- 14 Eylül 2018
- 30
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi seymamatte
-
köklü diyebilirim ama paracı bi okul öğrenci işlerine dilekçe yazdımdurumunuzu anlatın, köklü bir vakıf üniversitesiyse sorun olmaz veya taksite böldürebilirsiniz. ama diğer türlü ticarethane tarzı bir yerse bilemiyorum.
Çok üzücü bir durum olmuş. Yapacak birşey yok artık. Az bir ücret de değilmiş. Babanıza açıkça söyleyin; kızacaktır üzülecektir, sorumsuz olduğunu vs düşünebilir. Alttan alın destek okun birbirinize.merhaba sizden fikir almak istiyorum.Özel bir üniversitede okuyorum.okul ücretini ödemek için son gün 10 eylüldü ama benim babama geç söylememden dolayı 11 eylülde yatırdık öğrenci işlerini aradığımda son ödeme tarihi geçtiği için %15 vade farkı ödememiz gerektiğini söyledi ekstra olarak.Bu da yaklaşık 8 bin lira ediyor memur bir ailenin çocuğuyum okul ücreti zaten pahalı bi de benim hatam yüzünden fazladan bu parayı ödememiz gerecek babama söyleyemedim öğrendiğimden beri çok kötüyüm yapabileceğim bi şey var mıdır bilgisi olan var mı ya da babama nasıl söylemeliyim şimdiden teşekkürler.
köklü diyebilirim ama paracı bi okul öğrenci işlerine dilekçe yazdım
haklısınız benim suçum ama o ara çok ödeme vardı ben de söylemeyi erteledim sonra aklımdan çıkmış babam sinirli biri değil ama ben çok üzülüyorumSorumsuzluk yapan öğrencilere çok kızıyorum
telefonunuza bi alarm bile kurmuyorsunuz
Kardeşim de böyle, kaç tane ösym sınav başvurusunu kaçırdı.
Akademik takvimler aylar aylar öncesinden bellidir. Babana söylemekten başka çaren yok, kızacaktır ama bu sana ders olsun der bence. bi yandan parttime çalış çok yük olma bu sene ailene, harçlığını çıkar en azından derim.
aynısı bir arkadaşın başıma gelmişti bizde de oryantasyonda ücret ödenmesi lazımdı o da tek gelmişti yanında o kadar parası yoktu aynen sizin gibi memur çocuğuydu durumunu anlattı birkaç gün sonra vade farksız ödedi. konuşunca halloluyor genelde.
Nasıl ya bir günlük gecikme için %5 vade uygulayıp 8 bin mi istiyorlarmerhaba sizden fikir almak istiyorum.Özel bir üniversitede okuyorum.okul ücretini ödemek için son gün 10 eylüldü ama benim babama geç söylememden dolayı 11 eylülde yatırdık öğrenci işlerini aradığımda son ödeme tarihi geçtiği için %15 vade farkı ödememiz gerektiğini söyledi ekstra olarak.Bu da yaklaşık 8 bin lira ediyor memur bir ailenin çocuğuyum okul ücreti zaten pahalı bi de benim hatam yüzünden fazladan bu parayı ödememiz gerecek babama söyleyemedim öğrendiğimden beri çok kötüyüm yapabileceğim bi şey var mıdır bilgisi olan var mı ya da babama nasıl söylemeliyim şimdiden teşekkürler.
haklısınız benim suçum ama o ara çok ödeme vardı ben de söylemeyi erteledim sonra aklımdan çıkmış babam sinirli biri değil ama ben çok üzülüyorum
Toplam ücretin %15 i.Kıbrısta bi üniversiteNasıl ya bir günlük gecikme için %5 vade uygulayıp 8 bin mi istiyorlar
bizim velilerde günlük 30 TL'ye kıyamet koparıyorlar
yanlış anlamış olabilir misin
meblağ çok yüksek ya
hangi üniversite acaba
okul ücretini karşılayabilecek durumumuz var ailem de eğitime çok önem veriyor ama bu boşu boşuna bi para ve sadece bir gün gecikme yüzündensöylemelisin.yapacak bişey yok.mesleğinin eline aldığında fazlasıyla ödersin.memur cocuğusun neden özele gittin
ben zaten sorumsuz biri değilim böyle bi şey yaşadıktan sonra yüz kere daha dikkatli olurum o kadar üzgünüm ki dilekçe yazdım cevap bekliyorum olumsuz gelirse babama söylicem kendim halledebilir miyim diye uğraşıyorumÜzüldüğünü görünce zaten o da üstüne çok gelmez. Hayatta her şey deneyim işte, bir daha böyle bir şeyin başına geleceğini sanmam. Hem baban da okul ile görüşse belki daha çok işe yarar. Ödemeyi yapan o sonuçta. 1 gün gecikme için 8 bin de fahiş bir ücret
Okul ile konuşun. 1 günlük gecikme sebebi ile bu şekilde bir uygulama haksızlık. Gerekirse gidin muhtara derdinizi anlatın ve fakirlik kağıdı alın. Ben öyle yapmıştım.haklısınız benim suçum ama o ara çok ödeme vardı ben de söylemeyi erteledim sonra aklımdan çıkmış babam sinirli biri değil ama ben çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?