• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"büyük saygisizlik..."

ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)

amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu halt nasil temizlenir kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi büyük saygisizlik olarak algilamis.
insan erkek arkadasının babasının elini niye öper ki* ne alaka yani?

söz nişan olunca öper belki şimdi ortada bir şey yokken saçma biraz bu beklenti.

Ha illa denecekse bir şey ilk günün heyecanına verin ne yapacagımı bilemedim desin. İnsan olan anlar zaten.

yani benim kizkardesim de o kadar kolay el öper ki anlatamam,olacak olan olyuor iste.. anlik heyecan, erkek arkadasi özür dile diyor...

Ay bir de o mu var, esas ona söylesin o halde, bir dahaki sefere layıkınca öperim diye.
Bu özür/teşekkür işlerini gerekli yerlerde kullanmak lazım, bu kadar basit olaylarda değil.

Özür dilerken ne diyecek ?
Gecen gün elinizi opmedigim için özür dilerim babacığım mi ? Kusura bakma ama çok saçma olur bu. Bi dahaki sefere daha dikkatli olur kardesin

Ozur falan dilemesin.
erkek tarafi dis gecirmeye calisiyor bariz.
kardesin de "bu kadarcik seyi bu derece buyuteceklerse isimiz var" moduna girsin sevgilisine karsi.

kiz da üzüldü tabi,kendini suclu hissetti,insanlar kücük seylere neden bu kadar takilir anlamam...

yani benim kizkardesim de o kadar kolay el öper ki anlatamam,olacak olan olyuor iste.. anlik heyecan, erkek arkadasi özür dile diyor...

Ohooooo erkek arkadasi simdiden boyleyse zor. Iyi de kiz ne yapmis? Bu kadar kendini kucuk gostermemeli bence.
Opmemisse opmemis. Eger dindar insanlarsa daha nikah yok o yuzden opmem deyiversin... O zaman da bir sey demezler herhalde..

sonuc olarak kirilolacak ha bu adam...özür dilenmeli mi
Bence gerek yok . galiba erkek tarafı çok heyecanlı. İlk gelin mi olacak kızkardesiniz. Bence daha sonra samimi bir ortamda boyle boyle olmuştu kotu bir niyetin yoktu diye aciklama yapip gönlünü alabilir kpederin.

Bence gerek yok . galiba erkek tarafı çok heyecanlı. İlk gelin mi olacak kızkardesiniz. Bence daha sonra samimi bir ortamda boyle boyle olmuştu kotu bir niyetin yoktu diye aciklama yapip gönlünü alabilir kpederin.

evet ilk ve tek gelin olacak...

Ohooooo erkek arkadasi simdiden boyleyse zor. Iyi de kiz ne yapmis? Bu kadar kendini kucuk gostermemeli bence.
Opmemisse opmemis. Eger dindar insanlarsa daha nikah yok o yuzden opmem deyiversin... O zaman da bir sey demezler herhalde..

aile dindar degil,kiz dindar.. bu durumu tatliya baglamak lazim da özür sart mi onu anlamadim yani

[QUOTEözür mo25, post: 41064522, member: 505748"]evet ilk ve tek gelin olacak...[/QUOTE]
Özür dinlenecek samimi bir ortam varsa dilesin. Yoksa zamanı gelince iş hallolur. Adam bence çok heyecanlı ondan böyle üzülmüş :) oğlu büyümüşte evleniyor. İnşallah herşey güzel olur.

Tesekkur ederim:KK50: özür falan dilemesin bence kendini kötü de hissetmesin. Gayet normal bir durum. ilk gunden boyle bu kadar basit seye ozur dileyip kendini ezdirmesin.

[QUOTEözür mo25, post: 41064522, member: 505748"]evet ilk ve tek gelin olacak...
Özür dinlenecek samimi bir ortam varsa dilesin. Yoksa zamanı gelince iş hallolur. Adam bence çok heyecanlı ondan böyle üzülmüş :) oğlu büyümüşte evleniyor. İnşallah herşey güzel olur.[/QUOTE]

halbu ki kizkardesim cok da sevmisti kp adayini.. iste bu olayi dramatik hale getirmemek ve kücükken cözmek lazim,ilk izlenim acisindan.

aile dindar degil,kiz dindar.. bu durumu tatliya baglamak lazim da özür sart mi onu anlamadim yani

Hayir Özür asla sart degil..kardesin dik dursun. Benim prensibim bu desin hatta ki kizdan cok sey beklemsinler ve kiz eger onlarin dedigini yapip da Özür dilerse o zaman artik kardesinin cekecegi var bak demedi deme.
Hayatini eziyete cevirmesin o yuzden ozur dilemesin..

Back
X