Merak etme yorulmaz doktorlar alisiktir kac saat ameliat olan var mesela bir doktor lipo karin germe meme diklestirme burun ve bir cok seyi ayni anda yapabiliyor hic strese girme olmusken hepsi birden olsun zaten en aci veren ameliat yerini hisseteceksin baska yerine odaklanmiyosunHemde neler yapılıyor daha :) bende bilmiodum kadın doguma gittim rahatsız ettiği için sadece görsel degil acı olarakta rahatsızlık verdiği için gittim doktorda böyle diyince sordum plastik cerraha yaparız dedi bu sabah aklıma geldi yorulmucak mı bu adam ya dedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyük Gün :)))
- Konu Sahibi liubov
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Seraparis tşk ederim içimi rahatlattın sonucta dr un yanında yardımcıları olacaktır mutlaka bugünü saymayalım son 7 gün :)Merak etme yorulmaz doktorlar alisiktir kac saat ameliat olan var mesela bir doktor lipo karin germe meme diklestirme burun ve bir cok seyi ayni anda yapabiliyor hic strese girme olmusken hepsi birden olsun zaten en aci veren ameliat yerini hisseteceksin baska yerine odaklanmiyosun
Tabiki yardimcilari var oyle tek basina olurmu ki bende lipo dusunuyordum meme ile birlikte ama param kalmadi yoksa ayni gin yapardim cok harcarsam boyle olur iste evin dekorasyonu degistirdim :)Seraparis tşk ederim içimi rahatlattın sonucta dr un yanında yardımcıları olacaktır mutlaka bugünü saymayalım son 7 gün :)
- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Ben bu seneki birikimi vücuduma yatırım yapmış oldum :) hayırlısı olsun artıkTabiki yardimcilari var oyle tek basina olurmu ki bende lipo dusunuyordum meme ile birlikte ama param kalmadi yoksa ayni gin yapardim cok harcarsam boyle olur iste evin dekorasyonu degistirdim :)
- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
Ben bu seneki birikimi vücuduma yatırım yapmış oldum :) hayırlısı olsun artık
sonucuna değdiyse hiç mühim değil canım. ben şu an için çok memnunum inşallah ilerde bi sorun çıkmaz
- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Sonucu henüz görmedim haftaya cuma olacak inş amelyatsonucuna değdiyse hiç mühim değil canım. ben şu an için çok memnunum inşallah ilerde bi sorun çıkmaz
- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
Sonucu henüz görmedim haftaya cuma olacak inş amelyat
İnşallah canım Hayırlısıyla olup çıkarsın biz de burdan dua ederiz sana. Kaç cc olarak görüştünuz
- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Cok tşk ederim 325 cc demiştik ama carsamba tekrar görüşcez yazarımİnşallah canım Hayırlısıyla olup çıkarsın biz de burdan dua ederiz sana. Kaç cc olarak görüştünuz
- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Cok tşk ederim 325 cc demiştik ama carsamba tekrar görüşcez yazarımİnşallah canım Hayırlısıyla olup çıkarsın biz de burdan dua ederiz sana. Kaç cc olarak görüştünuz
- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
Cok tşk ederim 325 cc demiştik ama carsamba tekrar görüşcez yazarım
325 iyiymiş 300 un altına düşme sakin canım
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Allah gozumuzu doyursun ne diimmbenim 375 cc keşke 400 olsaymış diyorum
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
wuhhuu :) :) İşte o zaman dikleştirme işlemine bile gerek kalmaz, füze gibi olurlarEvet canim aralikta insallah bende 400 taktiracam bu gidisle
Evet umarim oyle olur canim yawuhhuu :) :) İşte o zaman dikleştirme işlemine bile gerek kalmaz, füze gibi olurlar
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
ben dr ile büyüklüğü konusunda hiç konuşmadım, sadece ameliyathanede ölçüm çizim işi bittince ameliyat sedyesine uzandığımda Hiç konuşmadık nasıl istiyorsun dedi, o gerginlikle ve dra güvenimle size bırakıyorum dedim, ameliyat olduğuna değsin canım o zaman dedi ,vücuduma olabilecek en büyük protezi taktığını söyledi odama geldiğinde, bence sende büyük îsteEvet umarim oyle olur canim ya
- 19 Ekim 2014
- 121
- 50
- 38
- 31
Tebrik ederim canim sigarayi birakman cok gizel bisey6.günüm süperim dik yürüyorum hafif yan yatabiliyorum kollarım rahat. Ayrıca bu ameliyat sayesinde sigarayı bıraktım 1aydır içmiyorum çok mutluyum tabiki canm istiyor ama ağzım hiç durmuyor hep bişeyler yeme isteğim var sanırım kilo alıyorum biliyorsunuz 45 kiloyum
Insallah hep boyle guzel gecer surecin