• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"büyük saygisizlik..."

ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)

amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.
Karşı taraf bunu önemsiyorsa,birdahaki gidişinde öpüversin.Ortada özür dilenecek bir durum yok.Bir şey söylerlerse de,heyecandan oldu.Art nşyetim yok der geçer.Karşı taraf abarttı diye,sizde abartmayın olağan karşılayın.

bende bi saygı göstergesi olarak algılıyorum el öpmeyi ,
geri kafalı mıyım :KK64::oops:
anne baba amca teyze farketmez, yaşça büyükse el öperim..
ama eltim, eşinin babannesiyle bile tokalaşıyor mesela..
çok itici duruyo bence

Benim akradasim sevgilisinin babasinin elini öpmek istedi oda öptürmedi :KK70: ZAMANI GELINCE ÖPERSIN :KK70: Demisti adam arkadasima hahahahahayyy ay ne tuhaf insanlar var :KK70:

Cok abartmis kp :)))

bende bi saygı göstergesi olarak algılıyorum el öpmeyi ,
geri kafalı mıyım :KK64::oops:
anne baba amca teyze farketmez, yaşça büyükse el öperim..
ama eltim, eşinin babannesiyle bile tokalaşıyor mesela..
çok itici duruyo bence

El öpme saygi göstergesi tabikide. Ama kp sence küserek abartmiyormu?

kaynana neyse de adamın elini öpmeyi ben de anlamıyorum..kan bağın yok bi kere çok da yaşlı değilse niye öpsün ? bazı adetlerimiz gerçekten saçma sapan..illa olayı toparlaması gerekiyorsa genç gözüküyor derse hem iltifat olur hem sıyırmış olur.

Insanların düşünce yapısı çok değişik, benim ailemde büyükler hiç elini öptürmez ama eşimin ailesi için önemlidir. Eşim ablasının elini bile öper. Hatta eşim anneme içerliyo bu konuda bana elini öptürmüyor beni önemsemiyormu diye, bende kimseye öptürmüyor sana bi tavrı yok diyorum. Bazıları el öpmeye ve öptürmeye çok meraklı oluyor

O kadar merakliysa el opturmeye, elini agzina dogru uzatsaymis, esimin dedesi hep oyle yapardi mesela :KK51:

Bende el öpmediğim için bir gariplik görmedim.. yıl 2015 eğer bu tip şeylere takılacaklarsa eyvah eyvah.. ortada temizlenecek bir halt yok yaw..

Yıl 2015 de, onlar 1940 lı belki:KK45: Bende hiç sevmem ne tokalaşmayı nede öpüşmeyi ama yaşlı insanlara anlatamayız bunu. Bide gelin adayı eyvah eyvah:KK48:

ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)

amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.
bence madem iş bu kadar ciddi, kendinden yaşça büyük ise ve ilerde anne-baba modeli olacak insanlar ise karşındaki el öpülmeli diye düşünüyorum , bu saygıdan gelen birşeydir. karşındaki bekliyorsa el öpmek birşey kaybettirmez, hem sz karşınızdakine saygı gösterin ki ondan da saygı görün. ben kendi adıma ilk tanışmada öpmüştüm ellerini hitap şekli olarak ta siz biz takılmıştım.. çok ta memnun olmuşlardı...

Ben de hiç sevmem el öpmeyi falan. Ama işte mecbur öptüğümüz zamanlar oluyor. Hayır yani öpünce ne oluyor. Anlamsız geleneklerimizden biri.

kizlar degerli yorumlariniz icin tesekkürler.. sonuc olarak herhangi bir özür dilenmedi... simdilik böylece duruyor.

ayy benı kovarsınız şimdi burdan ama bu kayınpeder gelin merakı olayında hiç haz etmem,ne var öpmemişse 2015 cidden yaaa

Back
X