Ben ona birakmicam :) illede 400 koy dicemben dr ile büyüklüğü konusunda hiç konuşmadım, sadece ameliyathanede ölçüm çizim işi bittince ameliyat sedyesine uzandığımda Hiç konuşmadık nasıl istiyorsun dedi, o gerginlikle ve dra güvenimle size bırakıyorum dedim, ameliyat olduğuna değsin canım o zaman dedi ,vücuduma olabilecek en büyük protezi taktığını söyledi odama geldiğinde, bence sende büyük îste
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyük Gün :)))
- Konu Sahibi liubov
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Akıllıca :) Bende ameliyattan önce üye olsaydım bu sayfaya wallahi 400 425 isterdim , şimdide fena değil ama o zaman bomba olurlardıBen ona birakmicam :) illede 400 koy dicem
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Meme alt tarafı dikişe doğru uyuşukluk yani hissizlik ne zaman bitiyor arkadaşlar?
Benim 4 ay 1 hafta oldu ama sağ mememin altı hala hissiz..
Canim seninkilerde bomba olacak hic merak etmeeAkıllıca :) Bende ameliyattan önce üye olsaydım bu sayfaya wallahi 400 425 isterdim , şimdide fena değil ama o zaman bomba olurlardı
- 19 Ekim 2014
- 121
- 50
- 38
- 31
Belki sigaradan dolayı alamıyordum bilemedim yada iştahımı kesiyordu şimdi maşallah çok yiyorum teşekkür ederim :)liubov ne güzel , 1 taşla iki kuş vurdun yani :) Kilo almana da rahat olmanada çok sevindim ,bekarkenbende çok uğraştım kilo almak için :) Ama beceremedim
- 19 Ekim 2014
- 121
- 50
- 38
- 31
Hm o hissizlik hissi :) içimi gıcıklıyor yaBenim 4 ay 1 hafta oldu ama sağ mememin altı hala hissiz..
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Hm o hissizlik hissi :) içimi gıcıklıyor ya
Beni çok etkilemiyor ama yine de oranın hissiz olduğunu bilmek canımı sıkıyor bazen..
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Ben hiç sigarada içmedim ama hep zayıfım,bugün komşum yine çok zayıfsın dedi gıcıııkkk Ameliyattan öncede benim göğüslerim küçük ya,hep dekolte giyerdi bana geçerken sinir olurdum ,şimdi benimkilerinde toplanmaya ihtiyacı var,emzirmeyi bırakınca daha da sarlkacak diye dert yanıyor @SeraParis benimkilere olan oldu ben asıl senin memeler nasıl olacak merakla onu bekliorum canım walla
Kiskaniyolar seni kuzumm bosverr senBen hiç sigarada içmedim ama hep zayıfım,bugün komşum yine çok zayıfsın dedi gıcıııkkk Ameliyattan öncede benim göğüslerim küçük ya,hep dekolte giyerdi bana geçerken sinir olurdum ,şimdi benimkilerinde toplanmaya ihtiyacı var,emzirmeyi bırakınca daha da sarlkacak diye dert yanıyor @SeraParis benimkilere olan oldu ben asıl senin memeler nasıl olacak merakla onu bekliorum canım walla
Evet bende merak ediyorum nasil olacaklar valla banada olan olur artik yeterki silikon olsun
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
ooyy oyy ölmüşüz senelerdir memesizlikten , bütün bunları rahatça itiraf edeceğimiz başka bir yerde yok , o yüzden yaşasın KK :)Kiskaniyolar seni kuzumm bosverr sen
Evet bende merak ediyorum nasil olacaklar valla banada olan olur artik yeterki silikon olsun
- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Ya arkadaşlar moralim cok bozuk 6 gün kaldı ve ben cok evhamlı olmayabaşladım günlerdir ya adetim gecikirse diye cok stres yaptım neyse ki bu gece oldum 4 güne temizlenirim biter gider yalnız 3 gündür bitmeyen bi kuru öksürük var bogazım tahriş etti sabah uyanınca bogazım şişcekmiş gibi acıyo burnumun ucuda gıdıklanıyo sanki hasta olcam yardım edinnnn doktor amelyat olmaz dedi böyle
