Büyük handikap

Ben güzelim ama.

Ben güzelim ama gerçekten.foto atsam hak verirsiniz.fazla kilom da yok.

Ferhans estetik mi yaptirdin?

Böyle şeylerin güzellikle alakası var sanıyor öyle olsa mugeye çikanlara bir bakın kapilarinda kuyruk olmuş

Muge'ye bir kere bakmistim burada surekli duyuyordum dedim bir bakayim cahil kalmayayim dedim 5 dk.da beynim error verdi bidaha bakamadim bir uye sey demisti cahiller mugede gormuyor musunuz demisti

O kadar istedin ki kör istedi bir göz mevla verdi iki göz uğraş dur

Valla ben bu ferhansın sevgili mevzularını hiç anlamıyorum. 2,5 yıl önce siteye üye olmuş zibilyon farklı adamdan bahsetti. Ama 5 yıldır da ne oldukları belli olmayan bir ilişkisi varmış üstelik diğer ilişkiden de rahatsız oluyor. Şimdiye kadar zibilyon kişiden rahatsız olmayan adamın kafasına saksı mı düştü ne oldu? Belli ki iki adam da gondiğini kaybetmek istemiyor. Bunları bir ringe çıkar dövüşsünler kazanan gondiğe hak kazansın.
Mügecilerin adamlar da çok çirkin.benim adamlarım boylu poslu yakişıkli delikanlılar canim.
E sen her konuda çirkin erkeklere güzel kadın, güzel kadınlara çirkin erkek denk geliyor iddiasındasın. Hiç güzellerin yanında güzel birini görmüyorum diyosun. Bak bu senin siteye üye olduğundan beri ekseriyetle savunduğun bir şey. Ama hem kendinin hem partnerlerinin güzel olduğunu söylüyorsun şu an. Senin iddiana göre ya sen ya da partnerlerin kesinlikle çirkin.

Son düzenleme:
Aynı güzel Ferhans, doğudan batıya da oradaki kadınlar yüzünden kendi şansı azalacağı düşüncesiyle gitmiyordu.
Yazdıklarında doğru yerler olabilir ama fazlasıyla şişirilmiş durumlar olduğu kesin.

Son düzenleme:
Ferhans manyağın birinin elinde kalcan, kırk ton laf söylendi sen akıllanmadın ki
Gene bildiğini okuyacaksın niye konu açarsın ki

Ben de inanıyom. Ama koca hastanede hiç dedikodusunun dönmediğine hemi de Van'da hiç adının çıkmadığına inanan gitsin şirinlere de inansın.
Van'da bu olaylar silsilesi gerçek olsa Ferhans'ı hiç yere indirmeden havada gondiklerdi hepsi hshsh.
Yere indigi vakit gurbetçiler gibi topragı öperdi canım vatanım diye

Bence bu hanım kafasında uydurduğu şeyleri burda gerçek gibi anlatıyor. Sanal alemde çok fazla yapılan bişeydir. Genelde erkekler yapar gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…