• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün :)))

ben dr ile büyüklüğü konusunda hiç konuşmadım, sadece ameliyathanede ölçüm çizim işi bittince ameliyat sedyesine uzandığımda Hiç konuşmadık nasıl istiyorsun dedi, o gerginlikle ve dra güvenimle size bırakıyorum dedim, ameliyat olduğuna değsin canım o zaman dedi ,vücuduma olabilecek en büyük protezi taktığını söyledi odama geldiğinde, bence sende büyük îste :KK53::KK9:
Ben ona birakmicam :) illede 400 koy dicem :KK53:

liubov liubov ne güzel , 1 taşla iki kuş vurdun yani :) Kilo almana da rahat olmanada çok sevindim ,bekarkenbende çok uğraştım kilo almak için :) Ama beceremedim :KK15:

Ben hiç sigarada içmedim ama hep zayıfım,bugün komşum yine çok zayıfsın dedi gıcıııkkk :KK20: Ameliyattan öncede benim göğüslerim küçük ya,hep dekolte giyerdi bana geçerken sinir olurdum ,şimdi benimkilerinde toplanmaya ihtiyacı var,emzirmeyi bırakınca daha da sarlkacak diye dert yanıyor :KK70::KK70:@SeraParis benimkilere olan oldu ben asıl senin memeler nasıl olacak merakla onu bekliorum canım walla:confused:

Ben hiç sigarada içmedim ama hep zayıfım,bugün komşum yine çok zayıfsın dedi gıcıııkkk :KK20: Ameliyattan öncede benim göğüslerim küçük ya,hep dekolte giyerdi bana geçerken sinir olurdum ,şimdi benimkilerinde toplanmaya ihtiyacı var,emzirmeyi bırakınca daha da sarlkacak diye dert yanıyor :KK70::KK70:@SeraParis benimkilere olan oldu ben asıl senin memeler nasıl olacak merakla onu bekliorum canım walla:confused:
Kiskaniyolar seni kuzumm bosverr sen:KK47:
Evet bende merak ediyorum nasil olacaklar valla banada olan olur artik :KK70:yeterki silikon olsun

Ya arkadaşlar moralim cok bozuk 6 gün kaldı ve ben cok evhamlı olmayabaşladım günlerdir ya adetim gecikirse diye cok stres yaptım neyse ki bu gece oldum 4 güne temizlenirim biter gider yalnız 3 gündür bitmeyen bi kuru öksürük var bogazım tahriş etti sabah uyanınca bogazım şişcekmiş gibi acıyo burnumun ucuda gıdıklanıyo sanki hasta olcam yardım edinnnn doktor amelyat olmaz dedi böyle

Toplansın at havanı.oh

Ya arkadaşlar moralim cok bozuk 6 gün kaldı ve ben cok evhamlı olmayabaşladım günlerdir ya adetim gecikirse diye cok stres yaptım neyse ki bu gece oldum 4 güne temizlenirim biter gider yalnız 3 gündür bitmeyen bi kuru öksürük var bogazım tahriş etti sabah uyanınca bogazım şişcekmiş gibi acıyo burnumun ucuda gıdıklanıyo sanki hasta olcam yardım edinnnn doktor amelyat olmaz dedi böyle
Valla bişey olmuyor bende hasta girdim affedersin benm kuru öksürük değildi tam tersi baya öksürüyordum 3. Gün bitti öksürüğüm ama öksürürken dikişlerim açıyordu ister ertele sana kalmış. Ben artık olsun bitsin istedim için doktoruma hastayım demedim. Oraya gittiğimde gördü ve ameliyattan sonra Boğaz'ın ağrıyabilir dedi ama ağrımadı. Senbilirsin ;)

Valla bişey olmuyor bende hasta girdim affedersin benm kuru öksürük değildi tam tersi baya öksürüyordum 3. Gün bitti öksürüğüm ama öksürürken dikişlerim açıyordu ister ertele sana kalmış. Ben artık olsun bitsin istedim için doktoruma hastayım demedim. Oraya gittiğimde gördü ve ameliyattan sonra Boğaz'ın ağrıyabilir dedi ama ağrımadı. Senbilirsin :KK66:
Yok kesinlikle ertelemek istemiyorum regl de oldum dün gece oda carsambaya biter bogazımda gecerse tertemiz gircem inş amelyata doktorla konuştum ilaç iç sorun yok dedi ilaçta alıyorum inş daha kötü olmadan iyi olcam

Yok kesinlikle ertelemek istemiyorum regl de oldum dün gece oda carsambaya biter bogazımda gecerse tertemiz gircem inş amelyata doktorla konuştum ilaç iç sorun yok dedi ilaçta alıyorum inş daha kötü olmadan iyi olcam
Ne ertelemesi , bencede ol bitsin .Ben sapasağlam girdim ama narkoz benim boğazımda gıcık yapıyor , sezeryandan sonrada olmuştu, anîden bir öksürük geliyor boğazım yırtılacak sanki , o kadar öksürdüm birşey olmadı , bu kadar bekledîn , ertelersen aynı stresi yine yaşayacaksın tboz tboz

Ne ertelemesi , bencede ol bitsin .Ben sapasağlam girdim ama narkoz benim boğazımda gıcık yapıyor , sezeryandan sonrada olmuştu, anîden bir öksürük geliyor boğazım yırtılacak sanki , o kadar öksürdüm birşey olmadı , bu kadar bekledîn , ertelersen aynı stresi yine yaşayacaksın tboz tboz
Yok ben ertelemek istemiorum zaten doktor enfeksion olursa erteler

Tmm sorun yok erteleme derim cNım

Back