Hosgeldin canim gecmis olsun insallah bir an once agrilarin hafiflerArkadaşlarım kusura bakmayın yazamadım bugün 3.günün ağrım çoktu Halada var herşey iyi, 295 cc natrella pütürlü yuvarlak protez takıldı iki tane minik bandım var ve güzel bir sporcu sütyenim şuan gördüğüm kadarıyla çok güzel yarın duş alıcam inşallah şimdilik öpüyorum herkesi...
1 hafta sabır canım ağrı falan kalmayacak tekrardan geçmiş olsunArkadaşlarım kusura bakmayın yazamadım bugün 3.günün ağrım çoktu Halada var herşey iyi, 295 cc natrella pütürlü yuvarlak protez takıldı iki tane minik bandım var ve güzel bir sporcu sütyenim şuan gördüğüm kadarıyla çok güzel yarın duş alıcam inşallah şimdilik öpüyorum herkesi...
Çok geçmiş olsun bende gün sayıyorum son 9 gün bugünü saymazsak artık :)Arkadaşlarım kusura bakmayın yazamadım bugün 3.günün ağrım çoktu Halada var herşey iyi, 295 cc natrella pütürlü yuvarlak protez takıldı iki tane minik bandım var ve güzel bir sporcu sütyenim şuan gördüğüm kadarıyla çok güzel yarın duş alıcam inşallah şimdilik öpüyorum herkesi...
korkma cesur ol, biraz acı çekeceksin ama sonuç güzel olacak, ilk 3-4 gün biraz zor ama değer :)
Valla cesaretle girdik bu işin içine ama zaman yaklaştıkça korku cok. Haftaya görün bi de beni elim ayagım titriyokorkma cesur ol, biraz acı çekeceksin ama sonuç güzel olacak, ilk 3-4 gün biraz zor ama değer :)
Valla cesaretle girdik bu işin içine ama zaman yaklaştıkça korku cok. Haftaya görün bi de beni elim ayagım titriyo
Hiç korkma canım 3 4 gün sabredeceksin sonra hersey süper olcak inşallah05 aralıkta amelyatım var korkutmayın beni nolurçok korkuyorum zaten
Kolların nasıldı ne zaman rahatladı ne zaman dik yürümeye başladınyarın daha rahat olacaksın, öbür gün birazdaha hafiflleyecek , derken hepsi bitecek ve bir memeli daha kervanda
Liubov kaçıncı günün bugün dik yürüyemiosun insanlar anlamıyor mu ben 1 hafta sonra işe giderim sanıodum anlaşılır mıAnladım teşekkür ederim allyf hemşerim benimde kaslarım ağrıyordu halada var hafif bir şekilde. Ama dik yürümekten korkuyorum çünkü dikişlerimde hareketlenme hissediyorum ben henüz dik yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?