Büyük Gün :)))

Arkadaşlarım kusura bakmayın yazamadım bugün 3.günün ağrım çoktu Halada var herşey iyi, 295 cc natrella pütürlü yuvarlak protez takıldı iki tane minik bandım var ve güzel bir sporcu sütyenim şuan gördüğüm kadarıyla çok güzel yarın duş alıcam inşallah şimdilik öpüyorum herkesi...

Hosgeldin canim gecmis olsun insallah bir an once agrilarin hafifler
Agri kesici verdiler degilmi canim

1 hafta sabır canım ağrı falan kalmayacak tekrardan geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bende gün sayıyorum son 9 gün bugünü saymazsak artık :)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sanki ağrılar hiç bitmicekmiş gibi ama bir şekilde motive etmeye çalışıyorum...güzel sütyenler takıp güzel tişörtler elbiseler giyicem

yarın daha rahat olacaksın, öbür gün birazdaha hafiflleyecek , derken hepsi bitecek ve bir memeli daha kervanda

05 aralıkta amelyatım var korkutmayın beni nolur çok korkuyorum zaten

ben bir yıl bekledim, bebeğimi emzirmeyi bıraktım üzerinden 1 yıl geçti , şubata gün vermişti drum, ekimin son perşembesi gittim pazartesi yapıyoruz dedi, 3 gün bayram sevinci yaşadım walla:) 3 kasım sabahı bir sevinçle gittim hastaneye , oldu bitti , 3 kasımı seviyorum

Meme alt tarafı dikişe doğru uyuşukluk yani hissizlik ne zaman bitiyor arkadaşlar?

liubov ameliathaneden odama geldiğimde tek söylediğim kollarım ağrıyordu malesef Kasaltı olduğu için göğüs ve omuz arasındaki kaslar kesilior bu ağrı o yüzden çok yoğun .3.gün çok çok azdı kol ağrısı ve dik yürüebiliyordum .Zaten 3. gün çıktım hastaneden ,eve geldiğimde otomatikmen kendimi iyi hissettim ,ev gibisi yok

Anladım teşekkür ederim allyf hemşerim benimde kaslarım ağrıyordu halada var hafif bir şekilde. Ama dik yürümekten korkuyorum çünkü dikişlerimde hareketlenme hissediyorum ben henüz dik yürüyemiyorum

Anladım teşekkür ederim allyf hemşerim benimde kaslarım ağrıyordu halada var hafif bir şekilde. Ama dik yürümekten korkuyorum çünkü dikişlerimde hareketlenme hissediyorum ben henüz dik yürüyemiyorum
Liubov kaçıncı günün bugün dik yürüyemiosun insanlar anlamıyor mu ben 1 hafta sonra işe giderim sanıodum anlaşılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…