Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"büyük saygisizlik..."
- Konu Sahibi momo25
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Karşı taraf bunu önemsiyorsa,birdahaki gidişinde öpüversin.Ortada özür dilenecek bir durum yok.Bir şey söylerlerse de,heyecandan oldu.Art nşyetim yok der geçer.Karşı taraf abarttı diye,sizde abartmayın olağan karşılayın.ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)
amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.
bende bi saygı göstergesi olarak algılıyorum el öpmeyi ,
geri kafalı mıyım
anne baba amca teyze farketmez, yaşça büyükse el öperim..
ama eltim, eşinin babannesiyle bile tokalaşıyor mesela..
çok itici duruyo bence
El öpme saygi göstergesi tabikide. Ama kp sence küserek abartmiyormu?
Insanların düşünce yapısı çok değişik, benim ailemde büyükler hiç elini öptürmez ama eşimin ailesi için önemlidir. Eşim ablasının elini bile öper. Hatta eşim anneme içerliyo bu konuda bana elini öptürmüyor beni önemsemiyormu diye, bende kimseye öptürmüyor sana bi tavrı yok diyorum. Bazıları el öpmeye ve öptürmeye çok meraklı oluyor
tabii ki abartılmış,El öpme saygi göstergesi tabikide. Ama kp sence küserek abartmiyormu?
kızın heyecanına verilebilirdi..
gönül koyacak bir durum yok bencede bilinçli tekrarlanmadığı sürece..
Bende el öpmediğim için bir gariplik görmedim.. yıl 2015 eğer bu tip şeylere takılacaklarsa eyvah eyvah.. ortada temizlenecek bir halt yok yaw..
Yıl 2015 de, onlar 1940 lı belki Bende hiç sevmem ne tokalaşmayı nede öpüşmeyi ama yaşlı insanlara anlatamayız bunu. Bide gelin adayı eyvah eyvah
Ayni fikirdeyim cnmtabii ki abartılmış,
kızın heyecanına verilebilirdi..
gönül koyacak bir durum yok bencede bilinçli tekrarlanmadığı sürece..
bence madem iş bu kadar ciddi, kendinden yaşça büyük ise ve ilerde anne-baba modeli olacak insanlar ise karşındaki el öpülmeli diye düşünüyorum , bu saygıdan gelen birşeydir. karşındaki bekliyorsa el öpmek birşey kaybettirmez, hem sz karşınızdakine saygı gösterin ki ondan da saygı görün. ben kendi adıma ilk tanışmada öpmüştüm ellerini hitap şekli olarak ta siz biz takılmıştım.. çok ta memnun olmuşlardı...ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)
amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.