inş seninde öyle ben çok fazla düşük yazmadım o yüzden korkuyorum ama senin çok büyük ihtimalle olur.. yazarsın yine neresi olduğunu
ahh tatlım inş ikimizinde herkesin de olur... yazalım belki aynı üniversitede oluruz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş seninde öyle ben çok fazla düşük yazmadım o yüzden korkuyorum ama senin çok büyük ihtimalle olur.. yazarsın yine neresi olduğunu
ahh ahh. 4 yıl önce aynı telaşlardaydım. şimdi bitti ve çalışıyorum. zaman o kadar hızlı akıyor ki inanamayacaksınız!
şimdiden hepinize başarılar kızlar, umarım gönlünüzdeki olur. olmasa da canınızı sıkmayın. üniversite ortamı o kadar tılsımlı birşey ki hangi bölümde olduğunun bir önemi kalmıyor, imkanlar dahilinde kendini geliştirdiğin sürece..
olumsuz durumda can sıkmayın kesinlikle. hayat güzel :)
hacettepe-ingiliz dili ve edebiyatı canım :)
göz açıp kapayıncaya kadar geçeceğinden emin olabilirsin canım benim. yeter ki zamanı güzel ve verimli değerlendirin ki bittiğinde gururunu yaşayıp karşılığını alın, geride güzel anılar bırakarak. :)
göz açıp kapayıncaya kadar geçeceğinden emin olabilirsin canım benim. yeter ki zamanı güzel ve verimli değerlendirin ki bittiğinde gururunu yaşayıp karşılığını alın, geride güzel anılar bırakarak. :)
OKAN ÜNİVERSİTESİ- BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI