- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Benim kilo iyide şu göğüsleri napcazz
büyük mü?
bak MissCherryBlossom video paylaşmış.
ama onlar küçültecek mi o kısmı anlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kilo iyide şu göğüsleri napcazz
Büyük ayrıca inanılmaz sarktı bomboş göğüslerim zerre kadar sıkılık yok bebeğimde emmedi
Kankacım spor göğüs büyültmez/küçültmez. Göğüs büyüklüğü yağ dokusu + genetik. Sırt , omuz, kol kaslarını çalıştırarak göğüslerin duruşunu değiştirebiliriz, yani kaslar memeyi destekleyince daha dik dururlar sarkmazlar, kötü görüntü oluşturmazlar.
canım peki bu büyüttüğünü/küçülttüğünü iddia eden kremler hakkında bilgin var mı?
Merhaba peki sıkılaştırmak için ne yapmalı? Beş aylık bebeğim var bir kaç ay süt verdim şimdi sütte yok aşağı doğru hamur gibi sarktıKanka onların hepsi yalan. İçlerinde hormon varsa bile, o hormonları cilde direkt uygulamak memede kitle oluşumuna yol açabilir. Kısacası hem sağlık hem para açısından uzak durmak gerek. Estetik cerrahisiz göğüs büyütmenin kalıcı hiçbir yöntemi yok bildiğim kadarıyla.
Plates çemberi,dambıl,mümkünse yüzmeMerhaba peki sıkılaştırmak için ne yapmalı? Beş aylık bebeğim var bir kaç ay süt verdim şimdi sütte yok aşağı doğru hamur gibi sarktı
Teşekkür ederim yaz geliyor inşallah yüzerim bol bolPlates çemberi,dambıl,mümkünse yüzme
Merhaba peki sıkılaştırmak için ne yapmalı? Beş aylık bebeğim var bir kaç ay süt verdim şimdi sütte yok aşağı doğru hamur gibi sarktı
Deneyeceğim teşekkür ederim :)Kankacım evde şınav çekebilirsin, dumble varsa onunla çalışabilirsin
Youtube'da 10 dakikalık sırt, kol, omuz egzersizleri var onlardan yapabilirsin.
Ben de yaklasik 5ay once sezeryan dogum yaptim. Gobek onumde sallaniveriyo su an. Bi de yarik seklinde catlak dolukonuyu başkası için açıyorum, benim göğüsler küçük zira :)
Arkadaşım evde spor yaparak zayıflamaya kararlı, hatta vermeye başlamış bile. Ama genel olarak alt beden ve üst beden kilolu, bir de göğüsleri baya büyük. Ancak kilo vermeye başlayınca sanki göğüslerim deforme olacak gibi diyor. Önerilebileceğiniz krem veya başka bir yöntem var mıdır?
Araya kendi sorumu da kaynatayım. Ben de fitness salonuna başladım, bir gün ara ile gitmeyi planlıyorum. Şu an sezeryan doğumdan ötürü sadece kardiyo çalış dedi hoca, peki ara günümde tamamen dinleneyim mi yoksa evde bildiğim plates hareketlerinden yapayım mı?
Sağlıklı günler kızlar :)
Ben de yaklasik 5ay once sezeryan dogum yaptim. Gobek onumde sallaniveriyo su an. Bi de yarik seklinde catlak dolu
20kg almistim hamileligimde su an 8 10 kg falan fazlaligim var,gitmiyor. . Evde spora basladim kendi kendme hoplayip zipliyorum iki uc egilip.kalkiyorum..
Ama dikislerim hala aciyor. Alt karin hareketleri yapamiyorum mekik gibi ne bileyim yada dger zorlayan seyler şinav pozisyonu vs gibi...
Siz neler yapiyorsunuz?
Bu arada benim de gogusler 3kat buyudu minnacikti smdi inek gibi oldum iyice,zayiflayinca memeler deforme oluyo mu cidden?
verdıgı kilo ve yapısına gore gogusleri sarkabılır.konuyu başkası için açıyorum, benim göğüsler küçük zira :)
Arkadaşım evde spor yaparak zayıflamaya kararlı, hatta vermeye başlamış bile. Ama genel olarak alt beden ve üst beden kilolu, bir de göğüsleri baya büyük. Ancak kilo vermeye başlayınca sanki göğüslerim deforme olacak gibi diyor. Önerilebileceğiniz krem veya başka bir yöntem var mıdır?
Araya kendi sorumu da kaynatayım. Ben de fitness salonuna başladım, bir gün ara ile gitmeyi planlıyorum. Şu an sezeryan doğumdan ötürü sadece kardiyo çalış dedi hoca, peki ara günümde tamamen dinleneyim mi yoksa evde bildiğim plates hareketlerinden yapayım mı?
Sağlıklı günler kızlar :)