Bugun dogum yapacaktim. Capaya gittik elektrikler kesildi jenaratorler yetmedi sonuc sabah 9dan 1 e kadar bekledim ve doğum iptalYa boyle rezillik olabilir mi? Sinirden cildiracagim.
oda bişiymi ben yarışma için dün akşam tatlı yaptım şu an dolapta ben işteyim eve gidince süsleyip sunumunu çekip yüklicektimm acaba sütlü tatlım ne haldedir....????Tık tık tık iyi günler elektriğimiz bitti de, 1 fincan elektriği olan var mıııı?
Eki Görüntüle 1475807
oda bişiymi ben yarışma için dün akşam tatlı yaptım şu an dolapta ben işteyim eve gidince süsleyip sunumunu çekip yüklicektimm acaba sütlü tatlım ne haldedir....????
hiç sormaa yaaa. şaka bir yana gelmesse elektrikler gide tatlıyamı yanayımmm yarışmaya katılamicam onamı yanayımm..bilemedim şimdii.ne şanssızsın kız
maltepede felç oldu sıkıntı ne acaba ...2 gündür buradada kartalda yani kesiliyor.
şu anda kesik. neyseki sitede jeneratör varda sorun olmadı
bızım ılceye yani maltepeye geldı canımistanbulda hala yokmu bende iş yerinde jenaratörle
Tesekkur ederim. Cok fazla ameliyat yapiliyor bu sebeple sadece acillere yetirebiliriz dediler. Yarin olacak kismetse iyice gerildim.ay kıyamam hıc o taraftan dusunmemıstım. Allah yardımcınız olsun.. jenerator yetmedı nasıl bıseydır yaa..
az once gttım kapıdan almadılar mavı kanları alıyorlarmıs
hatırlarmısınzı bırde suyumıuz kesılmıstı gecen senelerde belediye baskanımız akrabalarınıza gdin aile baglarınız kuvvetlenır dedıydışimdi nereye gitsekkı acebaa ?
Oyle yapmaya calisiyorumsakin olun bebeğiniz hisseder
Sagol canim.Planli dogum evet sancim yok cok şükür ki. Normal dogumlari yapabildiler zaten. Problem sezeryanlarda.Yaaa çok geçmiş olsun, planlı doğum muydu, sancıyla beklemiyorsunuz herhalde... Yazık gerçekten yaşananlar çok üzücü...
Bahsi geçen bir mahalle, bir semt, bir şehir değil ki koca ülkede elektik kesintisi var, sorumlu tabi ki yöneticiler tutulacak...
ayy kıyamam ya . çok kötü olmuş.
ınsallah olmaz ben ıstanbul'un gobegınde atm ler calısmadıgı için parasız kaldım bır süre :)balıkesirde randevum vardı inşallah bi problem olmaz.
elektrık yıne bır bakıma çekiliyoda su kesintisi hiç çekilmiyor bızde de her hafta en az 1 gun sular 2-3 saat kesilir ve deli olurummmEge'de hala elektrik yok, elektrik kesintisine bağlı olarak sularımızda kesildi.
Ben en iyisi denizden doğru kıyı kıyı komşu ülkeye gidip 3-5 gün elektrik, su ve netlerinden faydalanayım
ev batıkentte sureklı ıletısımdeyım ama malesef hala yok..Ankara batikente geldi mi