Büyük göğüsler, sporla zayıflama

büyük mü?
bak MissCherryBlossom MissCherryBlossom video paylaşmış.
ama onlar küçültecek mi o kısmı anlamadım.

Kankacım spor göğüs büyültmez/küçültmez. Göğüs büyüklüğü yağ dokusu + genetik. Sırt , omuz, kol kaslarını çalıştırarak göğüslerin duruşunu değiştirebiliriz, yani kaslar memeyi destekleyince daha dik dururlar sarkmazlar, kötü görüntü oluşturmazlar.

Kankacım spor göğüs büyültmez/küçültmez. Göğüs büyüklüğü yağ dokusu + genetik. Sırt , omuz, kol kaslarını çalıştırarak göğüslerin duruşunu değiştirebiliriz, yani kaslar memeyi destekleyince daha dik dururlar sarkmazlar, kötü görüntü oluşturmazlar.

canım peki bu büyüttüğünü/küçülttüğünü iddia eden kremler hakkında bilgin var mı?

canım peki bu büyüttüğünü/küçülttüğünü iddia eden kremler hakkında bilgin var mı?

Kanka onların hepsi yalan. İçlerinde hormon varsa bile, o hormonları cilde direkt uygulamak memede kitle oluşumuna yol açabilir. Kısacası hem sağlık hem para açısından uzak durmak gerek. Estetik cerrahisiz göğüs büyütmenin kalıcı hiçbir yöntemi yok bildiğim kadarıyla.

Kanka onların hepsi yalan. İçlerinde hormon varsa bile, o hormonları cilde direkt uygulamak memede kitle oluşumuna yol açabilir. Kısacası hem sağlık hem para açısından uzak durmak gerek. Estetik cerrahisiz göğüs büyütmenin kalıcı hiçbir yöntemi yok bildiğim kadarıyla.
Merhaba peki sıkılaştırmak için ne yapmalı? Beş aylık bebeğim var bir kaç ay süt verdim şimdi sütte yok aşağı doğru hamur gibi sarktı

konuyu başkası için açıyorum, benim göğüsler küçük zira :)

Arkadaşım evde spor yaparak zayıflamaya kararlı, hatta vermeye başlamış bile. Ama genel olarak alt beden ve üst beden kilolu, bir de göğüsleri baya büyük. Ancak kilo vermeye başlayınca sanki göğüslerim deforme olacak gibi diyor. Önerilebileceğiniz krem veya başka bir yöntem var mıdır?

Araya kendi sorumu da kaynatayım. Ben de fitness salonuna başladım, bir gün ara ile gitmeyi planlıyorum. Şu an sezeryan doğumdan ötürü sadece kardiyo çalış dedi hoca, peki ara günümde tamamen dinleneyim mi yoksa evde bildiğim plates hareketlerinden yapayım mı?

Sağlıklı günler kızlar :)
Ben de yaklasik 5ay once sezeryan dogum yaptim. Gobek onumde sallaniveriyo su an. Bi de yarik seklinde catlak dolu :KK43:
20kg almistim hamileligimde su an 8 10 kg falan fazlaligim var,gitmiyor. . Evde spora basladim kendi kendme hoplayip zipliyorum iki uc egilip.kalkiyorum..
Ama dikislerim hala aciyor. Alt karin hareketleri yapamiyorum mekik gibi ne bileyim yada dger zorlayan seyler şinav pozisyonu vs gibi...
Siz neler yapiyorsunuz?
Bu arada benim de gogusler 3kat buyudu minnacikti smdi inek gibi oldum iyice,zayiflayinca memeler deforme oluyo mu cidden?

