?? Gittiginde Elini öpüpte sonradan kayinvalidesiyle çata çat kavga edenine çok sahit oldum.. El öpmekle saygi filan ölçülmez bence... Kesinlikle Bir kabahat degil bu dalginligina gelmis olabilir ayrica...

Çok da büyütülecek bir olay değilmiş bir daha ki sefere gülüp eğlenirken ya geçen geldiğimde elinizi öpmeyi unuttum sonradan aklıma geldi de gec oldu heyecandan işte kusura bakmayın lütfen desin :)

bence anlik durumu kurtarmak yerine karsi tarafin bu kadarcik seyi olay haline getirmesini sorgulayin.. analiz etmeye calisin; nasil insanlar diye..
haltlik bsy yok, orda bi yoksayma veya saygisizlik olmadiysa 'dalginlik olmustur, buyutecek bsy yok' demelilerdi.. 'ozur beklemek' yerine..

Back
X