- 24 Ağustos 2018
- 3.689
- 9.027
Bunlarin geneli takintili ve cimriOnu ben de düşündüm.haklısın.zaten bana öyle bir anda bu kadar üstüne düşmeler normal gelmiyor.mesela birinden bahsetsem hemen araştırayım, adresini bulayım falan diyor.bu da beni korkutuyor.acaba takıntılı biri mi diye de endişe ediyorum.
Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
İşin kötüsü fakbadisi sandığı işsiz güçsüz herifle açık sevgililiğe evrildiğinin farkında değil. Adama bak, kadının hayatında karar mercii olmuş, istediğinle yat ama ciddi ilişki nööö diyor. Adam şeyi hesap ediyor, zaten bikaç yıla ikimizin de posası çıkacak, e bunun hayatına kim girse bütün marifetlerini anlatacağım için alan falan olmaz, bi güzel evlenir kendime baktırırım. Adamın üstüne kadın da yağdığı yok hali hazırda, iyi denk getirmiş Förhıns'ı.Ferhans, size tekrardan çok erkek hiç erkek diyorum. Psikoloğa gidiyorum yazdınız, umarım neyi aradığınızı bulursunuz. Adamlar keyfine zevkine bakıyor ama siz dostum, arkadaşım, kötü günümde yanımdaydı vs diyorsunuz. Bekar insanlar istediği gibi takılsın zihniyetindeyim ama sizin istismar edildiğinizi düşünmeye başladım. Yani adamlarla yatmadan bir arkadaşlık kuramıyor musunuz?
Demek mesele güzellik değil al gülüm ver gülümBen güzelim ama.
Şöyle ikimiz de bu düzenden memnunuz.nedense evlilik konusu açılınca aranızdaki büyü bozulacak gibi geliyor ikimize de.zaten 2 günde bir uzun uzun görüşüyoruz.fiziksel, ruhsal ihtiyaçlarımızı karşılandığı için gerek duymadık gibi oldu.
Adama sormuyor, ben senin kimle ne yaptığına karışıyor muyum diye ama kendi çatır çatır hesap veriyor. Paşa "yatıp kalkabilirsin ama duygusal bişiler yasak" diyor. Çünkü kuş kaçabilir. Elinin altına gel deyince gelen kadını istiflemiş sadece bana var başkasına yok diyor hanzo. Bu kızımız da duygusal muygusal masal gibi dinliyor. Aynen, birini bulup evlenemezse moruklayınca Ferhans'a yıkılacak. Mesleğini bilmiyorum ama kızımız bir de memursa herif tabi kaçırmak istemez garanti geliri.İşin kötüsü fakbadisi sandığı işsiz güçsüz herifle açık sevgililiğe evrildiğinin farkında değil. Adama bak, kadının hayatında karar mercii olmuş, istediğinle yat ama ciddi ilişki nööö diyor. Adam şeyi hesap ediyor, zaten bikaç yıla ikimizin de posası çıkacak, e bunun hayatına kim girse bütün marifetlerini anlatacağım için alan falan olmaz, bi güzel evlenir kendime baktırırım. Adamın üstüne kadın da yağdığı yok hali hazırda, iyi denk getirmiş Förhıns'ı.
Şimdi bu adam tam olarak fuckbudduy değil.her derdimi dinler, destek olur, elinden gelen herşeyi yapar, her istediğimde yanımda olur.kaç kere evimi taşıdı.butün tadilat işlerini yaptı.sevişirken bana çok ozen gösterir en ince ayrıntısına kadar düşünür nasil daha fazla zevk verebilirim diye.hergün telefonla konuşuruz.annesi öldüğünde bile 2 günde bir benimle görüştü kendimi ihmal edilmiş hissetmeyeyim diye.öyle beni düşünen bir adam.tamam sıkı bir sevgililik ilişkimiz yok ama bence sevgililikten de öte kuvvetli bir bağımız var.dediğin gibi olsa sanane der geçerim tabi.işler burada karışıyor zaten.