Ben de yaklasik 5ay once sezeryan dogum yaptim. Gobek onumde sallaniveriyo su an. Bi de yarik seklinde catlak dolu :KK43:
20kg almistim hamileligimde su an 8 10 kg falan fazlaligim var,gitmiyor. . Evde spora basladim kendi kendme hoplayip zipliyorum iki uc egilip.kalkiyorum..
Ama dikislerim hala aciyor. Alt karin hareketleri yapamiyorum mekik gibi ne bileyim yada dger zorlayan seyler şinav pozisyonu vs gibi...
Siz neler yapiyorsunuz?
Bu arada benim de gogusler 3kat buyudu minnacikti smdi inek gibi oldum iyice,zayiflayinca memeler deforme oluyo mu cidden?

merhaba,
benim oğlum da 6 aylık.
bir ayı geçiktir evde power walk denen yürüyüş ve bacak haraketlerini yapıyordum, yarım saat maksimum 45 dakika. o zaten zorlamıyor çok fazla, en çok zorladığı kısım bcaklar oluyor, o da sorun olmuyor.

fitnes salonunda hoca kardiyo yapacaksın sadece dedi,
koşu bandı, eliptik bisikler ve kondisyon bisikleti ile çalıştırdı, bir süre böyle devam edeceksin dedi, ne kadar süre bilmiyorum ama :)

Onu bunu bilmem ama şu sut vermek olayı memelerin belasını veriyor seksenden 95 e çıktı göğüslerim şimdi 85 oldular ama eskiden tavana bakan göğüslerim şimdi yeri supuruyor değil altında kalem tutmak çocuğu tutsam kalır orda ....muz göğüsleri hem büyük hem diklestir diye duydum bide kol hareketleri onu yapıyorum şimdi ama eskisi gibi dik diri olmayacak biliyorum ...fizigini seven çocuk yapmasın

Burada hareketler verilmiş zaten ben de bir tavsiye vermek isterim. Spor sütyeni çok önemli. Kaliteli iki-üç sütyeni olsun ilk etapta. Çok güzel toplayıp, sabitliyorlar. Koşucu sütyenleri işi şansa bırakmaz mesela, çünkü güçlüdür tutuşu. Deforme riskini azaltır ki kilo verince yağ dokusu azalacağından göğüste bir miktar küçülme olur tabi ama gerekli hareketler yapılırsa sarkacağını değil toparlanacağını düşünüyorum ben.

konuyu başkası için açıyorum, benim göğüsler küçük zira :)

Arkadaşım evde spor yaparak zayıflamaya kararlı, hatta vermeye başlamış bile. Ama genel olarak alt beden ve üst beden kilolu, bir de göğüsleri baya büyük. Ancak kilo vermeye başlayınca sanki göğüslerim deforme olacak gibi diyor. Önerilebileceğiniz krem veya başka bir yöntem var mıdır?

Araya kendi sorumu da kaynatayım. Ben de fitness salonuna başladım, bir gün ara ile gitmeyi planlıyorum. Şu an sezeryan doğumdan ötürü sadece kardiyo çalış dedi hoca, peki ara günümde tamamen dinleneyim mi yoksa evde bildiğim plates hareketlerinden yapayım mı?

Sağlıklı günler kızlar :)
verdıgı kilo ve yapısına gore gogusleri sarkabılır.
gogus harekeyleri var cok basıt netten bakın. hem kucuk hem buyuk goguslu kadınlar için genel hareketler. gogusu toparlar, sıkılaştırır ve uzun vadede diri kalmasını saglar.
krem bır işe yaramaz.5 ay kremle guzel dursa 6. ay pörsmeye başlar.

Alys Alys ben de bi ara spora gittim, zayıflarken göğüslerin fosalmış gibi durmaması için şu fotoğraftaki hareketi önermişti bana. gerçi ben yapmadım, devam etmedim, zayıflamadım da zaten hala. ama spor hocamın önerisi bu olmuştu.

diyet yaparak zayıflarsın, ama spor yaparsan şekilli zayıflarsın, düzenli ve ağırlık aletleriyle spor yaparsan ne göğüslerin kötü görünür ne başka bi yerin demişti. bence bu egzersiz iş görür yani. ağırlık şart ama.

gogus-diklestiren-egzersizler-foto-.jpg

X