Büyük bedenler için çizme

magnum_opus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
427
0
116
İstanbul
Kızlar benim gibi tüm büyük bedenler bu sorunu yaşıyordur. Kalın bacaklı olduğum için bir türlü kendime göre çizme bulamıyorum. Sokakta bazı kilolu kadınlarda görüyorum bazen. Onlar nereden buluyorlar çok merak ediyorum. Ben internette de epey araştırdım ama bir sonuca varamadım. Sizin bildiğiniz, aldığınız yerler var mı?

Son düzenleme:
magnum_ opus, benimde müzdarip olduğum bir konu bu.seni anlayabiliyorum.
benimde kilo fazlam var hala ve genetik olarak bacaklarım kalın ta zaten ayak bileğim başta normalden kalın.63 kiloya düştüm yine kalındı bacaklarım. bunu bir uzmandan duymuştum en inatçı vücudun en çok direndiği yerlermiş basen baldırdaki kilolar.çoook sabır lazımmış oralar eriyene kadar.ve yağların en az olduğu bölge imiş bacaklar o yüzden de inceltmek zormuş zaten.

ayrıca benim fikrim kilolu bayanlara bilhassa alt bölgede toplanmışsa o kilolar basen-bacakta falan asla ama asla dize kadar olan çizmelerin ya-kış-ma-dı-ğı. kendimi de katıyorum giydim fermuarı baya zor kapattım boy aynasında baktım durdum acı ama gerçek yakışmadı.almadım.

sana benim önerim, fazla kilolarını verene kadar çizme giymemen.bot ile idare etmen ben öyle bir çözüm buldum kendimce.illa giyecem dersen ben bi deichmann'ı biliyorum.orda denemiştim.

ve tabi bunun için birşeyler yapman ki yapıyorsundur belki bacak inceletici egzersizler yapabilirsin düzenli olarak yapman sıkılaşsa bile kar bizim gibiler için.uğraşmak,çok gayret etmek ve pes etmemek gerekiyor.

herkesin giyemediği birşeyler vardır illa ki.kimsenin her yeri muntazam değil.bende geçen kendi kendime aman napim kalınsa kalın bir süre giyemem kilo verdikçe verdikçe sıkılaştıkça bende giyerim elbet birgün dedim...

yardımcı olabilmişimdir umarım.

bnmde kuzeninde alt baldrları çok kalın.o da ayakkabıcıda açtırıyo.lastik gibi bişi takıyorlar ayakkabıyı kesip.lastikler içten olduğu içinde hiç belli olmuyor.bildim bileli bu yöntemi uygular.

dize kadar değilde en azından bottan yüksek olsun istiyorum. Söylediğin yere bir bakayım. Fena durmazsa alırım. Yakışmayan bir şeyi ben de almam zaten. 1 aydır diyet yapıyorum. Umarım kışın ortasına kadar bacaklarım biraz incelir :) çok teşekkürler yanıt için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…