Göğüsü bilmiyorum
Diğerini hocaya sor
Oğlan kaç aylık dikişleri zırlama plateste
Kilo verince göğüsler de küçülüyor evet, sarkma da oluyor ama spor biraz toparlıyor. Tabi kısa süreli olmaması lazım sporun. Düzenli ve uzun süre hatta mümkünse her zaman yapılması gerekiyor.
Ben de kilo alınca göğüslerim büyürdü, zayıflayınca bayağı küçülüyor.
Ben yüzerek baş etmeye çalışıyorum. İmkanı varsa yüzsün ya da internette bununla ilgili egzersizler var.
Şimdiden kolaylıklar..
Yok çok yoğun çalışıyor bir de çocuk var, evde anca vakit buluyor, o da koşu bandında koşuyor sadece.
Ya aslında benim büyük göğüslü bir arkadaşım vardı üniversitede, bir krem kullanıyordu küçültücü, işe yaradı diyordu, ama markasını hatırlamıyorum ben.
Ayyy konuyu takip edeyim bari. 2 aylık oğlum var 1.71 boyundayım 22 kilo aldım
82 idim şuan 75.
Dün gece çok ağladım çocuğa bakacak kimse yok spora nasıl giderim diye. Eşim geç gidecek.
Fitnees a yazılacağım gece karar verdik. Haftada 3 gün ile başlayayım diyorum 1 günde 1 buçuk saat yeterli gibi. İnşallah bu kiloları veririz ya benim göğüslerde 95 e sığmadığını farkettim
Bende sezeryanlıyım 2 ay geçti düzelmiştir herhalde
Benim de göğüslerim büyük ve bu aralar diyet+yürüyüşle zayıflamaya başladım. Ben de korkuyorum kötü görünmelerinden sarkmalarından. Göğüs için egzersizler var en fazla şınav çekmek var. Sağlıklı beslenmeyi oturttuktan sonra ben de başlayacağım. Genelde göğüs ve kol kaslarını çalıştıran egzersizler işe yarıyormuş. Ben de daha denemedim ama araştırma yapıyorum. İkinize de kolay gelsin :)konuyu başkası için açıyorum, benim göğüsler küçük zira :)
Arkadaşım evde spor yaparak zayıflamaya kararlı, hatta vermeye başlamış bile. Ama genel olarak alt beden ve üst beden kilolu, bir de göğüsleri baya büyük. Ancak kilo vermeye başlayınca sanki göğüslerim deforme olacak gibi diyor. Önerilebileceğiniz krem veya başka bir yöntem var mıdır?
Araya kendi sorumu da kaynatayım. Ben de fitness salonuna başladım, bir gün ara ile gitmeyi planlıyorum. Şu an sezeryan doğumdan ötürü sadece kardiyo çalış dedi hoca, peki ara günümde tamamen dinleneyim mi yoksa evde bildiğim plates hareketlerinden yapayım mı?
Sağlıklı günler kızlar :)
kolay gelsin öncelikle :)
bir spor hocasiyla görüşüp uygun hareketleri isteyebilir. çünkü deforme olması muhtemel. kol ve göğüs kaslarını kuvvetlendirmesi lazım.
Valla canım 27 beden pantolondan 11 ayda 42'ye çıkınca her gün ağlamalı her kıyafet giymede salya sümük ömrümde görmediğim etleri gördüm bedenimde.Çok yüklenmeyin kendinize, daha çok yeni doğumunuz. Bence birkaç ay daha evde spor deneyebilirsiniz.
YouTube da power walk with jessica veya leslie videolarını deneyin yarım saatlik
Valla canım 27 beden pantolondan 11 ayda 42'ye çıkınca her gün ağlamalı her kıyafet giymede salya sümük ömrümde görmediğim etleri gördüm bedenimde.
Markete bile gidemiyorum psikolojim bozuldu galiba
Eşimde artık ne olur git çocuğa ben bakarım deyince fırsat bu fırsat. Dikişler iyi olmuştur artık ya amannn.