Hastanede memur Ferhans. Adamın düzenli işi yok. Hatta bundan iki tane vardı diğeri noldu acaba?Adama sormuyor, ben senin kimle ne yaptığına karışıyor muyum diye ama kendi çatır çatır hesap veriyor. Paşa "yatıp kalkabilirsin ama duygusal bişiler yasak" diyor. Çünkü kuş kaçabilir. Elinin altına gel deyince gelen kadını istiflemiş sadece bana var başkasına yok diyor hanzo. Bu kızımız da duygusal muygusal masal gibi dinliyor. Aynen, birini bulup evlenemezse moruklayınca Ferhans'a yıkılacak. Mesleğini bilmiyorum ama kızımız bir de memursa herif tabi kaçırmak istemez garanti geliri.
Madem öyle neden sevgili değilsiniz veya ciddi birşeyler yok 5 yıl ilişki yürutemiyor kimse doğru düzgün bu ne peki?Şimdi bu adam tam olarak fuckbudduy değil.her derdimi dinler, destek olur, elinden gelen herşeyi yapar, her istediğimde yanımda olur.kaç kere evimi taşıdı.butün tadilat işlerini yaptı.sevişirken bana çok ozen gösterir en ince ayrıntısına kadar düşünür nasil daha fazla zevk verebilirim diye.hergün telefonla konuşuruz.annesi öldüğünde bile 2 günde bir benimle görüştü kendimi ihmal edilmiş hissetmeyeyim diye.öyle beni düşünen bir adam.tamam sıkı bir sevgililik ilişkimiz yok ama bence sevgililikten de öte kuvvetli bir bağımız var.dediğin gibi olsa sanane der geçerim tabi.işler burada karışıyor zaten.
Yok daha yaygın da friend with benefit olayı ama işte burası kaldırmıyor.yurtdışında bile normal değil böyle bir yaşam inan ki
TamamŞöyle ikimiz de bu düzenden memnunuz.nedense evlilik konusu açılınca aranızdaki büyü bozulacak gibi geliyor ikimize de.zaten 2 günde bir uzun uzun görüşüyoruz.fiziksel, ruhsal ihtiyaçlarımızı karşılandığı için gerek duymadık gibi oldu.
ben sana çok üzülüyorum ya o kadar hiçbir şeyin farkında değilsin ki ..Şimdi bu adam tam olarak fuckbudduy değil.her derdimi dinler, destek olur, elinden gelen herşeyi yapar, her istediğimde yanımda olur.kaç kere evimi taşıdı.butün tadilat işlerini yaptı.sevişirken bana çok ozen gösterir en ince ayrıntısına kadar düşünür nasil daha fazla zevk verebilirim diye.hergün telefonla konuşuruz.annesi öldüğünde bile 2 günde bir benimle görüştü kendimi ihmal edilmiş hissetmeyeyim diye.öyle beni düşünen bir adam.tamam sıkı bir sevgililik ilişkimiz yok ama bence sevgililikten de öte kuvvetli bir bağımız var.dediğin gibi olsa sanane der geçerim tabi.işler burada karışıyor zaten.
Kız yok inanıyor musunuz buna halaKadriye gibi kadın ferhans shshshç
Ne?Sakaliniz varsa gorusursunuz tabi ki. Evliyseniz, cocugunuz varsa, calismiyorsaniz, ozel hastaneye gidiyorsaniz hic sansiniz yok.
A Aysenimi
Askeri personel kudurmuş hanımefendı
Hani tamam sızın ıcın kudurmuş olması sorun degıl zaten bılıyorum ama demek istedıgım bu değil.
Kudurmus Kıme saracağını şaşırmış
Zaten parayı harcayacak yerleri Olmadıgı ıcın sana comertce davranması bir artı degıl.
Kudurmus yoklukta ve kadına az ulasabılır durumda oldugu ıcın ayrıca bence tek ayarladığı da sen oldugun ıcın hurraaaaa çullandı ustune, sevıyom da sevıyom dıyo
Yalan ama
Yani olsun sadece sekse de okey, yaparız nolcak
duygusal bag kurmucam dıyosann devam et tabi nıye engelliyorsun Otekı kopek yuzunden.
Ama tüm bu saydıkların Bnde de varSakaliniz varsa gorusursunuz tabi ki. Evliyseniz, cocugunuz varsa, calismiyorsaniz, ozel hastaneye gidiyorsaniz hic sansiniz yok.