• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük gün :)))

bnm bitanemde afyon veterinerliği kazandı çok şükür geliyo yanıma:65::65::66::66::66::52::52:

bende yeniyüzyıl biyomedikal %50 burslu kazandım inşallah okurkende ilerde mesleğimizi yaparkende severek yapmayı nasip eder Allah

Merhaba kızlarr,

Bende İStanbul Beykent Üniversitesi - Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümünü kazandımm...

Hakkımızda hayırlısı olurr inşş :70:

Merhaba kızlarr,

Bende İStanbul Beykent Üniversitesi - Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümünü kazandımm...

Hakkımızda hayırlısı olurr inşş :70:

Eskişehir Osmangazi Üni-İktisat :) Çook mutluyum 2.öğretim gelir diyodum ama 1.öğretim geldii

öle kötüyümki dünden beri kendime gelemedim hiç bi yer kazanamadım! bana şaka gibi geliyo sayısalım 83 bindeyim 144 binlk yeri bile yazdım ama hiç bişe gelmedi hep 2 puanla falan kaçırmışım ama benim hatam özelde tam burslu yazmak oldu kontenjan az olduğu için benim şansıma birden fırlamış puanlar rehber hocasıda hiç bişe dememişti 1 yılım boşu buşuna gitti:(

Hepimiz için hayırlısı olsunn, ALLAH yüzümüzü kara çıkartmasın kızlarr :70:

öle kötüyümki dünden beri kendime gelemedim hiç bi yer kazanamadım! bana şaka gibi geliyo sayısalım 83 bindeyim 144 binlk yeri bile yazdım ama hiç bişe gelmedi hep 2 puanla falan kaçırmışım ama benim hatam özelde tam burslu yazmak oldu kontenjan az olduğu için benim şansıma birden fırlamış puanlar rehber hocasıda hiç bişe dememişti 1 yılım boşu buşuna gitti:(

2. tercihler var daha onlarda denersin şansını.. üzülme tatlım ya:14:

evet ek kontenjanla gidebilirisin bide anlamadım 83 bindeyken 144 binlik yer bile nası gelmiyo çok şaşrdm ya bence bunda hayırlısı demelisin çnkü normal sartlarda kesin gelirdi

Üzülme !!! hem 2. tercihler var daha onuda bi dene oda olmadı seneye bir daha girersin sınava...

canım hemşirelikmiydi yazdığın benim sıralamam 86 binlerdeydi 144 bindeki tam burslu hemşireliği yazdım gelmedi :5:

ben üniversite okuyorum ama ben bile özendim bu hale :) kazanmak, yeni yerler, o heyecan bambaşkaydı... gerçi olduğum yerden memnun olduğum söylenemez ama olsun..idare edip gidiyoruz. hepinizi tebrik ediyorum kızlarr :) kazanamayanlarda hiç üzülmesin. her işte bi hayır varmış. bak kazanıpta mutlu olmayan bi örneğiniz var karşınızda ;D hiç bişeyin sonu değil canlar. öpüldünüz.

Back