Bizim yok elektiriğimiz.elektirikler kesildi böyle oldum,hep paralelcilerin işi
hala elektiriği olmayan iller var mı acaba çünkü kk bile yoğun değil bu yüzden mi?
Bizde sabahtan beri yok, gelmeye niyeti de yok.Ne kadar sürecekmiş bu kesinti.
Akşama kadar gelirmi acep
dikizci beni dikizlemez umarım :)Bizde sabahtan beri yok, gelmeye niyeti de yok.
Türkiye genelinde büyük bir bölüme uzun süre gelmeyebilir de, İstanbul Nişantaşı tarafında elektrikler gelmiş, İstanbul'un başka hangi ilçelerine elektrik verilmeye başlandı bilmiyorum ama Bursa, Yalova gibi illerde yok, Ege'de küllüm yok.
dkz dikizci bir arkadaş, amacı röntgenlemek
Bizde sabahtan beri yok, gelmeye niyeti de yok.
Türkiye genelinde büyük bir bölüme uzun süre gelmeyebilir de, İstanbul Nişantaşı tarafında elektrikler gelmiş, İstanbul'un başka hangi ilkelerine elektrik verilmeye başlandı bilmiyorum ama Bursa, Yalova gibi illerde yok, Ege'de küllüm yok.
dkz dikizci bir arkadaş, amacı röntgenlemek
Hatay'da yok. Gelmeye de niyeti yok sanırım. Sinirlerim tavan yaptıelektirikler kesildi böyle oldum,hep paralelcilerin işi
hala elektiriği olmayan iller var mı acaba çünkü kk bile yoğun değil bu yüzden mi?
bu ka alay eden varken ben de tımarhane kaçkını yapıcam nickimi
Hatay'da yok. Gelmeye de niyeti yok sanırım. Sinirlerim tavan yaptı
Doğu Akdenizde yok halaBizde geldi sonunda..Akdenizz
Sıra bize de gelecek o zaman bekleyelim :)ortakaradeniz de var,samsun civarında :)
demek ki güneye inmedi daha
burda da yook AĞRI...ama allahtan jeneratör devreye giriyo hemenDoğu Akdenizde yok hala
kıız SENİNankarada yok hala.. jeneratör devam..
bu mesajı anlamadım ben. :)kıız SENİNDEKİ GÖREVİN NE*BENİMKİ BEBEİŞ İSTİYRMMM