• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük gün :)))

akdnz

istanbul :)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
198
15
98
32
kızlar işte büyük gün sonunda geldi :) herkes bgn nreyi kazandğını yazsn belki aynı okulu aynı bölümleri tutturanlarımız olur :86::86:

bnde çok hycnlym :) bi an önce 3 olsn öğrenlm inş hrksn gönlüne gör olmstr :)

herks senn gbi şuan cnm. ölcem valla mrktn saat de geçmk blmyo khrtsn :(

Evet oyalanmak için formdaki btün konuları okudum nerdeyse ya :D Açıkta kalma gibi bi sansm yok en azından o açıdan rahatım :)))

Son düzenleme:
aynen yaa bende uyuyamadım sıralamamdan düşük yerlerde yazdım ama korkuyorum yine de açıkta kalırım diye

Çoğunu özel yazdım bende illa ki biyer tutar ama hangi yer? Nasıl bi yer? ay düşündükçe heycanım 2 ye katlanıyoooooo :52:

sakin olun kızlar :)
inş hepinizin hayalinizdeki bölümlere yerleşirsiniz.

akışına bırakın normal günlük yaşantınıza devam edin,sakin olun ne kadar olabilirsiniz bilmiyorum tabi:1:
ben de bi yakınım için bakıcam.hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

önce puansız yerleri sobre fen bilgisi ögretmenliği en sonlarada tekstil müh. yazdım sonlara doğru mu yazdın antropoloji bölümünü:44:

önce puansız yerleri sobre fen bilgisi ögretmenliği en sonlarada tekstil müh. yazdım sonlara doğru mu yazdın antropoloji bölümünü:44:

inş istedigin olur canım... yok başlarda ben çok istiyorum bölümü psikolojiye geçiş yapmak için. sonlara yazdığımla aramda 300bin kişi var tam :)

inş seninde öyle ben çok fazla düşük yazmadım o yüzden korkuyorum ama senin çok büyük ihtimalle olur.. yazarsın yine neresi olduğunu:71::71:

ahh ahh. 4 yıl önce aynı telaşlardaydım. şimdi bitti ve çalışıyorum. zaman o kadar hızlı akıyor ki inanamayacaksınız!
şimdiden hepinize başarılar kızlar, umarım gönlünüzdeki olur. olmasa da canınızı sıkmayın. üniversite ortamı o kadar tılsımlı birşey ki hangi bölümde olduğunun bir önemi kalmıyor, imkanlar dahilinde kendini geliştirdiğin sürece..
olumsuz durumda can sıkmayın kesinlikle. hayat güzel :)

Back