canım hemşirelikmiydi yazdığın benim sıralamam 86 binlerdeydi 144 bindeki tam burslu hemşireliği yazdım gelmedi
ewt canım hemşirelikti yerleşemediniz yazısını görünce çok şaşırdımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hemşirelikmiydi yazdığın benim sıralamam 86 binlerdeydi 144 bindeki tam burslu hemşireliği yazdım gelmedi
Bazı mesleklerin sıralamaları çok yükselmiş ya tamda bize denk geldi :2: bende orta düzey bi vakıf üni. nin tam burslusu yerine daha iyi bi vakıf üni. nin yarıburslusu geldi nasıl şaşırdım anlatamam neyse en azından daha iyi bi üniversite paralı da olsa ne yapalım yazdık bikere.
Benimde Çanakkale sınıf öğretmenliği :))
Herkes için hayırlısı olsun kızlaar :)[/QUOhım hayırlı olsun canım bende orda okuyorum basarılar=)
Eskişehir Osmangazi Üni-İktisat :) Çook mutluyum 2.öğretim gelir diyodum ama 1.öğretim geldii
İstanbul aydın universitesi HUKUK fakültesi Allahımmm dıleklerimi kabul ettii
Balıkesir bandırma- İşletmeeee :)
Canımm yaa ınan çok uzuldum 2.terchlerını yap kesın bu işler böle saçma oluo işte sakın uzulme 2.terchten kesın gelır bıyeröle kötüyümki dünden beri kendime gelemedim hiç bi yer kazanamadım! bana şaka gibi geliyo sayısalım 83 bindeyim 144 binlk yeri bile yazdım ama hiç bişe gelmedi hep 2 puanla falan kaçırmışım ama benim hatam özelde tam burslu yazmak oldu kontenjan az olduğu için benim şansıma birden fırlamış puanlar rehber hocasıda hiç bişe dememişti 1 yılım boşu buşuna gitti
Benimde Aydin Univ SINIF ogrt!hayalimdi....sanırım hukuk Fakültesi'de sefakoyde ,goruselim
tebrik ederim canım benimde kalan derslerim vardı afla geri dönüş yaptım aynı bölümdeyiz bandırmalıyım ben 12 sinde açılcak diye duydum doğrumu acaba
Ben meslek lisesi 2007 mezunuyum sınavsız geçiş hakkımıı kullandım ama ilk tercihte yerleştirilmedim. İkinci Ek kontejyandan yerleşebilirmiyim acaba herşeyimi buna bağlamıstım.duyduğuma göre ilk sınavlıları yerleştiriyorlarmış sınavsız geçişleride ek kontejyandan alıyorlarmış bunun hakkındada bilgi veririmisiniz bilen arkadaslar varsa teşekkürler.
bu arada çok sağolun arkadaşlar destekleriniz için 2.tercihte zor ya en çokta ailemi hayal kırıklığına uğrattığım için üzülüyorum kesin gözüyle bakıyodu herkes bildiğin yanlış tercih kurbanı oldum devlet yazmamam hata oldu ege bile tutarken boşta kaldımm
Canım özel yazacaksan, ilk başa sınırda olan yerleri yazmamalıydın. Mesela diyorsun ya hani sonlara benden çok düşük sıralaması olan yerleri yazdım diye, işte sen onları sonlara yazdın diye gelmedi. Çünkü başlara yazanlar o düşük kontejyanlara çoktan yerleşmişti. :/ Haliyle de sen yerleşemedin. Ama üzülme canım, devletlerin açık kalan kontejyanlarından birine mutlaka yerleşirsin. Olmadı seneye hazırlanırsın, bilgiler senin kafanda sonuçta. Üstüne daha çoklarını ekleyip, belki çok daha güzel bir yeri kazanırsın :)