• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü üzerine bir konu

arkadaşlar benim bir yengem var.diğer yengeme büyü yaptırmış sözde.kocasıyla araları bozulsun diye.yengem kendisinde bazı tuhaflıklar görmeye başlamış. hayaller fln görüyormuş. bi hocaya büyücüye vs gitmiş.büyücü onları tanımamasına rağmen.size (misal veriyorum) ayşe kızı fatma büyü yaptırmış demiş.ve aynen yengemin ve annesinin adını söylemiş. bu kadar olur yani. ben de şaşırdım
siz böyle bir şeye inanıyormusunuz yaşayan gören var mı?
kafamçokkarıştı

para almış mı peki? para aldiysa soylediklerine onem vermeyin bence, o isimleri bisekilde duymus olabilir sizden...

para almadiysa belki...

buyu vardir ama bunu anlayabilecek ve cozebilecek, sadece yarar icin yapan, ticari amac gutmeyen insan cok cok azdir...onun icin genelde gidilen hocalar buyu var diyorlar, buyu yok diyen hic yok bi dusunun

Evet büyü var Kuran-ı Kerimde de geçiyor, yaptıranın yatacak yeri yok orası ayrı mesele..

Çok sevdiğim bir ablamın eltisi bu işlerle meşgul kocası imam ayrıca :1closedeyes: kayınbiraderi kendi kız kardeşini almadığı için rahat bırakmak istemiyor, işi gücü ara bozmak.
Birsürü muska bulundu ama evde ve işyerinde hala varmış.. Kadın nasıl bişeymiş anlayamadım gitti öyle şeyler biliyor ki okuyo üflüyo insanları biribirine düşürüyor, bu nasıl sinsilik anlam veremiyorum. O kadar biliyor okuyor -sözde- namaz kılıyor kara çarşaflı, ibadetleri 4/4 lük imam eşi ya ayrıca fetvaları da o biçimdir yani sengözlerimebaksanab
Allah ıslah eylesin!

büyü denen bir şey ne yazık ki var
yapanların ne bu dünyada nede öbür dünyada yatacak yerleri yok
büyü var ama bu forumda konuşulmasına izin var mı ondan şüpheliyim işte
böyle bir konu daha açılmıştı çok geçmeden kilitlendi
bilmiyorum bu konunun sonunda kilit olabilir..

nefret ediyorum bi tip insanlardan bi zamanlar anneme de babannem ve halam yapmıştı annem rüylarında görürürdü muskaların yerini eliyle koymuş gibi bulurdu allah yardım ederdi anneme. şimdi de kayınpederim kızı için yaptırıyomuş kocası boşamasın onu diye. allahın işine karışmak hangi aciz kulun haddine düşümüş bilmiyorum bi de bu insanlar dini imanı da kimseye bırakmıyolar mı parçalayasım geliyo.

Malesefkı benım annemde bÜyÜden 4 sene ÇekmıŞ
gıtmedıĞı doktor hastane kalmamıŞ
canlı canlı bel kemıĞınden su almıŞlar akla gelcek tÜm tahlıller yapılmıŞ vs vs Çok ÇekmıŞ yanı
artık Ölmek Üzereyken
o zaman yurt dıŞında yaŞıyolardı
yanı bundan 25 yıl kadar Önce
doktorlar yabancı dılde bunu yollayın artık hayır yok demıŞ
barı bı hoca bulsunlar bızlık deĞıl bunun ıŞı demıŞler
annem bu lafı duymuŞ babamlara demıŞ
hemen hocaya gıdıyolar
babam da Çok bÜyÜk yemın etmıŞ gıtmeden hoca sÖylesın benzınle evını dÖkÜp yakcam demıŞ
neyse gıtmıŞler bı hocaya kadın demıŞ karın Ölmek Üzere hemde hamıle demıŞ
bÜyÜnÜn yerını tarıf etmıŞ babam ÇıkarmıŞ hemen
ve demıŞkı hoca kımın yaptıĞını sÖlerdım ama yemının var senınde bı suÇ ıŞlemenı ıstemem o yÜzden sÖylemıcem kımın yaptıĞını demıŞ
annem hamıle olduĞunu da bılmıyomuŞ tabı, bı kızım olcak demıŞ ve sonra bıtane daha olcak demıŞ
ŞÜkÜr annem dÜzeldı ama 4 sene ne ÇektıĞını babam anlatsa destan olur
allah kımseye yaŞatmasın

Allah ızın vermesın bÖyle kÖtÜ Şeyler ama malesef kı oluyo
geÇen sen bı arkadaŞta Şunları yaŞadı
hastalandı bÖyle bırden
nıŞanlıydı kız dÜĞÜnÜne aylar vardı
kız hafızasını kaybettı hırÇınlŞtı baĞırıp kendını ordan oraya vurmaya baŞladı
doktorlar aĞır depresyon dedı
ama tedavıye cvp vermedı
manısaya bıle yatırdılar kızı
herkes mahvoldu ÜzÜntÜden
nıŞanlısı perıŞan
aylarca uĞraŞtılar
olmadı eve yolladılar
bıÇok tedavı uygulandı sonuÇ yok
sona bırı bunlara hocaya gıdın demıŞ
bı gıdıyolar
bÜyÜ yapılmıŞ kıza
arıyolar heryerı
nıŞan elbısesının ıÇıne bırı bÜyÜ yapmıŞ
takmıŞ ıÇıne
muhtemelen yakın bırı
ÇÜnkÜ dolaba nasıl ulaŞabılcekkı yabancı bırı
buldular ÇÖzdÜrdÜler bÜyÜyÜ
kız evlı Şımdı
dÜzeldı ŞÜkÜr
ama Çok zor gÜnler geÇırdıler

yÜce rabbım korusun hepımızı

domuz yağını duymuştum
korkarım ben bööle şeylerden
domuz yağından başka da bi büyü duymadım

Kur-an'ı kerimde büyü ile ilgili ayetlerden bazılarının adını verdim. Ancak büyü yaptırmak fitne fesat çıkarmtmak helede bir ailenin saadetiyle oynamak Allah esirgesin .Allah gerçekten bu işlerle uğraşan insanları ıslah eylesin. Bunlarden korunmanın en kısa ve güzel yolu yine Allah' a sığınmak ve Felak-Nas-ve ayetl kursiyi bol bol okumaktır. Allah hepimizi esirgesin...

BAKARA SURESı / 102
MAıDE SURESı / 110
EN'AM SURESı / 7)
A'RAF SURESı / 116
YUNUS SURESı / 2
YUNUS SURESı / 77)
YUNUS SURESı / 79)
YUNUS SURESı / 81)
(HUD SURESı / 7)
HıCR SURESı / 15)
ıSRA SURESı / 47-101
TAHA SURESı / 57-58-63-66-69-70-73
(FURKAN SURESı / 8)

evet büyüye inanırım
çünkü Kuran-ı Kerim'de de açıkça belirtilmiş
ama bunu kulanarak insanları parayla ve yalanlarla kandıran şarlatanlara inanmam asla :oklava:
koruyucu ayetleri sabah yola çıkarken ve akşam yatarken mutlaka okurum
Rabbimin adaletine de inanırım
Sadece O'na sığınırım
:Saruboceq:

Arkadaşlar bu tip konular dine dayandığı için,
ve insanı etkileyen konular olduğu için kapatıyorum ve
lütfen bu tarz konular açmayalım...
sevgiler...

Back