• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün :)))

Doğru unuttum onu ama yine sorun olmaz çünkü ameliyathane çok soğuk kanama olmaz bence bi sorun olsa Dr un söylerdi bence
Doktor hiç bi problem yok onda dedi önce tampon dediler yok ben bakireyim dedim :) sonra hallolur dediler ama bunların hiç birine gerek kalmadı yarın bitmiş bile oluyorum :)

Doktor hiç bi problem yok onda dedi önce tampon dediler yok ben bakireyim dedim :) sonra hallolur dediler ama bunların hiç birine gerek kalmadı yarın bitmiş bile oluyorum :)
Çok Afedersin bilmediğim için soruyorum vajina estetiğinde ne oluyor ben daraltma sanıyordum doğum sonrası ama bakireyim dedin başka bir şey mi yapılıyor

Çok Afedersin bilmediğim için soruyorum vajina estetiğinde ne oluyor ben daraltma sanıyordum doğum sonrası ama bakireyim dedin başka bir şey mi yapılıyor
Benim estetik görünümden cok saglık için oluyorum estetik oldugunuda bilmiodum ordan kadın doguma gittim o söyledi iç dudaklarda asimetri ve sarkma vardı dışında oldugu için korse dar tayt kot giymem zorlaşmaya başlamıştı son zamanlarda canım yanıyodu bunun yanısıra bikini giyildiğinde bazen görsel olarakta belli oluyordu hep düzeltmek zorunda olmak da cok can sıkıcıydı nasıl olcak gercekten bilmiorum cıktım bi yola sonu hayırlı olur inşallah

Benim estetik görünümden cok saglık için oluyorum estetik oldugunuda bilmiodum ordan kadın doguma gittim o söyledi iç dudaklarda asimetri ve sarkma vardı dışında oldugu için korse dar tayt kot giymem zorlaşmaya başlamıştı son zamanlarda canım yanıyodu bunun yanısıra bikini giyildiğinde bazen görsel olarakta belli oluyordu hep düzeltmek zorunda olmak da cok can sıkıcıydı nasıl olcak gercekten bilmiorum cıktım bi yola sonu hayırlı olur inşallah

O cidden sıkıntı olur ya, inşallah kolayca atlatırsın. Aman bakire olduğunu ameliyattan önce hemen hatırlat da bir problem yaşama..

Sanırım dudaklardan olacak.

Heee anladım valla hiç görmedim bi kendiminkini bi kızımınkini gördüğüm için o da farklı oluyormuş demekki bilmiyordum.. ama ağrısız oluyormuş o rahat ol allah yardımcın olsun yanında refakatçin olacak değil mi

O cidden sıkıntı olur ya, inşallah kolayca atlatırsın. Aman bakire olduğunu ameliyattan önce hemen hatırlat da bir problem yaşama..
Çarşamba görüşmeye gitcem söylerim tekrar yani 30 sene sakladım bi amelyata feda etmiş olmuyum dimi :) evet iç dudaklardan gercekten rahatsız ediyodu dışta kaldıgından kuruyo camasıra yapışıyo can yakıodu bazen böyle olması saglık içinde iyi degil bence iyi olur inşallah ne bilim olmuşken oda olsun dedim

Heee anladım valla hiç görmedim bi kendiminkini bi kızımınkini gördüğüm için o da farklı oluyormuş demekki bilmiyordum.. ama ağrısız oluyormuş o rahat ol allah yardımcın olsun yanında refakatçin olacak değil mi
Cok tşk ederim inş agrısız olur ablam olcak yanımda ama o da cok korkak böyle seylerden fenalaşıyo napcaz bilmiorum :)

Çarşamba görüşmeye gitcem söylerim tekrar yani 30 sene sakladım bi amelyata feda etmiş olmuyum dimi :) evet iç dudaklardan gercekten rahatsız ediyodu dışta kaldıgından kuruyo camasıra yapışıyo can yakıodu bazen böyle olması saglık içinde iyi degil bence iyi olur inşallah ne bilim olmuşken oda olsun dedim

İyi yapmışsın toptan kurtulacaksın işte.. :)

İnşallah ya. Amelyat cantamı hazırlamaya başladım ya cok detay yapmasam mı ki iyi özel bi hastanede olcam çok ihtiyac olur mu acaba ki

Terlik tarak ayna önden Düğmeli pijama ıslak mendil deodorant abur cubur krater falan al yeter.. bol kıyafet giyip git iki iki yük etme kendine eşofman olabilir.. başka bi şeye gerek kalmaz.. yedek çamaşır olabilir Ped de al belki kanama falan olur

Yedek çamaşır mutlaka al canım, ben ilk gün ve gece ayağa kalkamamıştım bulantıdan, annem sürgü tutuyordu ama bir defasında kaçırdım :KK22:

C ChAneL81 evet ya bugünde bitti cuma büyük gün 3 gün mü kaldı 4 gün mü diye kendi kendime tartışıorum evde daha amelyat cantamı hazırlamadım ben 2 gün yatarım heralde belki de 3 gün :) ben bi de perşembe gece calışacagım heralde sabah 4 e kadar sürer yine uyumadan amelyata :)
Ayy canim ya allah yardim etsin fazla yorulma ameliyattan once

Zaten o gece calışırken kesin yazarım size perşembe günü kendi konumu acarım da başlık nasıl olmalı acaba 4 lü kombine amelyat :) :)
Valla tatlim guzel bi baslik yap ki herkes merak edip baksin ;) konuya lipo meme selulite vs.. Gerci farkli yerlerdede acman gerekiyor heralde konulari mesela vucut estetigi var meme estetigi var ama sen meme estetiginde de kesin ac :)

tboz tboz Allah yardımcın olsun canım, bekarken yaptırma çok isabetli bir karar bence , evlendiğinde cinsel hayatını etkilemez , memeler füze gibi olucak , özel bölgende sorunsuz , birde düğün patlattınmı yaza süper olur :) Allah hayırlı birde eş nasip etsin inşaallah :)

tboz tboz Allah yardımcın olsun canım, bekarken yaptırma çok isabetli bir karar bence , evlendiğinde cinsel hayatını etkilemez , memeler füze gibi olucak , özel bölgende sorunsuz , birde düğün patlattınmı yaza süper olur :) Allah hayırlı birde eş nasip etsin inşaallah :)
ANTALYALI ALLYF ANTALYALI ALLYF gercekten güldürdün beni düğün falan :) pek uzak zor şeyler yazmışın :) ama güzel dilekler olsa sevinirim tşk ederim

Valla tatlim guzel bi baslik yap ki herkes merak edip baksin :KK66: konuya lipo meme selulite vs.. Gerci farkli yerlerdede acman gerekiyor heralde konulari mesela vucut estetigi var meme estetigi var ama sen meme estetiginde de kesin ac :)
C ChAneL81 valla ana amelyatım meme estetiği olarak görüyorum hepsi bi arada meme kısmına kesin açarım bence aynı başlıkta vücut estetiği bölümünede açarım herkes ilgili oldugu konuyla ilgili yazar zaten benim hepsine ihtiyacım olacak

Back