• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Ada gezintim hakkında bilgi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Büyük Adaya gitmeyi düşünüyoruz yarın arkadaşımla ama ilk kez gideceğimiz bir yer. Sorun şu ki bende arkadaşımda bisiklet kullanmayı bilmiyoruz. Fayton kesinlikle tercih etmeyiz. Yürüyerek adayı dolaşmak sizce mümkün mü? Aya Yorgi kilisesine gitmeyi düşünüyoruz ama sanırım uzakmış km hesabı yapmak için bir bakayım dedim ama pek bilgi bulamadım gidenleriniz varsa yürüyerek adayı dolaşabilir miyiz sizce?

Adayı yürüyerek dolaşabilirsiniz tabi ama Aya Yorgiye gitmek istiyorsanız iskeleden sonra lunaparka kadar uzun bir mesafe sonra da uzun bir yokuş yürümek gerekiyor. Ben bir kez lunaparka kadar yürümüştüm çok güzeldi gerçekten. Ama yola çıkmadan kestirme yolu mutlaka sorun faytonların güzergahından farklı bir yol çünkü ve harita alın yanınıza, rum yetimhanesi yönünden gitmiştim daha sonraki ziyaretlerimde lunaparka kadar hep faytonla gittim. Kondisyonunuz iyiyse yaparsınız ama erken saatte yola çıkın, lunaparkta restoranda oturur dinlenirsiniz sonra ayayorgi yoluna devam edersiniz. Değismediyse kilise ziyareti saat 4'te bitiyor buna göre ayarlarsınız.

Back