ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)
amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.
"Elinizi öpecek kadar sizi yaşlı görmedim gerçekten" diyerek kıvırsın bir dahaki sefere. Bu arada bence yediği halt falan yok ortada sanki el öpmek zorunda, ister öper ister öpmez, kp de durduk yere iş çıkarmasın.
Abartilacak ne var ki?
Farkında olmamis deyiverin. Bir daha ki gidisine opsun bir sey olmaz.
Olabilir böyle seyler. El öpmenin saygı ile alakalandirilmasi da en gıcık olduğum şeydir.
ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)
amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu halt nasil temizlenir kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi büyük saygisizlik olarak algilamis.
bunu bir halt olarak görmeniz çok saçma ki bu kız sizin kızkardeşiniz.Bende çoğu insanla tokalaşırım bunu bir halt olarak görmedim hiç birzaman kp de olsa aynısını yapardım çok yaşlı değil ise
bunu bir halt olarak görmeniz çok saçma ki bu kız sizin kızkardeşiniz.Bende çoğu insanla tokalaşırım bunu bir halt olarak görmedim hiç birzaman kp de olsa aynısını yapardım çok yaşlı değil ise
Heyecandan olur böyle şeyler.
Beni görmeye geldiklerinde bende öpmemistim kimsenin elini. Kasten değil heyecandan. KP de gençtir cahildir deyip alttan alsaymis uzatmanın bi gereği yokmuş ki :) ni dahaki sefere 2 kere öpsün madem
He tabi daha tanışmaya gidildiğinde babası sayılıyor, bir daha ki sefere öper istiyorsa işte, özür falan dilemesin. Benim babam el öptürmüyor diye gülerek cevap veririm ben olsam eğer bunu uyuz uyuz söylerse.
Babasi falan sayilmaz daha dugun olmadi cunku. Benim ablam kayinpederinin elini nikahini kiyana kadar öpmedi.
El opmekten de cok tiksiniyorum ben yaaa. Kaynanam falan opturmez ama kayinpederim opturuyor bi tuhaf oluyorum ben de cenemi degdiriyorum
O el öpme konusu benim de sorunum olmuştu. Eski insanlar yaşlılar saygı ifadesi olarak algılıyor ama. Kardeşiniz çok inatçı değilse bu konuda genç işte unutmuş vs deyip geçiştirin bir daha da öpsün unuturlar.
He tabi daha tanışmaya gidildiğinde babası sayılıyor, bir daha ki sefere öper istiyorsa işte, özür falan dilemesin. Benim babam el öptürmüyor diye gülerek cevap veririm ben olsam eğer bunu uyuz uyuz söylerse.
Yani bunu sonraki gidiş belirler bence, kabak tadı verinceye kadar olayı uzatırsa anlarsınız öyle olduğunu ama şimdilik normal bildiğin huysuz adam seviyesinde
Yani bunu sonraki gidiş belirler bence, kabak tadı verinceye kadar olayı uzatırsa anlarsınız öyle olduğunu ama şimdilik normal bildiğin huysuz adam seviyesinde