• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün :)))

6.günüm süperim dik yürüyorum hafif yan yatabiliyorum kollarım rahat. Ayrıca bu ameliyat sayesinde sigarayı bıraktım 1aydır içmiyorum çok mutluyum tabiki canm istiyor ama ağzım hiç durmuyor hep bişeyler yeme isteğim var sanırım kilo alıyorum biliyorsunuz 45 kiloyum

Merhaba ben de 45 kiloyum kaç cc taktı size doktor ? Geçmiş olsun :)

Terlik tarak ayna önden Düğmeli pijama ıslak mendil deodorant abur cubur krater falan al yeter.. bol kıyafet giyip git iki iki yük etme kendine eşofman olabilir.. başka bi şeye gerek kalmaz.. yedek çamaşır olabilir Ped de al belki kanama falan olur
Hepsini aldım bi taragı unutmuştum iyi hatırlattın akşama koyuyum abur cubur yemem heralde liposuction amelyatınfan cıkıp :)

hadi yaa tek değilmişim :D 295 cc takıldı canım boyun kaç peki fark ediyor :)
işte boyum kısa benim 1.57 :))
bana da en fazla 300 olur hatta 300 olmaz belki dedi deneyecekmiş güle güle kullan çok merak ediyorum nasıl duruyor nasıl bakacağım fotoğrafına:)
Gün geldikçe korku basıyor

Yersin canın sıkılır kitap ta al normalde okuyorsan iyi oluyor :)
Ablamın kendi için aldıklarından otlanırım :) benim kitap okumaya vaktim olmuyo işten kalan vaktide dizilerle geciriyorum hastanedede dizi izlerim okadar iyi olursam :)

Ablamın kendi için aldıklarından otlanırım :) benim kitap okumaya vaktim olmuyo işten kalan vaktide dizilerle geciriyorum hastanedede dizi izlerim okadar iyi olursam :)
Kafana göre takılırsın şarj aletini unutma kk ya girersin ı:) ben normal de de tv izlemem neyapıyorsan onu yaparsın az kaldı heyecan hat safhadadır

Hepsini aldım bi taragı unutmuştum iyi hatırlattın akşama koyuyum abur cubur yemem heralde liposuction amelyatınfan cıkıp :)

Canım şal da al.. Ben hastaneden çıkarken atmıştım üstüme çünkü kollardan dolayı giyinip soyunmak zor oluyor.

Zaten o gece calışırken kesin yazarım size perşembe günü kendi konumu acarım da başlık nasıl olmalı acaba 4 lü kombine amelyat :) :)
Canim ameliyatin bugun sanirim eger bugunse allah yardimcin olsun insallah bir an once iyilesirsin haberlerini bekliyoruz

Back