- 19 Ekim 2014
- 121
- 50
- 38
- 31
Toplansın at havanı.ohBen hiç sigarada içmedim ama hep zayıfım,bugün komşum yine çok zayıfsın dedi gıcıııkkk Ameliyattan öncede benim göğüslerim küçük ya,hep dekolte giyerdi bana geçerken sinir olurdum ,şimdi benimkilerinde toplanmaya ihtiyacı var,emzirmeyi bırakınca daha da sarlkacak diye dert yanıyor @SeraParis benimkilere olan oldu ben asıl senin memeler nasıl olacak merakla onu bekliorum canım walla
- 19 Ekim 2014
- 121
- 50
- 38
- 31
Valla bişey olmuyor bende hasta girdim affedersin benm kuru öksürük değildi tam tersi baya öksürüyordum 3. Gün bitti öksürüğüm ama öksürürken dikişlerim açıyordu ister ertele sana kalmış. Ben artık olsun bitsin istedim için doktoruma hastayım demedim. Oraya gittiğimde gördü ve ameliyattan sonra Boğaz'ın ağrıyabilir dedi ama ağrımadı. SenbilirsinYa arkadaşlar moralim cok bozuk 6 gün kaldı ve ben cok evhamlı olmayabaşladım günlerdir ya adetim gecikirse diye cok stres yaptım neyse ki bu gece oldum 4 güne temizlenirim biter gider yalnız 3 gündür bitmeyen bi kuru öksürük var bogazım tahriş etti sabah uyanınca bogazım şişcekmiş gibi acıyo burnumun ucuda gıdıklanıyo sanki hasta olcam yardım edinnnn doktor amelyat olmaz dedi böyle
- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Yok kesinlikle ertelemek istemiyorum regl de oldum dün gece oda carsambaya biter bogazımda gecerse tertemiz gircem inş amelyata doktorla konuştum ilaç iç sorun yok dedi ilaçta alıyorum inş daha kötü olmadan iyi olcamValla bişey olmuyor bende hasta girdim affedersin benm kuru öksürük değildi tam tersi baya öksürüyordum 3. Gün bitti öksürüğüm ama öksürürken dikişlerim açıyordu ister ertele sana kalmış. Ben artık olsun bitsin istedim için doktoruma hastayım demedim. Oraya gittiğimde gördü ve ameliyattan sonra Boğaz'ın ağrıyabilir dedi ama ağrımadı. Senbilirsin
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Ne ertelemesi , bencede ol bitsin .Ben sapasağlam girdim ama narkoz benim boğazımda gıcık yapıyor , sezeryandan sonrada olmuştu, anîden bir öksürük geliyor boğazım yırtılacak sanki , o kadar öksürdüm birşey olmadı , bu kadar bekledîn , ertelersen aynı stresi yine yaşayacaksın tbozYok kesinlikle ertelemek istemiyorum regl de oldum dün gece oda carsambaya biter bogazımda gecerse tertemiz gircem inş amelyata doktorla konuştum ilaç iç sorun yok dedi ilaçta alıyorum inş daha kötü olmadan iyi olcam
- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Yok ben ertelemek istemiorum zaten doktor enfeksion olursa ertelerNe ertelemesi , bencede ol bitsin .Ben sapasağlam girdim ama narkoz benim boğazımda gıcık yapıyor , sezeryandan sonrada olmuştu, anîden bir öksürük geliyor boğazım yırtılacak sanki , o kadar öksürdüm birşey olmadı , bu kadar bekledîn , ertelersen aynı stresi yine yaşayacaksın tboz
- 19 Ekim 2014
- 121
- 50
- 38
- 31
Tmm sorun yok erteleme derim cNımYok kesinlikle ertelemek istemiyorum regl de oldum dün gece oda carsambaya biter bogazımda gecerse tertemiz gircem inş amelyata doktorla konuştum ilaç iç sorun yok dedi ilaçta alıyorum inş daha kötü olmadan iyi olcam