6.günüm süperim dik yürüyorum hafif yan yatabiliyorum kollarım rahat. Ayrıca bu ameliyat sayesinde sigarayı bıraktım 1aydır içmiyorum çok mutluyum tabiki canm istiyor ama ağzım hiç durmuyor hep bişeyler yeme isteğim var sanırım kilo alıyorum biliyorsunuz 45 kiloyum
ben de bakmak istiyorum benim de ameliyatım var 8 gün sonra çok gerginim nasıl bakacağım fotoğraflara :/Arkadaşlar resim attım bakabilirsiniz
Hepsini aldım bi taragı unutmuştum iyi hatırlattın akşama koyuyum abur cubur yemem heralde liposuction amelyatınfan cıkıp :)Terlik tarak ayna önden Düğmeli pijama ıslak mendil deodorant abur cubur krater falan al yeter.. bol kıyafet giyip git iki iki yük etme kendine eşofman olabilir.. başka bi şeye gerek kalmaz.. yedek çamaşır olabilir Ped de al belki kanama falan olur
hadi yaa tek değilmişimMerhaba ben de 45 kiloyum kaç cc taktı size doktor ? Geçmiş olsun :)
işte boyum kısa benim 1.57 :))hadi yaa tek değilmişim295 cc takıldı canım boyun kaç peki fark ediyor :)
Yersin canın sıkılır kitap ta al normalde okuyorsan iyi oluyor :)Hepsini aldım bi taragı unutmuştum iyi hatırlattın akşama koyuyum abur cubur yemem heralde liposuction amelyatınfan cıkıp :)
Ablamın kendi için aldıklarından otlanırım :) benim kitap okumaya vaktim olmuyo işten kalan vaktide dizilerle geciriyorum hastanedede dizi izlerim okadar iyi olursam :)Yersin canın sıkılır kitap ta al normalde okuyorsan iyi oluyor :)
Kafana göre takılırsın şarj aletini unutma kk ya girersin ı:) ben normal de de tv izlemem neyapıyorsan onu yaparsın az kaldı heyecan hat safhadadırAblamın kendi için aldıklarından otlanırım :) benim kitap okumaya vaktim olmuyo işten kalan vaktide dizilerle geciriyorum hastanedede dizi izlerim okadar iyi olursam :)
Hepsini aldım bi taragı unutmuştum iyi hatırlattın akşama koyuyum abur cubur yemem heralde liposuction amelyatınfan cıkıp :)
Canim ameliyatin bugun sanirim eger bugunse allah yardimcin olsun insallah bir an once iyilesirsin haberlerini bekliyoruzZaten o gece calışırken kesin yazarım size perşembe günü kendi konumu acarım da başlık nasıl olmalı acaba 4 lü kombine amelyat :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?