Büyük handikap

Nye herkes şaşırdım atmış, annemin memleket ufak bir Doğu Anadolu kasabası ama gerçek bir Müge Anlı kasabasıo_OBir tane büyük amca var, berbat rezil bir tip 7 tane kızı 1 oğlu var, oğlu olana kadar oğlum olsun diye komşu kadına kesmiş hatta komşu kadınla takılmış bile. Komşu kadının da kocası yatalakmış 2 tane de oğlu varmış (iş kazası geçirip engelli kalmış), bu amca boşanıp beni alsın diye kocasının başına yastık bastırıp adamı boğmuş. Adamı boğduğunu herkes biliyormuş kasabada ama kimse bir şey dememiş, yapmamış. Neyse yengemin bir oğlu olmuş Allaha şükür!!!! öylece sonra ne oldu bilmiyorum komşu kadın kocasını boğduğuyla kalmış anladığım kadarıyla. Valla cehalet bu ülkeyi mahvediyor her zaman yazıyorum, Müge Anlı tamamiyle gerçek yani. Öldürülen küçük kızlara da hiç şaşırmadım Güneydoğuda kadınsan bir çöpsün , baba , kuzen, abi tarafından boğulurusn sonra da arka bahçeye gömülürsün. O yüzden memleketteki her kadın kendine mukayyet olsun , o kadarını da yapmazlar demeyin yaparlar mezara giriverirsiniz.
Şaşırmıyorum ben artık birşeye. Pek izlemem ama bir kez denk gelmiştim Müge Anlı'nın programında kadın tüm köyle birlikte olmuştu neredeyse, eşinin arkadaşları da dahil olmak üzere. Kocasi kayıptı galiba onu aramaya mı ,yoksa ölmüstü katilini bulmaya mı ćıkmıştı hatırlayamadım.
Kayınpederinden çocuğu olan kadınlar vardı. Tecavüz,taciz de var illaki ama bile isteye bunları yaşayan da var ufacık herkesin birbirini tanıdığı köy yerinde.
Baksan dersin kimse burada gizli kapaklı birşey yapamaz falan diye ama kapalı kapılar ardında neler oluyor bilmediğimiz kimbilir. Bu sebeple şaşırmıyorum.
Burada açık açık olduğu gibi durumu yazanı linçlemek komik oluyor. Herkesin kendi hayatı,isteyen istediği şekilde yaşasın ama seninde dediğin gibi kendine dikkat etsin bu memlekette kadının adı yok maalesef, ortalık katil,sapık,manyak kaynıyor.

Şaşırmıyorum ben artık birşeye. Pek izlemem ama bir kez denk gelmiştim Müge Anlı'nın programında kadın tüm köyle birlikte olmuştu neredeyse, eşinin arkadaşları da dahil olmak üzere. Kocasi kayıptı galiba onu aramaya mı ,yoksa ölmüstü katilini bulmaya mı ćıkmıştı hatırlayamadım.
Kayınpederinden çocuğu olan kadınlar vardı. Tecavüz,taciz de var illaki ama bile isteye bunları yaşayan da var ufacık herkesin birbirini tanıdığı köy yerinde.
Baksan dersin kimse burada gizli kapaklı birşey yapamaz falan diye ama kapalı kapılar ardında neler oluyor bilmediğimiz kimbilir. Bu sebeple şaşırmıyorum.
Burada açık açık olduğu gibi durumu yazanı linçlemek komik oluyor. Herkesin kendi hayatı,isteyen istediği şekilde yaşasın ama seninde dediğin gibi kendine dikkat etsin bu memlekette kadının adı yok maalesef, ortalık katil,sapık,manyak kaynıyor.
Ben Orta Anadolu şehrinde büyüdüm. Bizim komşumuz da kayınpederi ile sevişmişti. Ortaya çıktığında da kadın hamileydi, bebeğin babasını kimse bilmiyordu.

Ben Orta Anadolu şehrinde büyüdüm. Bizim komşumuz da kayınpederi ile sevişmişti. Ortaya çıktığında da kadın hamileydi, bebeğin babasını kimse bilmiyordu.
Olabiliyor bunlar. Ha normal mi derseniz tabi ki normal değil ama oluyor, insanlar birbirinin gözüne baka baka yiyor bu haltları hemde en yakınları ile.
Bana daha normal geliyor bunların yanında konu sahibinin anlattıkları,en azından iki adam yüzyüze bakmıyor ne bileyim arkadaş,kapı komşusu,akraba falan deģiller.

Kız yok inanıyor musunuz buna hala :KK70: arada canı sıkılıyor ilgi istiyor o kadar
Bu mesaja 😍 ifadesini atanında yazdığı çoğu şey hayal ürünü bu arada. :KK70:
İnsanlar değişik kafalarla yaşıyor bu hayatı ilginç.

Ben de Ferhans'ın yazdığı çoğu şeye inanmıyorum bu arada. Evine günde birden fazla erkek giren Ferhans bir kere görüştüğü asker için konu açıyor. Yersek. 5 yıldır görüştüğü kişinin bu eve gelip gidenlere lafı yoktuysa demek o da birden sahiplenen erkek rolüne bürünmüş.

Olabiliyor bunlar. Ha normal mi derseniz tabi ki normal değil ama oluyor, insanlar birbirinin gözüne baka baka yiyor bu haltları hemde en yakınları ile.
Bana daha normal geliyor bunların yanında konu sahibinin anlattıkları,en azından iki adam yüzyüze bakmıyor ne bileyim arkadaş,kapı komşusu,akraba falan deģiller.
Valla herkes her şeyi yapabiliyor.
Ben anlam verememiştim gencecik kocası dururken kart kayınpederine bakmasına.

Valla herkes her şeyi yapabiliyor.
Ben anlam verememiştim gencecik kocası dururken kart kayınpederine bakmasına.
Ya yıllar oldu bi hikaye okumuştum, gerçeklik payı var mı bilmem, kadının lafta gencecik kocası var ama adam biraz uyuşuk, kayınpeder de zımba gibi anlarsın ya işte shdjfjfk öyle bişey olabilir.

Ya yıllar oldu bi hikaye okumuştum, gerçeklik payı var mı bilmem, kadının lafta gencecik kocası var ama adam biraz uyuşuk, kayınpeder de zımba gibi anlarsın ya işte shdjfjfk öyle bişey olabilir.
Valla kanka, yani g*tlü göbekli sigaradan bıyıkları Hürrem kızılına dönmüş kayınbabanın neyi zımba olacak?
Az zora gelse kalp krizinden amel defteri kapanır.

Valla kanka, yani g*tlü göbekli sigaradan bıyıkları Hürrem kızılına dönmüş kayınbabanın neyi zımba olacak?
Az zora gelse kalp krizinden amel defteri kapanır.
Ya ahahahahah cidden? 🤣😂🤣😂 Öyleyse t*cavüz desen o da olmaz. Belki başkasıyla oldu ihale dayıya kaldı o da olabilir.

Sakali varsa erkektir elbette gorusur. Ferhanscigim evli kadinlardan, cocuklu kadinlardan, calismayan kadinlardan ( asil mesele calismak degil koca parasi yedigi icin :) ozel hastaneye giden kadinlardan nefret eder ve gorusmez. Ha bekar olup buyuk bir yokluk yasiyorsa onunla gorusur.
Hepsini bir mantığa oturttum da özel hastaneye gidenlerden nefret bölümünü çözemedim 😅

X