Büyük Gün :)))

Liubov kaçıncı günün bugün dik yürüyemiosun insanlar anlamıyor mu ben 1 hafta sonra işe giderim sanıodum anlaşılır mı
4.günüm çok hafif eğik yürüyorum. Sen 5aralıkta olmuyor musun ameliyat

4.günüm çok hafif eğik yürüyorum. Sen 5aralıkta olmuyor musun ameliyat
Oluyorum bugün de bitti heyecAn artıyor acı ne durumda hareketler en tazemiz sensin senin durumunu cok merak ediyorum neler hissediyosun daha detaylı yazabilirsen oyalıorum kendimi böyle dikişler alınıyomu eriyo dren takıldımı acıdı mı cıkarken agrı kesicilerin faydası oluyomu pişman ettircek kadar acı var mı cok soru sordum biliorum ama her amelyatı yaklaşan heralde böyledir

dikişler erir kendïsi, drensiz olmaz, acıda pişmanlıkta olur , dren çıkarken ağlayan bile olmuş , ağrı kesiciler rahatlatır ama merak etme , her güzel şeyinbir bedeli vardır, bunlarda gelir geçer , bak çoğumuz yaptırdık ve mutluyuz çok şükür , yalnız bir hafta sonra işe başlamak zor gibi tboz

sen korktuğun için dik yürüyemiyorsum bende öyleydim, önce ayakta dik durmayı denedim yavaşça ,baktım oluyo , direnler elimde odada yürüdüm , çok sıkılmıştım sonra koridorlara taştım

Doktor bana 4 gün sonra gidersin demişti

F
Doktor bana 4 gün sonra gidersin demişti
Gidersin o kadar büyütme gözünde ben perşembe ameliyat olup pazar günü pazara gittim bir haftalıkken Bakırköy de akşama kadar gezip tozdum ertesi gün kadıköy de akşam 10 a kadar gezdim rahat ol dren falan yoktu bende bilmiyorum ki acaba ondan mı.. iyi düşün iyi olsun benim gibi Nazlı bi insan ağrısız olduysa hala şaşırıyorum iğne bile vurdurmayan ben ameliyat oldum :)

Şuan aynen beni tarif ediyorsun iğneden bile korkan sagol beni biraz rahatlattın gercekten şimdi bugünde iş yogunluguyla cabucak biter 8 gün kalır :)

Şuan aynen beni tarif ediyorsun iğneden bile korkan sagol beni biraz rahatlattın gercekten şimdi bugünde iş yogunluguyla cabucak biter 8 gün kalır :)
Korkma..Ağrı eşiği kişidrn kişiye göre fark gösterir gerçi.Doktordan doktora bile fark ediyor ama çok rahat atlatan arkadaşlarımızda var unutma inşallah sende çok rahat atlatacaksın

Korkma..Ağrı eşiği kişidrn kişiye göre fark gösterir gerçi.Doktordan doktora bile fark ediyor ama çok rahat atlatan arkadaşlarımızda var unutma inşallah sende çok rahat atlatacaksın
Çok teşekkür ederim inş en hafif şekliyle atlatırım

Diş beyazlatma yaptırdım bi daha yaptırmam dedim sızıdan.. düşün yani bunda hiç mi ağrı olmaz gerçi sırt ağrısı oluyor ama benim fıtık var o yüzden oluyordu zaten kaburgam biraz açıyordu dekolteye doğru o da çürüklerim oldu fark edemedim sütyen çok sıkmış ondan rahat ol Dr una güven..

Az kaldı haftaya haftasonu konuşuruz bugünde bitti sayılır o zaman kendi konumu acıp takip edebiliriz benim lazer lipo ve selulit amelyatıda olacagı için biraz daha fazla endişeliyim :)

Az kaldı haftaya haftasonu konuşuruz bugünde bitti sayılır o zaman kendi konumu acıp takip edebiliriz benim lazer lipo ve selulit amelyatıda olacagı için biraz daha fazla endişeliyim :)
Korkutmk gibi olmasın da lipo zor oluyormuş

Korkutmk gibi olmasın da lipo zor oluyormuş
Bende lipodan korkmuyodum bişi diyimi ben bugün 3 operasyona bi tane daha ekledim operasyon umarım dayanabilirim son operasyon labioplasti(vajinal estetik) olacak en tuhaf amelyatı olan ben olcam heralde bu sitede

Bende lipodan korkmuyodum bişi diyimi ben bugün 3 operasyona bi tane daha ekledim operasyon umarım dayanabilirim son operasyon labioplasti(vajinal estetik) olacak en tuhaf amelyatı olan ben olcam heralde bu sitede
Onunda mı oluyormuş ya iyi cesaret bi kişi mi yapacak hepsini keşke ekip olarak çalışan Dr olsaymış ay bilemedim allah yardımcın olsun

Canim hic te en tuaf ameliyati olan deilsin,yalniz bunu soyleyen en cesaretli olabilirsin.Bu o kadar yaygin bir operasyon ki.Ama kizlar utaniyor anlatmiyor.Hem bu cok kucuk bir ameliyat,lokal anesteziyle bile olabilir.Kime olacaksin?

Canim hic te en tuaf ameliyati olan deilsin,yalniz bunu soyleyen en cesaretli olabilirsin.Bu o kadar yaygin bir operasyon ki.Ama kizlar utaniyor anlatmiyor.Hem bu cok kucuk bir ameliyat,lokal anesteziyle bile olabilir.Kime olacaksin?
Aynı doktoruma plastik cerraha olcam kadın dogumda gördü yapıomuş ama girmişken estetiğe plastik cerrahın yapsın onuda dedi bende utanıyorum ama burda hepimiz birlikteyiz gibi hissediyorum o yüzden paylaşıyorum ama korkuorum ne yalan söyliyim

Onunda mı oluyormuş ya iyi cesaret bi kişi mi yapacak hepsini keşke ekip olarak çalışan Dr olsaymış ay bilemedim allah yardımcın olsun
Hemde neler yapılıyor daha :) bende bilmiodum kadın doguma gittim rahatsız ettiği için sadece görsel degil acı olarakta rahatsızlık verdiği için gittim doktorda böyle diyince sordum plastik cerraha yaparız dedi bu sabah aklıma geldi yorulmucak mı bu adam ya dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…