- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi bir tane attım zaten profilime girip fotoğraflar basacaksınızliubov ben göremiyorum fotolarını
Beni de izlemeye alır mısın bende bakim foto :)Tmm sorun yok erteleme derim cNım
Tmm izliyorum şuanbeni izlemeye almadığın için göremiyorum sanırım liubov
Bana da doktor sakın grip olma ertelenir demisti.sürekli hasta olacakmisim gibi hissediyordum.bogazım agrıyor genzim yanıyordu kat kat giyinip bere takıyordum evde.Esim gülüp duruyordu psikolojik diyordu.bende illa hayır psikolojik degil hastayım ben...Büyük ihtimalle psikolojiktir seninki de.ama yinede dikkat et derim.havalar sogudu.Ya arkadaşlar moralim cok bozuk 6 gün kaldı ve ben cok evhamlı olmayabaşladım günlerdir ya adetim gecikirse diye cok stres yaptım neyse ki bu gece oldum 4 güne temizlenirim biter gider yalnız 3 gündür bitmeyen bi kuru öksürük var bogazım tahriş etti sabah uyanınca bogazım şişcekmiş gibi acıyo burnumun ucuda gıdıklanıyo sanki hasta olcam yardım edinnnn doktor amelyat olmaz dedi böyle
Gercekten tam tarif ettiğin durumdayım :)) dogalgaz sonuna kadar acık tüm haftasonu yattım evde ilaçta içiorum son 4 gün artık korkum heyecanımı bastırdıBana da doktor sakın grip olma ertelenir demisti.sürekli hasta olacakmisim gibi hissediyordum.bogazım agrıyor genzim yanıyordu kat kat giyinip bere takıyordum evde.Esim gülüp duruyordu psikolojik diyordu.bende illa hayır psikolojik degil hastayım ben...Büyük ihtimalle psikolojiktir seninki de.ama yinede dikkat et derim.havalar sogudu.
canımcım bende göremiyorum fotolarıIlk sütyen deneyimim kızlar foto attım bakabilirsiniz hihiii
C ChAneL81 senin durum daha kritikmiş bilet falan nerden gelcen sen ne zamandı senin amelyat valla ben şuan ayakta gecirilebilen grip tipine yakalandım aynı zamanda regl oldum cuma gece neyseki ondan kurtulmuş olcamtboz canim bendee esime diyorum ayy bide hasta olursam ameliyat etmezler biletimde yanar cok kotu olur diyorum oda diyorki hic dusunme hastaligi dusundukce gelir hasta olmayacagim de gec diyo :))kolay sanki ee usutursem buda mi piskolojik deli ya beni kandiriyor
FAZLANAZLI adeti takıyordum kafaya cünkü ordanda amelyat olacagım aynı zamanda aynı anda 4 operasyom benimki şuan biraz daha iyiyim öksürük yok esmeraldam iyi hatırlattın bi bal yiyim :)Gercekten tam tarif ettiğin durumdayım :)) dogalgaz sonuna kadar acık tüm haftasonu yattım evde ilaçta içiorum son 4 gün artık korkum heyecanımı bastırdı
Dr uruna bu durumu anlat belki antibiyotik içmeni önerebilir .. adet olayını kafana takma zaten külot ile ameliyata giriyorsun Ped takabilirsin engel değil
C ChAneL81 evet ya bugünde bitti cuma büyük gün 3 gün mü kaldı 4 gün mü diye kendi kendime tartışıorum evde daha amelyat cantamı hazırlamadım ben 2 gün yatarım heralde belki de 3 gün :) ben bi de perşembe gece calışacagım heralde sabah 4 e kadar sürer yine uyumadan amelyata :)tboz insallah iyilesirsin az kalmis kiz