• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük gün :)))

ahh ahh. 4 yıl önce aynı telaşlardaydım. şimdi bitti ve çalışıyorum. zaman o kadar hızlı akıyor ki inanamayacaksınız!
şimdiden hepinize başarılar kızlar, umarım gönlünüzdeki olur. olmasa da canınızı sıkmayın. üniversite ortamı o kadar tılsımlı birşey ki hangi bölümde olduğunun bir önemi kalmıyor, imkanlar dahilinde kendini geliştirdiğin sürece..
olumsuz durumda can sıkmayın kesinlikle. hayat güzel :)

hangi bölümü bitirdin ablacım

göz açıp kapayıncaya kadar geçeceğinden emin olabilirsin canım benim. yeter ki zamanı güzel ve verimli değerlendirin ki bittiğinde gururunu yaşayıp karşılığını alın, geride güzel anılar bırakarak. :)

Aynı konudan bir sürü oldu nereyi takip edeceğimizi şaşırdık
Konu açmadan önce daha önce açılmış benzer konu var mı diye kontrol edin kızlar.

Son düzenleme:
ahhh gençlik ah:64: RABBİM hakkınızda hayrlısını versn kızçeler:) konya selçuk, kayseri erciyes, aksaray nevşehir kazananlar bana özel msj atablrler elimden geleni yaparım...:16:

kızlar sık sık bakın söylenen saatten 15-20 dk erken veriliyo sisteme
yani benim zamanımda öyleydi
3 sene önce
ben bakmıştım yoğunluktan dolayı pek çok arkadaşım bakamamıştı...
inşallah gönlünüze göre olur her şey

bu arada bende bursa için yardım edebilirim eylüle kadar orada olmasam da her şey sorabilirsiniz

Son düzenleme:
Diğer başlıkta da yazmıştım. :85:

Muhasebe ve vergi uygulamaları AÖ. mutlumuyum mutsuzmuyum bilmiyorum bu bölümü istemiyordum dün geceye kadar.. Yani intibakla ilgili haberi duyunca kafam allak bullak olmuştu. Ben mimari restorasyon istiyordum ama muhasebe çıkmış. Gerçi bu yeni yasanın çıkmasıyla beraber mim. res. okurmuydum bilemiyorum. Belki böylesi daha iyidir...Tamam plan B'ye geçiyorum. Aö e devam... Bu sene çok sıkı çalışılacak ve hedef İstanbul üni. viyolonsel bölümü... Yalnız aklımdaki bölümlerinin hiç birinin bir biriyle alakası yok buda tuhaf tabi...:)

Kazanan herkese tebrikler... :)

bende istanbul üniversitesi iktisat bölümünü kazandım kızlr orayı kazanan varsa arkadaş olalım :D

Back