- 16 Temmuz 2023
- 465
- 646
- 29
Std neydi ay cahil kaldım bu konudaFerhans canım birinciden hayır gelmez adam bariz g.vat olmuş. 2 numara evlenelim demiş, adamın niyeti ciddi bence sen bununla devam et evlen çoluk cocuğa karış STD işlerinden kurtul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Std neydi ay cahil kaldım bu konudaFerhans canım birinciden hayır gelmez adam bariz g.vat olmuş. 2 numara evlenelim demiş, adamın niyeti ciddi bence sen bununla devam et evlen çoluk cocuğa karış STD işlerinden kurtul
Şimdi eskisi gidip yenisine bu kadını ben didikliyorum beş senedir diye,adam da bunu aşarız nolcek yaa mı diyecek?
Bu adam dünyaevine zaten giremez ki,kapıdan boynuzları geçmez. Böyle mezevenk tiplerle birlikte olmayın başınıza iş getirmeyin.
ben ferhansi ünideki eski ev arkadasima benzetiyorum. o da vandan degil ama komsu ilindendi. her haftasonu kapımızı ayri bir adam tıkllatirdi. Kiz okudugumuz kucuk sehrin şoförüyle bile yatmis. ucan sinek yoktu birlikte olmadigi.Öyle deme Yengeç, Ferĥans çalıştığı hastanede yöneticisinden, personeline ve hatta hastasına kadar bir sürü kişiyle birlikte olmasına rağmen kimseden en ufak bir ima, dedikodu duymuyor. Bunlar Ferhans'ın kocasını da alıp bağırlarına basarlar.
Hayır cınım sengillerdenKadriye kim bilmiyorum ama Müge anlıgillerdendir heralde.
Bu konuda hiç psikolojik tedavi gördün mü, bunun kaynağını çözmek için hiç çabaladın mi ferhansÇok güzel bir konuya parmak basmişsın ben de evleneyim, hayatı genellikle insanlar nasıl yaşıyorsa öyle yaşayayım diye çookk düşündüm.birkaç defa da denedim.her seferinde yapamadım.kendime kızdım, üzüldüm ama yine de değişemedim. Özgürlüğüme dokunacak en ufak bir harekette çok itildim. Karşımdakini ittim.ben sürekli içtikçe onlar beni ikna etmeye çalıştı ama maalesef başaramadılar.baktılar ben değişmiyorum ağladilar üzüldüler, kızdılar iliskiyi bitirmek zorunda kaldılar. bugünlerde o kişilere de haksızlık ettiğim çok aklıma takılıyor aslında.nedense daha önce olmazdı.yaşla birlikte empati duygum gelişti sanırım.özgürlük dediğim de başka erkeklerle görüşme arzusu olabilir.sadece bağlanmaktan korkmak da olabilir, gerçekten özgürlüğü ve birini sürekli haberdar etmeyi sevmemek de olabilir.kendim bile çözemedim tam olarak kendimi.şansımı fazla zorladıgımı düşünüyorum ama elimden de birşey gelmiyor gibi.
Psikoloğa gidiyorum bakalım.faydası oluyor benceBu konuda hiç psikolojik tedavi gördün mü, bunun kaynağını çözmek için hiç çabaladın mi ferhans
Güzeller her işi zora koşar bundan olabilir mi… ben de tanıdım böyle kızlar ve aynı dediğin gibi fazla kilolulardı ve yolda görsen ooo demeyeceğin görünüştelerdioyle aman aman bir guzelligi yoktu, hatta vermesi gereken bir yirmi kilo vardi. ama bu guzellikten de bağımsız bjr sey.
Hastalık yani cinsel yolla diyim..Std neydi ay cahil kaldım bu konuda
Ben güzelim ama.ben ferhansi ünideki eski ev arkadasima benzetiyorum. o da vandan degil ama komsu ilindendi. her haftasonu kapımızı ayri bir adam tıkllatirdi. Kiz okudugumuz kucuk sehrin şoförüyle bile yatmis. ucan sinek yoktu birlikte olmadigi.
ama disaridan bakan mazbut ev kizi sanardi. ben de ayni eve cikmadan allahin günü takılırdım kizla ben bile hic farkedememistim bu yönünü.
onun da cocuklar asla ayrilmiyordu kizdan, boynuzlandigini bilse bile. hattta lise yilllarindan ikisi ayni eve cikmisti. bizim kiz her gun panikti. en son ikisinden de ayrildi sonrasinda ogrenildi o iki cocugun ayni anda sevgili olduğunu farketmesi (o abimi taniyor aman diyeyim ilişkimizi belli etme. okulumdan alirlar falan demis ikisine de)
her neysee olaylar duyuldu. tabii büyük bir kaos kavga tehditler sunlar bunlar.
sonra?
her ikisi de "herseyi birak bizi kimsenin bilmedigi bir yerde hayat kuralim. nolur beni terketme" diye agladilar.
bu arada kizin oyle aman aman bir guzelligi yoktu, hatta vermesi gereken bir yirmi kilo vardi. ama bu guzellikten de bağımsız bjr sey.
bazi erkekler o kadar ezik ki baskasina tercih edilip reddedilmektense boynuzlanip terkedilmemeyi tercih ediyorlar
Öyle mi diyorsun.Bu askeri personel takıntılı birisi bence de. Uzak dur kendini kurtar ondan. Bir kere yattiniz diye sülük gibi yapışmış. Neyse onu bunu boşver de zegs nasıldı, tatmin olabildin mi bari dün +18 hikayesinden sonra libidom sönmüştü , sabah uyanınca yine canlandim bak
bu tarz insanlar takıntılı tipler oluyor kesinlikle.Onu ben de düşündüm.haklısın.zaten bana öyle bir anda bu kadar üstüne düşmeler normal gelmiyor.mesela birinden bahsetsem hemen araştırayım, adresini bulayım falan diyor.bu da beni korkutuyor.acaba takıntılı biri mi diye de endişe ediyorum.
Ben güzelim ama gerçekten.foto atsam hak verirsiniz.fazla kilom da yok.Güzeller her işi zora koşar bundan olabilir mi… ben de tanıdım böyle kızlar ve aynı dediğin gibi fazla kilolulardı ve yolda görsen ooo demeyeceğin görünüştelerdi
Ay şaka mı yapıyosunFerhans en çok merak ettiğim ne biliyor musunuz? Doğuda küçük bir ilde bu kadar aksiyon nasıl oluyor?
Siz iki değil daha fazla kişiyi idare edebiliyorsunuz, bu sefer sorun ne? İnternetten tanıştığınızla 5 yıldır sevdiğiniz arasında tek bir ortak nokta var. Onu da ben yazmak istemiyorum.
Bilemiyorum vallaBen güzelim ama gerçekten.foto atsam hak verirsiniz.fazla kilom da yok.
Bu konuyla mı canlandı ?Bu askeri personel takıntılı birisi bence de. Uzak dur kendini kurtar ondan. Bir kere yattiniz diye sülük gibi yapışmış. Neyse onu bunu boşver de zegs nasıldı, tatmin olabildin mi bari dün +18 hikayesinden sonra libidom sönmüştü , sabah uyanınca yine canlandim bak
Yook hayır tabiki de skdkdkd kapı gicirtisina oynayanlar gibi benim şey deBu konuyla mı canlandı ?
ben seni çok merak ediyorum foto atsanaBen güzelim ama gerçekten.foto atsam hak verirsiniz.fazla kilom da yok.
onun hep canlı yahu djfjdjfjdBu konuyla mı canlandı ?