Sincanda elektrik yok ki şuan.
Offffffff cok sinir bir durum yahu[/QUO
İş yerinmi orda evin mi arkadasım ?
ay kıyamam hıc o taraftan dusunmemıstım. Allah yardımcınız olsun.. jenerator yetmedı nasıl bıseydır yaa..Bugun dogum yapacaktim. Capaya gittik elektrikler kesildi jenaratorler yetmedi sonuc sabah 9dan 1 e kadar bekledim ve doğum iptalYa boyle rezillik olabilir mi? Sinirden cildiracagim.
Ankaradakiler Aksaraya sığınsın bence , sana da bana da hepimize de yeter orası
sahi oranın elektrikleri de gitmiş midir ?
bızım merkez sıncanda bomboş oturuyorlar pc lerın şarjı tlf ların netı yetene kadar şirketteler. bız malıköy de fab. dayız. buraya dayadılar jeneratörleri çalışmaya calsıyoruz..Eşimin iş yeri orada, simdi konustuk pc'leri falan kapatmislar. Bos bos oturuyoruz dedi.27.01
sakin olun bebeğiniz hissederBugun dogum yapacaktim. Capaya gittik elektrikler kesildi jenaratorler yetmedi sonuc sabah 9dan 1 e kadar bekledim ve doğum iptalYa boyle rezillik olabilir mi? Sinirden cildiracagim.
Bugun dogum yapacaktim. Capaya gittik elektrikler kesildi jenaratorler yetmedi sonuc sabah 9dan 1 e kadar bekledim ve doğum iptalYa boyle rezillik olabilir mi? Sinirden cildiracagim.
Elektrik kesintisinde bile siyaset yapabilicek paranoyaya gelmişiz. Bu kadar insan ayağı taşa takılsa bu adamlardan bilir haldeyse,kim seçti yahu bunları.
Bahsi geçen bir mahalle, bir semt, bir şehir değil ki koca ülkede elektik kesintisi var, sorumlu tabi ki yöneticiler tutulacak...
anammmistanbul avrupa yakası - yok hala
10 saat sonra gelecek diyorlarmış
anammmbenim dolaptaki pastam ne olcekkkkkk..
varmı bir bilgi ne zaman gelecekmişş..pasta yapmıştım dün akşamm....Yani şimdi doğruya doğru benimde aklım buzlukdaki etlerde
varmı bir bilgi ne zaman gelecekmişş..pasta yapmıştım dün akşamm....