Büyük handikap

Ferhans, size tekrardan çok erkek hiç erkek diyorum. Psikoloğa gidiyorum yazdınız, umarım neyi aradığınızı bulursunuz. Adamlar keyfine zevkine bakıyor ama siz dostum, arkadaşım, kötü günümde yanımdaydı vs diyorsunuz. Bekar insanlar istediği gibi takılsın zihniyetindeyim ama sizin istismar edildiğinizi düşünmeye başladım. Yani adamlarla yatmadan bir arkadaşlık kuramıyor musunuz?

Oo Ferhanscigim cosmussun yine. Ilk defa bulustugun kesin evlenmek istiyordur aynen. Digeri de cok hakli, adam bedava cinselliginden mi olsun hic mi aciman yok Ferhans ya.

İşin kötüsü fakbadisi sandığı işsiz güçsüz herifle açık sevgililiğe evrildiğinin farkında değil. Adama bak, kadının hayatında karar mercii olmuş, istediğinle yat ama ciddi ilişki nööö diyor. Adam şeyi hesap ediyor, zaten bikaç yıla ikimizin de posası çıkacak, e bunun hayatına kim girse bütün marifetlerini anlatacağım için alan falan olmaz, bi güzel evlenir kendime baktırırım. Adamın üstüne kadın da yağdığı yok hali hazırda, iyi denk getirmiş Förhıns'ı.

Birak bu ayaklari Ferhans ya her konuda yokluktan sikayet eden kim? Adamlar evlenmeye yanassa sen depar atarsin ha gercek yasantinin bu yazdiklarin oldugunu dusunmuyorum ama diyelim ki gercek, diyelim ki cok uclarda yasiyorsun o zaman evlenecek kimseyi bulamaman normal tabi.

Adama sormuyor, ben senin kimle ne yaptığına karışıyor muyum diye ama kendi çatır çatır hesap veriyor. Paşa "yatıp kalkabilirsin ama duygusal bişiler yasak" diyor. Çünkü kuş kaçabilir. Elinin altına gel deyince gelen kadını istiflemiş sadece bana var başkasına yok diyor hanzo. Bu kızımız da duygusal muygusal masal gibi dinliyor. Aynen, birini bulup evlenemezse moruklayınca Ferhans'a yıkılacak. Mesleğini bilmiyorum ama kızımız bir de memursa herif tabi kaçırmak istemez garanti geliri.

Hastanede memur Ferhans. Adamın düzenli işi yok. Hatta bundan iki tane vardı diğeri noldu acaba?

Madem öyle neden sevgili değilsiniz veya ciddi birşeyler yok 5 yıl ilişki yürutemiyor kimse doğru düzgün bu ne peki?

Tamam

ben sana çok üzülüyorum ya o kadar hiçbir şeyin farkında değilsin ki ..

Kız ferhans, şoklara girecektim girmiyorum. Anadolu irfanını burdan bize canlı canlı yaşatıyosun maşallah. Amerıka’dan canlı bağlanıyorum hani biz marjinaldik valla pes.
Sen bi kere askeri personelle yapamazsın, hani 2 saat uyuyup uyanıp hayatına neticede çok enerjik devam ediyosun, geçen gün sallıyordun şimdi bu adam nobetten gelecek bıkere burdan uymaz bana dicektin adamla boşuna yatmış oldun. Neyse pek onemlı degıl bellı kı zaten senın ıcın, sadece kara cahıl cesaretını tebrık edıyorum. Dakıkada 1 kadın öldürülen ülkemızde maşallah 5 yıllık sevgılıden bıle korkmayıp ondan da ayrılmıyorsun, asker adamla da hemen ilk buluşmada yatıyosun bıde takıntılı gılıbıı dıyosun. Inanılmaz

Claire Fraser sende yakamı bırak
Ne begenı atıyosun, kinde yok kadın da
Bi değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…